27 februari

Måste nog gå och lägga mig nu om jag ska orka åka iväg till stan imorn vid tio med mamsen.
Summerar dagen såhär; Lots och gym! Samt lite där emellan.

Puss.

-

Har inte så mycket att säga, så bjuder på lite tråkiga foton som jag tagit under dagen. De talar nog bättre..


Mina klor har vuxit ut igen!



Much better





Besökte ju Eve förut, jag är avis på hennes rum och alla lassethings som det har.
Titta bara väggen, den är så vacker!!!!


Godnatt.

25 februari

Ska snart inta köket och laga potatis- och purjolökssoppa tillsammans med min syster. Senare ikväll ska jag bort till Eve och se på film.










25 februari

Raseriutbrottet är över. Det fungerar faktist, det där med att andas och räkna till tio..
Över vet jag inte förresten, det ligger där hela tiden. Den där arga irritationen. Ibland blossar den upp, som förut..

Idag har jag varit till gymmet en sväng, gick sådär.. Märks att jag varit borta ett tag och kände att det fortfarande finns lite virus kvar inom mig. Efteråt blev det mat hos moster, pizza, kändes asbra att käka upp hela träningen. Inte. Efter maten åkte jag ut med pappsen och övningskörde, det var ett par månader sen sist men det gick riktigt bra :) Och fan vad kul det är! Resten av dagen har jag bara varit hemma och slappat.

Nu ska jag se klart lots avsnittet som jag började se igår, vi får se om jag lyckas. Jag är en jäkel på att somna.

23 februari

Jag har legat i soffan hela dagen, sett färdigt den första säsongen av Legend of the seeker och tryckt på blädderknappen på fjärrkontrollen till tv'n hundratals gånger. Kan ju inte säga att jag har haft roligt men jag har åtminstone inte haft tråkigt.

Imorn tänker jag komma igång med träningen igen, jag har avstått pga förkylningen i över en vecka nu och jag börjar bli riktigt träningssugen. Är inte helt frisk men en liten småförkylning kan ju ta veckor att bli av med så, så länge det inte blir sämre tänker jag träna.

Nu; Börja med andra säsongen av lots och sen sova.



22 februari

I förmiddags var jag på Lovisamottagningen och påbörjade min vaccination mot livmoderhalscancer. Så nu har jag tagit den första sprutan, ska ta den andra om två månader och den sista om åtta månader.

Sen jag kom hem däifrån vid tolv så har jag varit väldigt trött och seg. Vet inte om det beror på vaccinet eller om jag bara är allmänt slö. Har legat framför tv'n hela dagen, sovit och tittat på animal planet. Men ska snart rycka upp mig och göra något. Jag och Eve ska till Malin och glo på film och umgås lite, det kan behövas!


21 februari

Jag har på något sätt vant mig med att gå hemma med mig själv och inte göra nånting speciellt. Den vanan har också fått mig att inte ta tag i att göra något heller, som att träffa någon och ha roligt. Det är en dålig vana och fruktansvärt tråkig. Det ända jag gör är ju att gå runt och ha tråkigt, jag förstår inte ens varför, men nånstans är det de ända jag har lust med.. Fast samtidigt inte, såklart. Jag måste vara dum.

Även om större delen av tiden går åt till att gå runt i lägenheten i jakt på något roande så är jag ju inte helt sysslolös. Jag har varit iväg och köpt första gardasilsprutan som jag ska ta imorn, 900 kr, känns fint. Var även in på Grizzly och köpte hö&halm. Sen har jag städat, åt både mig och råttorna.

Imorn hoppas jag att jag vaknar helt frisk, så att jag kan komma igång med träningen. Är verkligen sugen.

20 februari

Denna dag har varit en sådan dag som jag bara ville sova bort men inte kunde.. Jag har bara gått runt och haft tråkigt och funderat på vad man ska roa sig med. Fast egentligen ville jag inte göra nånting, ingenting dög, ingenting är tillräckligt roande. Alltså en sådan dag man känner att man bara vill sova bort. Man går bara och väntar på kvällen så man kan gå och lägga sig. Och nu är den här, så snart ska jag sova.





19 januari

Min dag har varit bra. Vet inte riktigt vad jag mer ska tillägga så jag bjuder på lite bilder från djurhållning i park lektionen då vi var med och chipmärkte några reptiler samt förde lite journaler på skolans djur osv.



Buster gillar mig.






Hello.






19 januari

Mamma kom precis hem med nyframkallade kort som är från en övernattning på 10 - 12 (en fritidsgård) när jag gick i fyran. Vill knappt kolla på vissa av dem... Bara pinsamt! Tror att jag stoppar undan dom någonstans, plockar möjligtvis fram dom och visar johanna och anni nångång..

17 februari

Jag har gått och blivit sjuk. Så jävla trist, jag vill träna!
Började bli snorig i måndags och idag vaknade jag helt igentäppt med feber. Blev hemma från skolan i hopp om att snart bli bättre och efter vila och en dusch nu ikväll så känns det genast bättre och febern är nog borta. Förhoppningsvis är jag helt frisk till helgen.

Igår fick jag hela första säsongen och halva andra av The legend of the seeker. Gissa vad jag ska göra nu?

Craig Horner ser äckligt bra ut.

Risk

Nu ska jag köra över mina kära syskon på Risk. Wish me luck.


15 februari

Jag känner hur irritationen sprider sig i hela kroppen vilket leder till att jag inte kan plugga. En sådan irritation som gör att man bara vill slänga något i golvet, eller öppna alla skåp som finns i köket och smälla igen dom. Vad jag är irriterad på vet jag inte riktigt. Småsaker här hemma och trötthet skulle jag tippa på. Jag som var på sådant plugghumör..

14 februari

Sune - Har du ont i munnen?
Tobbe - Nej jag har inte ont i munnen.
Sune - Var har du ont då?
Tobbe - Jagharontikäften!

Jag älskar Torbjörn Jonsson. Han är en stjärna.


14 februari alla hjärtans dag

Blev inget lots-tittande för mig igårkväll, var alldeles för trött. Så idag har jag ägnat hela förmiddagen till att se de avsnitt jag hade. Nu har jag inga fler och jag får vänta tills imorn på att få nya. Hur ska det gå?

Sitter just nu i min säng och lyssnar på John Mayer samtidigt som jag pratar med mig själv. Har muntligt prov i anatomi och fysiologi imorn eller på onsdag, tror det kommer gå bra, eller det ska gå bra. Om några timmar ska jag bege mig till gymmet för ett corepass och några kilometer på löpbandet. Det behöver jag.

Var tvungen att plocka fram min konstnärliga sida som jag inte har och rita hjärta och lungor. Men jag är rätt nöjd, åtminstone med hjärtat. Det är nästan pinsamt att tala om att det är det bästa jag åstadkommit i hela mitt liv. (Jag hatar att måla och är därför riktigt usel på det.)


13 februari

Sova?

Tror inte kvällen erbjuder så mycket mer än vad den redan gjort - alltså ingenting. Jag skulle väl kunnat gjort något roligare av den men tiden bara flög iväg. Så nu sitter jag här ensam och har tråkigt, som vanligt. Ja, det är fan som vanligt. Mitt liv är otroligt inte händelserikt och faktist tråkigt, oftast. Trots det är jag rätt nöjd ändå. Så, varför inte avsluta dagen nu och somna in.

Eller lots?

Började ju kolla på The legend of the seeker igår som Bella tipsat mig om. Och ja, jag gillar det. Har sett tre avsnitt och funderar på att se det fjärde nu ikväll.

Så får det nog blir - först lots, sen sova.

Men innan det kan jag ju tala om min dag, för det har ju faktist hänt saker idag! Släkten har varit här och firat. Vi har ätit smörgåstårta, annan tårta, jag har fått pengar, gelehjärtan och choklad. Jag har MISSAT JERRY som jag skrev om i förra inlägget. Hur fan kunde jag? Jag har även fått en liten crush i Saade. Men den är över nu.



ICA-Jerry

Jag har ju uttalat mig om att melodifestivalen är värdelös. Men, ikväll kanske någon höjer värdet. Kanske är det ICA-Jerry. jag vet inte, får se. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska kolla eller inte. Men om, är det bara för Jerry <3

Jag gillar Jerry. Jag gillar inte dom som mobbar Jerry eller gör narr av honom. Trött på det och är bara dumt.
Det är modigt av honom. Iofs är väl hela reklamen lutad åt det hållet men ändå.




12 februari

Akvariet är äntligen färdigt, förutom ett ordentligt tak då förstås men det ska jag fixa med imorn. Så nu har dom små liven flyttat in. Hoppas de trivs bättre, det är ju en viss ytskillnad.

Har "slitit" med det ett par timmar nu så sitter i sängen och bara tar det lugnt. Äter lite chips och dipp och dricker iskall cola. Tänkte se första avsnittet av The legend of the seeker som jag missade förra fredagen. Bella säger att det är bra så måste se om det stämmer!


Viss skillnad ja.


12 februari

Imorse när jag kom till skolan fick jag reda på att lektionerna innan lunch var inställda. Vi skulle haft två djurhållning i park lektioner men vår lärare var sjuk. Och eftersom det är många i klassen som slutar efter växt- och djurlivslektionen som vi har efter lunch ställde vi in den också. Jag har snabbmatte och har därför en 50 minuters lektion om en halvtimme men jag struntar faktist i den. Hade ingen lust att sitta i skolan fram till klockan två, och inte har jag lust att åka tillbaka heller för att räkna självständigt i 50 minuter när ingen annan tänker göra det. 

Åkte till gymmet efter skolan och kom precis därifrån. Ska laga lite mat nu eftersom att jag inte ätit någon lunch. Efter det ska jag nog sätta igång med akvariumet så att det blir klart någon gång.


11 februari

Precis hemkommen från skolan. Sitter och väntar på mat och efter det ska jag ta tag plugget.

Ikväll börjar The vampire diraries visas i svensk tv och det ska jag se! Även om jag redan sett halva säsongen. Serien är ganska b egentligen, många lär nog tycka det iallafall. Men jag gillar den.


M u m s


10 februari

Sitter i köket och har precis avslutat pluggandet. Jag får inte annat än ett leende på läpparna när jag ser bilden nedan. Den är rolig, Cimon är rolig.

Haha man kan inte annat än älska den.



Min nya favoritplats.

Om ett tag drar jag iväg till gymmet och är inte hemma förens halvtio. Då ska jag sova. Det är dumt att lägga sig sent, få mens och där med somna under lektionerna.

9 februari birthday!

Idag är det min och Stinas dag. För 17 år sedan var hon 9 år och fick mig i present, måste varit en bra present.

I och med att vi slår ihop tre födelsedagar nu i februari så firades jag inte direkt idag, utan både jag, Stina och Inger firas på lördag. Så idag blev det bara en liten middag med familjen, glass och lite paket.

Igår var jag ju och hämtade mammas och pappas present. Ett 400L akvarium till gerbilerna, dom kommer gå vilse. Det är riktigt stort, åtminstone för dom. Idag fick jag även två burkar druvans fefferoni av dom, det börjar bli lite överdrivet här hemma. Visserligen har jag blivit väldigt förtjust i fefferoni och äter det gärna till allt och hela tiden. Men trodde inte det skulle gå så långt som att få det i present även om idén om att köpa en stor burk har kommit upp. (Sådana som resturanger köper), alltså, rätt stora.

Nog om fefferoni. Jag fick även en stekpanna och brända mandlar av min bror, en kofta och underkläder av syrran samt ett kort från kusinen i stockholm, ett virrigt telefonsamtal från morfar och massor av gratulationer i skolan.

Känner nu att tiden inte riktigt räcker till. Det finns en del som behövs göra och mycket som jag vill göra, men jag hinner inte ens med hälften. Idag hade jag planerat att gå i skolan, äta och firas lite av familjen, träna, få paket av johanna och plugga. Fixa lite med akvariet om det blev någon tid över, det är ju ett litet projekt. Borde ju inte vara en omöjlighet att hinna med, men det var det tydligen. Det jag hann med var att gå i skolan, äta och plugga. Imorrn priorietas plugg och träning. Tror akvariet och min kära vän johanna får vänta ett tag till. Om det ändå fanns mer tid..

Godnatt.





Godnatt.

8 februari

Nu bär det av det Hävla för att hämta min födelsedagspresent som egentligen inte går till mig själv utan de tre små äcklena. Fan vad snäll jag är som offrar alla födelsedagspengar (som jag skulle kunna fått) för er skull.

good mood

den gör sitt, så att säga.


6 februari

Ser på The day after tomorrow som jag lånade av Bella för ett tag sen. Den är bra men jävligt hemsk.

Annars har jag väl inte allt för mycket att berätta, mitt liv är inte det mest händelserika just nu. Eller har väl egentligen aldrig varit. Var på stan en sväng förut med Johanna och efter det handlade jag med mamma. Önskar att det kunde hända något snart, något spontant och roligt. I need that.

Orcas

Har precis krypit ner i sängen och satt på min favoritfilm. Det är en film som jag har älskat sen jag var liten och den hänger med än. Förmodligen kommer det alltid var min favorit. Den är bra och så fin och den har tagit mig till dit jag är idag. Den Tillsammans med alla besök på kolmården såklart! Jag har ju ett intresse för exotiska djur och framförallt marina däggdjur, speciellt späckhuggare. Jag är så fascinerad av dem, på många sätt. Deras vackra utseende och klokheten.. Ae jag vet inte, i just love them.

Sen vet jag, att få jobba med marina däggdjur i park är inte lätt. Det finns inte alls många platser, och just nu vet jag inte om jag är ute efter det. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle bli delfintränare, likt många andra flickor. Men nu dras jag till andra ställen och avdelningar, kanske kommer jag inte ens jobba i park. Jag kanske byter riktning helt och flyttar ner till Afrika och jobbar i ett reservat, blir djurpolis i amerikat, who knows? Chansen att få en plats på marine world till exempel är ganska liten, men visst vore det en dröm. Men det är inte allt jag drömmer om, och inte det jag drömmer om just nu även om det var det som tog mig hit från första början..

Men en sak i taget, nu siktar jag på utomlandspraktik. Bra betyg, lite frånvaro, mycket kunskap.. Jag vill fixa det.



5 februari

Denna vecka har ju inte varit direkt ansträngande. Har slutat innan två varje dag och igår samt halva onsdagen var vi lediga. Det har jag nog inte upplevt på de senaste två åren tror jag.

Och nu är det helg, som vanligt ingenting planerat. Det börjar bli segt faktist, önskar att helgen var fullspäckad med roliga saker. Men icke. Vi får väl se om kvällen erbjuder något. Annars ska jag nog bara, ha tråkigt, i mitt rum.

in this life we cannot go back, only forward

Varför gör jag såhär mot mig själv för, det är bara dumt och det gör mig ledsen. Men samtidigt gör det mig stark. Det ligger som en dimma bakom mig, det är historia nu. Jag kommer knappt ihåg hur det var, jag minns inte ens hur din röst låter.


3 februari

Jag vill bara sova. Då mår jag bra, eller då mår jag inte alls. Ännu bättre..

Godnatt.

3 februari kaos

På grund av insnöade lärare och att kollektivtrafiken helt stängts av så är vi lediga idag och imorgon. S K Ö N T, men också välbehövligt eftersom jag har en del plugg att göra. Så nu ska jag slita fram matteböckerna så jag kan njuta av att vara ledig resten av dagen sen.

2 februri

Det är var ingen bra idé att lägga sig i sängen och glo på tv när jag kom hem från skolan. Nu är jag väldigt trött och skulle helst av allt vilja sova. Men har bokat in mig på corepasset klockan sju och tänkte träna en timme innan så någon sömn hinns inte med.

Är nog dags att jag rycker upp mig lite och packar väskan så jag kommer iväg i tid.

Puss.

....

Jag vet inte riktigt om jag vill.. Helst vill jag nog slippa. Men jag måste, även om det skrämmer mig.

1 februari

Måndagar har förut varit en dålig dag men nu börjar jag tycka om dom. Kan bero på att vi har dubbellektion med Mats hela eftermiddagen och blir släppta innan första lektionens slut. Så har det varit sedan vi kom tillbaka från jullovet så jag hoppas det fortsätter så, för det trivs jag med. Det känns bra att vara hemma innan man ens skulle ha slutat.

Så idag är en bra dag och jag är på väldigt bra humör. Dessutom testade jag Voddler förut igen och det fungerade vilket gjorde det ännu bättre.

Sitter just nu med en examinationsuppgift till det muntliga provet i anatomi och fysiologi, det går bra, bättre än väntat. Snart är det mat och sen ska jag ta en sväng till ica för ikväll ska jag unna mig själv lite godis och en film.


RSS 2.0