30 november, vårat datum, våran dag.

skola, sprungit, ätit, "motionerat" ratsen, suttit vid datorn, pluggat.
ja, idag har jag verkligen priorietat allt före skolarbete, det känns riktigt bra men nu såhär i efterhand så vet jag att det var dåligt av mig och borde ha pluggat. men kände att jag behövde en vardagseftermiddag där jag kunde bortse från allt och bara göra vad jag vill och i den takt jag känner för, och så blev det också. men imorn är det nya tag!

dag ett av fyra avklarad. har nämligen studiedag på fredag och det känns mer än underbart..
godnatt!

seventeen months.
om det ändå vore så väl..



is it too late to remind you how we were?


29 november

det är verkligen upp och ner, som en berg och dalbana, hela tiden. ena stunden glad och positiv, andra stunden fundersam och ledsen. jag blir tokig. vill bara att allt ska vara bra, like it used to be.

den här dagen blev inte så ångestfylld som jag trodde. sov tills jag verkligen inte kunde stänga ögonen och somna om igen. gjorde verkligen ingenting i två timmar innan jag och pappa åkte ut och övningskörde. första gången ute i "den riktiga" trafiken. bara kört runt, runt, runt på F13 innan. men det gick bra, tog en o en annan rondell. men att komma iväg på ettan, no problem, tills jag börjar tänka på att jag ska göra det. då går det inte!? körde runt i minst tjugo min och kom iväg på ettan ett flertal gånger. sen skulle vi träna dragläge i en backe = jag verkligen tänker på hur jag ska släppa kopplingen och när jag gasa och hur mycket = fail. och sen dess lyckades jag inte komma iväg på ettan en ända gång utan två kärringstopp innan :)

nog om det. de resterande timmarna av dagen har jag ägnat åt miljörapporten som ska vara inne på torsdag och jag är i princip klar, bara några intervjuer som fattas. känns helt okej när många andra sitter och beklagar sig och har ingen aning om vad de ska skriva eller hur de ska hinna göra klart innan torsdag. helt okej..

nu ska jag släcka och krypa ner i sängen och förhoppingsvis kommer sömnen leda mig in i några bra drömmar. but you could be a sweet dream or a beautiful nightmare (8)



28 november snart spricker jag av saknad, saknad efter dig.

har verkligen lust att skriva. problemet är bara att jag inte har en aning om vad jag ska skriva och för varje minut blir jag mer och mer känslig på grund av allt som cirkulerar i mina tankar.. som alltid på kvällarna. och det gör mig fan inte mer påhittig eftersom det ända som cirkulerar är du, vi, oss, vårt.

jag ska nog sova istället för att fördriva tiden här som ändå bara gör mig deprimerad. imorgon är en ny dag. fast fan, en ny dag med ångest. s ö n d a g s å n g e s t...


godnatt.

28 november

blev upp tidigt imorse och för att åka iväg till racketstadion med syster och spela lite badminton, faktist bra motion, beroende på hur mycket man går in för det men kan tala om att jag var svettig och röd som en gris efteråt!

nu har jag precis kommit hem efter en lång tur på stan med johanna och anni. hittade lite smått och gott bland annat en ny foundation, har flera st men jag blir då aldrig nöjd med mina köp så testar nya hela tiden. borde kanske lägga pengarna någon annanstans...

resterande delen av kvällen vet jag inte vad som händer. johanna skulle höra av sig med vet inte med vilket syfte. annars blir det film, popcorn och bubbelvatten skulle jag tro!






det känns värdelöst, men samtidigt inte.
it seems like you don't even care
can't take it.
y o u' r e  t h e  b e s t

27 november

klockan är snart halv tio och jag har precis kommit ut ur duschen efter en lång och skön joggingtur med min syster. äntligen fredag säger jag bara. ska inte göra något speciellt nu och inte under helgen heller utan blir nog att lägga mig snart och sen får vi se vad som händer imorn. badminton klockan tio imornbitti är inbokat iallafall :)



jag vet inte längre.

25 november

"det blå huset med röda knutar"

det brast, ännu en gång. jag kan inte hålla tårarna borta. minsta lilla kan få mig på fall just nu. en liten mening ^^, som väckte tusentals tankar och känslor.





och det värsta är att du fortfarande är allt för mig.

25 november

dåligt att klockan är tio över sju. dåligt av mig att inte börja plugga förns nu. dåligt att jag har noll motivation till det, även ganska dåligt att jag inte vet vad jag ska skriva på rapporten. en sak är iallafall bra, den bra saken är att jag har kommit en bit och redan fått ner f y r a dataskrivna sidor.




puss.

24 november

idag blev det en heldag i linköping naturkunskapen. först var vi en sväng på fenomenmagasinet, till en början riktigt tråkigt och när jag och malin väl hade hittat alla roliga saker var det dags att gå. man känner sig som ett litet barn. och stackars reptiler som hölls på fel sätt, värmelampan är till för att vara på och göra nytta, eller? undra hur länge det dröjer innan dom dör..

efteråt bar det av till vretaskolan, vår systerskola. mm inte lite man skulle vilja gå där. snäppet bättre liksom. och maten var tusen gånger bättre. trots att vi är friskola får vi kommunens vidriga mat som bara värms på skolan. vreta har eget kök där de lagar maten. idag fans det två olika rätter, flygande jacob eller fisk. till det antingen kokt potatis, stekt potatis eller ris. undra vad vi fick? förstå vad bra man skulle må och hur mycket mer energi man skulle ha om man fick ordentligt lagad mat varje dag. dessutom hade dom bubbelvatten.. nog om det ointressanta ämnet, här kommer lite bilder.






- VAFAN FINNS DET INGEN PILOTMÖSSA?
.. malin stenseriös och låter helt uppgiven.
haha.














det är ett helvte utan dig...............

don't act like i never told you

tropan idag.
jag höll i en skorpion.
rätt så nice.












23 november

malin andersson .                      i miss you. säger:
trycker jag på download this video sen?
??????
skinda jak er hungrik
Issa säger:
waaaaaaaaaaaaaait
malin andersson .                      i miss you. säger:
va
Issa säger:
=vänta
malin andersson .                      i miss you. säger:
hahaha jag fatta
men fatta inte varför jag  skulle vänta
Issa säger:
jaha ;D




hahaha.

22 november

det är bara väldigt jobbigt just nu. försöker vara positiv och glad men det har blivit som en slags mask.. innerst inne är det inte bra, ett tomt hål med ett litet krossat hjärta. i det tomma hålet finns även en stor klump av saknad, längtan och sorg.. det tomma hålet var visst inte tomt, men bara fylld av dåliga saker.

jag vill inte somna ensam. jag vill somna med dig bredvid, jag behöver det.
önskar att våra känslor var desamma.


och du ska veta, att jag fortfarande väntar..
.. på dig.

21 november

har varit en mysig dag med mamsen. kom till linköping vid ett och gick runt lite på ikanohuset innan ikea, fick med mig ett par skor och ett nagellack. och från ikea en skrivbordslampa till råttorna, en annan rund liten lampa till nattduksbortet, två kakturplantor samt lite tyg.

hälsade på pappa på sjukhuset en stund efteråt innan det bar av hemåt för att städa hos ratsen osv. har precis blivit klar med allt jag pysslat med så nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt till singing bee.


har även slängt ut 400 på denna goding


(skrivbordslampan)




häxiga skor, något finare på fossingarna :)






jag orkar inte längre.
vill inte att det ska gå en dag till utan dig.

20 november

nu är jag så trött så att bokstäverna hoppar när jag läser och jag kan läsa samma mening flera gånger utan att förstå att jag gör det. då är det nog dags att sova..

jag hade bestämt, redan igår, att idag när jag kommit hem från skolan skulle ägna tid åt plugg för att komma nånstans. det gick inte så bra, jag somnade i soffan istället och sov ända tills vi skulle åka till sjukhuset.

pappa blev inlagd förut idag.. hoppas verkligen att han kommer hem imorn och att allt är okej och att allt ser bra ut.. men kan hända att han inte kommer på hela helgen. det känns inte så bra och orolig är man ju.

nu ska jag sova, blir att gå upp skapligt imorn. jag och mamma ska förmodligen hinna en sväng till linköping för att köpa en lampa till mitt rum innan besökstiden på sjukhuset börjar.. gonatt.


Jag saknar dig E.
Vill träffa dig hela tiden,
men det går inte och
det gör så ont..
Så helvetes jävla ont.

20 november

new moon var ingen besvikelse, inte för någon tror jag..

trampade in hos malin nångång efter två och slocknade redan innan halvtre. inatt har jag endast sovit fyra timmar, men vad gör det när klockan är tio över tio och jag slutade för dagen för tjugo minuter sen? kan inte bli bättre.. dock är jag fortfarande kvar i skolan, och inte för din skull isabelle, inte alls! ELLER KANSKE LITE.

dagen kommer bestå av en del plugg och att bara gå runt att mysa resten av dagen/kvällen.




det var så.. det var så kul att se dig igen. ditt underbara leende gör mig så glad!
think you know who you are, L .


19 november

börjar bli lite bråttom nu om jag ska hinna med det jag ska göra innan det är dags att dra sig ner mot stan och malin. det är en del som ska fixas för att jag vet inte vad jag ska ha på mig, har inget smink och håret oiordninggjort, måste äta något, träffa eve och lämna pengar till henne osvosv..

ikväll ska vi gå på förhandvisningen av new moon, tillställningen börjar vid nio och slutar runt ett/två inatt.

imorgon har jag bara en lektion sedan är det äntligen helg.

18 november

sitter här i mina grönsaksshorts och funderar, vad jag funderar på är oklart. är väldigt mycket som snurrar runt däruppe. men både bra och dåliga saker vilket tillslut bara resulterar till att man tänker på "dåliga" saker, på dig, och dagen slutar upp i tårar. fast du, du är inte dålig, du är bäst.

ps. grönsaksshortsen är gudomliga. vore dom inte mina skulle jag döda för dom för att de skulle bli mina. ds.












saknar dig, saknar oss, saknar er


16 november

jag hade för en stund i mitt liv glömt bort hur bra lasse är. men tackar becka som klinkade lite på guran idag för mig. och tacka fan eve som har räddat mitt 11 december 2009. eller kanske adam som har lämnat iväg sin ståplats till lilla mig. ja, tacktacktack.. PUSS


idag så har jag tagit spruta mot svinis. det betyder att jag har svinis i mig vilket ger mig bivärkningar som AJ i armen, huvudvärk och lite feber men inte värre än så. dock sägs det att det är värre imorn, alltså ännu mer pain in armen. det gör redan tillräckligt ont..

efter sprutan, fick vi eller gav vi oss själva hål i två timmar. vi var så värda det.. jag och några anhängare gick till boendet till jennys rum och åt vindruvor samt bakade chokladbollar. skulle mer än gärna vilja bo på skolan och ha en egen liten hydda med vafan jag vill och sköta mig själv. det verkar så roligt och mysit på något vis men samtidigt riktigt jobbigt.

efter väntades datakunskap i tre timmar!? medans grupp b åkte till tropan och lekte med skorpioner och klappade rockor och kolla på hajar och matade silkesapor och .. ja, jag ska skulle hellre åkt dit än datakunskap i tre timmar.

skulle kunna skriva ganska många rader till om denna dag men känns inte som om det är det mest intressanta här i världen. men skulle kunna avsluta med att meddela att jag idag lämnade in de individuella valen, och gissa vad, jag ska ta jaktlicens. här ska det skjutas!

hahhahahaha..



drack nyss vatten ur en flaska och lite vatten rann ner på hakan, precis som det gjorde på dig många gånger..
..allting, verkligen allt påminner mig om dig på något sätt. det skaver och det är jobbigt. i want you back.

15 november

asså, heartbrake hotel.. den är så bra! och hur danssugen blir man inte?

efter denna dagen, denna dåliga dag så satt denna film väldigt fint.

nu saknar man bara ett stort tryggt gäng med fantastiska tjejer, eller varför inte bara min johanna?

jag önskar, jag önskar att alla i hela världen kunde vara som dig.


idag har jag varit och hämtat ut biobiljetter med pappa, ätit mat, gosat med frasse, "pluggat" matte och spelat sällskapspel med familjen samt haft tankarna på dig hela tiden och det har varit så fruktansvärt jobbigt. mitt i stunden när allt känns bra kommer tankarna åter, tankarna på dig, och dem talar om att allt är inte bra, allt är inte okej.. för det är något som saknas. och det är dig jag saknar.

14 november

skulle åkt till linköping idag egentligen för att träffa isabelle och gå på bio osv. men vaknade upp med världens minsta ork till att göra nånting. det är så jobbigt när man verkligen vill men inte känner för det. men det beror väl på att jag vet hur jag vill att min lördag ska se ut egentligen så inget annat duger. vill att den ska se ut som vanligt, eller som den oftast gjorde.

igårkväll umgicks jag med lite gamla klasskompisar, persson haggis och jocke hemma hos malin. vi såg på film och pratade, det var både behövligt och roligt.

idag då, världens dystraste dag. det regnar och är dimmigt, hela lägenheten är nedsläckt och alla är allmänt tråkiga samtidigt som jag inte har lust med nånting och saknar dig.

d-å-l-i-g-t

11 november

önskar att du ligger vaken precis som jag och tänker på dig och mig. och ännu bättre gråter av förtvivlan.
jag orkar inte fler dagar utan dig. att bli härdad kommer ta tid, en fruktansvärd. men jag hoppas jag slipper det.


jag älskar dig, du är bäst.

skulle kunna göra vad som helst för dig.
come back.

11 november

jag får panik. vill bara ringa ringa ringa men det är någon bra idé.  finns så mycket jag vill skriva men får inte fram några ord. vill bara att det ska vara som vanligt..

11 november

jag får panik. vill bara ringa ringa ringa men det är någon bra idé.  finns så mycket jag vill skriva men får inte fram några ord. vill bara att det ska vara som vanligt..

11 november

jag vill bara sova. sova i några veckor och sedan vakna upp och allt är bra igen. så som det ska vara! och jag vet att du också vill det.

under natten då jag är i riktigt djup sömn är den ända tiden på dygnet då jag mår bra, eller åtminstone inte känner hur jag mår. men så fort jag vaknar griper det tag i mig igen och jag har inte lust med någonting. jag vill bara sova.

10 november, jag hoppas fortfarande

saknaden svider något enormt inom mig. klumpen har vuxit och blivit ännu större än igår.

idag har jag varit hemma, igen, inte fått så mycket gjort. och det jag har fått gjort har mamma hjälpt mig med så det känns ändå inte som jag gjort något. det är såhär framåt kvällen det är värst, då man inte har något att göra, då det blir tråkigt. man är så van med att åtminstone ha någon att dela denna tråkighet med, antinget här eller på avstånd.

imorn ska jag gå till skolan, inte för att jag vill, utan för att jag måste. helst vill jag vara för mig själv hemma och göra det jag känner för och inte gå till skolan och sätta på sig det där fejkade glada leendet och humöret, för det känns bara sjukt.



nu vet jag iallafall hur du mår, det är någon som är viktigt för mig.

And the days feel like years when I'm alone

jag tänker inte sluta tro och hoppas på oss förens du säger åt mig att det inte är någon idé att hoppas längre.

jag är helt förstörd. förut var jag bara så otroligt sårad och ledsen men nu börjar även saknaden tränga sig på. en stor klump i magen bara, och en i halsen. annars känner jag mig helt tom. det ända jag vill är att kunna sätta mig på bussen och gå några hundra meter åt vänster, upp för en backe och sedan lägga mig bredvid den bästa personen i hela världen och bara somna in och känna att allt är bra...

mitt liv SUGER så jävla hårt just nu, ingenting känns kul och man blir bara irriterad på allting. men det är väl så det ska vara. även denna kväll lär avslutas med att jag badar i tårar. hittade nyss en tshirt som låg slängd på golvet som doftade som dina nytvättade kläder, den doften vill jag bevara tills jag kan lukta på dig, men den kommer snart vara borta.



i still love you.

9 november

jag vill inte det här, jag orkar inte det.. jag klarar inte av att gå runt i denna ovisshet och vetskapen om att jag kanske inte ens kommer få veta, att jag kanske inte ens kommer få det besked jag går och väntar på och kommer gå och vänta på dag ut och dag in. jag hoppas, jag vill tro att det kommer blir bra, att du kommer tillbaka till mitt liv. men kanske hoppas jag för mycket. denna ovisshet förstör mig.
 
lite mer än ett dyng har gått. igår orkade jag ingenting, idag orkar jag ingenting, jag orkar inte ens vara i skolan. jag orkar inte göra saker som jag borde. all min energi går åt till dig och alla dessa tårar och ordet som cirkulerar inom mig är "aldrig mer". men jag vill inte tro det. därför intalar jag mig själv att det kommer bli bra, men egentligen så vet jag ingenting, absolut ingenting.


i want you to want me.



världens sämsta dag

sover hos johanna inatt.
klarar inte av att vara här i min ensamhet bland alla dessa minnen.
behöver någon som får mig att tänka på annat.

6 november

fredag må vara den bästa dagen på veckan enligt mig. de allra flesta skulle nog säga lördag.. det är så himla skönt att komma hem tidigt från skolan och känna att man inte behöver ägna tid åt den på två dagar och sen är det så underbart att bara mysa till det på kvällen, lägga sig skapligt och sova tills man vaknar nästa dag. lördagar däremot.. för det första brukar de inte vara allt för händelserika även om jag så önska.. men då börjar också söndagsångesten tränga sig på, eftersom jag nämligen måste plugga varje söndag dessutom lägga mig tidigt och inte kan sova hur länge jag vill nästa dag. så fredagar is the shit, även om man är tröttasT.

jag brände mig på vår vattenkokare imorse då när jag skulle sträcka mig efter ett päron, dumt, det gjorde ont. men en smärta som bara höll i sig någon timme. när jag kom hem hade jag inte kollat på det på hela dagen, då såg den brända huden ut som ett stort födelsemärke och nu har även en pytteliten blåsa dykt upp i vänstra hörnet.


ingen stor grej men ändå.
väldigt dåligt, väldigt nice ärr.

ikväll var det dags för freeedagsmys i soffan framför ensam hemma 3 med syster, pappa och erik. tack gode gud för den fina uppfinningen med att kunna hyra film direkt på tv'n. det är perfekt! dessutom väldigt billigt, en relativt ny film för 29-35 kr!

nu ska jag se de avsnitt tre och fyra av the vampire diaries.
en serie jag fastnat för vilket är ovanligt, så den rekomenderas!

http://www.surfthechannel.com/show/77442.html

länk till avsnitten. kommer ut ett i veckan tror jag.

5 november

sitter och kollar på min favoritfilm som har hängt med sen barnsben. antar att många har haft den som det någon gång men för mig har det inte ändrats. rädda willy är det jag pratar om. lite den som fått mig att välja vilket håll jag skulle gå åt i livet. drömyrket skulle ju vara marinbiolog lite inriktat på valar om det nu går men det antar jag. har tyvärr fått välja bort det eftersom jag tyvärr inte läsa in de ämnen som krävs för behörigeten till att studera vidare till det. men det vore inte helt fel att få göra en del av min praktik under gymnasiet på loro parque och försöka få in en fot där. vore sjukt häftigt att ens få vara nära de där fantastiska djuren.

tänkte slänga in lite bilder från parken men det fungerade inte. skulle behövas ljusas upp lite här med bilder.


nu ska jag se färdigt filmen och sedan sova. imorn är det äntligen fredag.







hela veckan har det känts som att prata med en helt främmande person, och det blir inte bättre.

4 november

som sagt, middag hemma hos morfar tillsammans med familjen - syster, moster, kusin och christoffer :) förrätt, varmrätt och efterrätt. är fortfarande riktigt mätt även om det var ganska många timmar sedan jag slängde i mig det hela. det var jättetrevlig, men gud vad jag saknar mormor....


4 november

sitter på nicos och jenkas rum nu och har pluggat och pratat en stund tillsammans med nico becka och bella. nu ska jag snart dra mig hemåt och då väntas det middag hemma hos morfar :)

3 november

jag borde verkligen inte vara här och kluddra nu utan jag borde sovit för länge sen. men...

under gårdagen och idag har vi fått reda på några provresultat och lyckades med ett vg på matteprovet och yttligare ett väldigt starkt vg på engelskaprovet. det är viktigt det där med starkt eller svagt. mitt första vg nånsin på ett matteprov så det känns bra och det syns ju redan nu att det är värt att lägga ned den tiden jag gör även fast det är ett helvete.

nog om det. idag var bella tillbaka till skolan och det var ett kärt återseende. annars har det inte hänt mycket, släppte lite agressioner på arbetsliv och säkerhetslektionen bara och satt kvar till kvart över fyra med dessa jävla kablar och kontakter.

hemma sen blev det potatis och löksoppa vilket är den godaste soppan som finns enligt mig samt nybakat bröd direkt från ugnen. vad är inte godare än en varm rund liten bulle och rikligt med smör som smälter och rinner ner i resten av brödet. ne inget.

satte mig och gjorde klart engelskaarbetet och efter det tog jag en rask promenad på 6 km med min käre syster. nu har jag fått ordning på matvanorna och känner att det är dags att komma igång med träningen också nu när den långa förkylningen har släppt. i'm on my way.



nattinatt.

2 november

satt nyss och tänkte på att det var länge sen jag uppdaterade bloggen och så började jag fundera över på vad jag skulle skriva. den första meningen som flyger upp i huvudet är såklart "har nu suttit ett par timmar med en engelskauppsats...." men sen tänkte jag efter lite och kom på att i princip 80 % av allt jag skriver handlar om att jag pluggar, vad jag pluggar och hur mycket skolarbete jag har som ska göras vilket inte känns så himla roande att läsa om kanske, åtminstone inte varenda dag.

dock är jag ju mer den där typen som utnyttjar min blogg på ett sånt sätt att berätta om min min vardag och vad jag gör om dagarna för de som läser. är inte ute efter att jag ska ha många besökare, vilket jag inte har, utan mer skriva av mig och sen får de som är intresserade av min vardag läsa. men det känns så jäkla tråkigt! vet inte hur många vänner och bekantas bloggar jag läser varje dag och alltid är dem lika roliga och spännande att läsa. det är inte om något speciellt det skrivs om men det är väl sättet att skriva antar jag som har fått mig att fastna. mycket handlar faktiskt om deras vardag men även mycket annat, tankar och funderingar, hissar och dissar!?, tips, outfits, bilder och mycket mycket mer.. men tyvärr så slutar min fantasi vid möjligtvis lite tankar. kanske är det så tycker jag bara att det känns larvigt från min sida att börja babba om sådan saker, vet inte riktigt hur jag ska förklara mig där men hoppas någon förstod vad jag menade med larvigt. kanske att jag nångång försökt men det blev bara dåligt och ja, larvigt.

godnatt..

RSS 2.0