26 juni

Har precis kommit hem från Jonas mormors land, var där med svärmor och Sara och vattnade. Nu väntar nog en slapp kväll, ska se på lite serier och sova lite innan det är dags att hämta upp Jonas för att sedan åka hem till mig och spendera natten :)

Imorgon är det jobb som gäller från halv åtta till halv fem! Iår kommer jag inte sitta i kassan på city gross utan jobba i djurhuset på skolan, ser fram emot det jättemycket :)

25 juni

Midsommar blev perfekt, åt middag med delar av släkten och på kvällen åkte jag, min syster, hennes pojkvän Erik, deras kompis Fia och min kusin samt hennes pojkvän Kristoffer ut till ågelsjön och grillade och metade. Mycket mer än så finns inte att säga, men det var mysigt och roligt.

Idag har jag storstädat färdigt mitt rum, fyfan vad jobbigt det var. Det är verkligen hemskt att städa när man inte känner för det, men det var tvunget att bli klart. Nu är det iallafall rent och fint och det känns bra.

På eftermiddagen/kvällen åkte jag till Linköping för att spendera kvällen, natten och morgondagen hos min svärmor + familj. Jag har lekt med Sara och Maja, hoppat studsmatta, skjutit luftgevär och tittat på film. Nu har jag precis nattat Sara med bokläsning och "gissa djur". 

Nu ligger jag ensam i Jonas superstora säng och pratar med han på facebook, ska bli riktigt skönt att han kommer hem imorn natt!


23 juni

Igår hände något stort, men vad får ni inte veta förrän söndag natt eller på måndag.

Förutom det där stora så hängde jag med Malin lite under dagen, följde med henne när hon skulle göra teoriprov och sedan åkte vi och klippte oss hos Isabelle. På kvällen gick jag hem till Johanna och umgicks till halv två.

Idag blev det upp tidigt för att åka ner på stan med Johanna, gick där enda till halv 6 och sen jag kom hem har jag påbörjat en storstädning av mitt rum och sen varit till skogen med Malin och hämtat mossa och lite annan inredning till råttorna.


Som sagt har jag påbörjat en storstädning, men min tå är sjuk så kunde inte fortsätta på grund av smärtan. Jag låter som en vekling.

Har ingen aning om vad det är för fel men den är inflammerad (röd, öm som fan och svullen), känns ungefär som att jag fått en spricka i benet som man känner under trampdynan där stortån börjar. Men tossen har inte utsatts för nånting, smärtan har bara kommit stegvis och nu kan jag inte ens stödja på den högra sidan av vänsterfoten. It sucks, önskar att älsklingen var här och tog hand om mig!

Imorgon är det midsommar och jag ska faktiskt inte göra ett skit mer än att äta middag med släkten på dagen. Vet att midsommar är något man kanske borde fira men iår orkar jag inte.

21 juni

Besökte Linköping och IKEA idag, fick med mig lite smått och gått hem och det får man tacka morfar för. Köpte glas, en skål och en kaktus!


Nu har jag en fruktansvärd huvudvärk så ska stänga av datorn och invänta det dagliga samtalet från Jonas.

19 juni

Studentfirande för Jonas både torsdag och fredag och igår hade jag och Jonas en mysig sista dag tillsammans innan han skulle åka till Turkiet. Åt på vår favoritresturang texas longhorn på kvällen och senare blev det att se en film.


Han åkte tidigt imorse och har precis gått på planet nere i Ängelholm. Det är jobbigt men framförallt fruktansvärt tråkigt. 

Nog om det, sen han åkte har jag varit och övningskört med mor och far, köpt spån och lite annat till djuren, käkat pizza och sovit i soffan samt pluggat körkortsteori. Funderar på att ta en promenad, skulle vara riktigt skönt. Det har ju äntligen slutat regna!!!!

18 juni

Imorgon åker Jonas till Turkiet, jag är inte alls avundsjuk!


15 juni

Har jag sommarlov nu? Det känns inte som det, verkligen inte. Väldigt tråkigt! Det känns inte ens sådär bra som det brukar göra. Väldigt konstigt!

Imorgon tar Jonas studenten, det blir att kolla på utspringet och sedan försöka hinna till Johannas utspring. Så tråkigt att alla springer ut ungefär samtidigt i den här stan. Vad gör man om man har tvillingar som går på olika skolor liksom?

Jonas berättade en sak som jag inte riktigt kan släppa, en tjej på kungsgårdsgymnasiet skulle fixa med flak och så vidare till hennes klass. Alla betalade in en summa var till henne som resulterade i 10500. Den här tjejen gick ut på krogen en kväll, OCH SÖP UPP ALLA PENGAR. 10500 på en kväll, känns impossible. Så nu har den klassen inget flak till deras student imorgon och deras pengar är borta. Undra hur arg man själv skulle blivit ...

Parken zoo

Några bilder från dagens besök på parken zoo, det kommer fler när Ewe lagt upp sina vackert tagna bilder på FB :)

14 juni - Parken Zoo

Har idag tillsammans med klassen tillbringat dagen i parken zoo i Eskilstuna. Det var riktigt kul att se något annat än kolmården, så himla många arter jag inte sett i verkligheten förut. 


Bilder kommer :)

12 juni

Tro det eller ej, men jag har återupptagit min farmvillekarriär och suttit och spelat två timmar i streck nu. Det är underhållande!

Upp 04.30 imorgon så det är nog på tiden att gå och lägga sig. Imorgon väntar en heldag ute i djurparken, eller i en lektionssal på FoU där vi ska redovisa våra beteendestudier om gorilla/schimpans. Ska försöka hinna med att smita ner till veterinärkliniken också och hälsa på Louise och Karin :) 



12 juni

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och varit ute i solen en sväng. Trots det fina vädret har jag lagt mig i sängen igen för att se på vampire diaries och äta salta pinnar. Livet är underbart.

..

Insåg precis att alla mina senaste inlägg handlar om plugg.
Variation är onödigt.

11 juni

Utgång igår med Nordin, Jessica och Frida från klassen samt Malin, Becca och Anna! Riktigt kul både på förfesten och krogen. Känns som att det måste göras om snart!

Idag har jag sovit i princip hela dagen, runt klockan 18 gick jag och Jonas upp till marinara och käkade innan vi tog tåget till Linköping. Har precis sett ett avsnitt av vampire diaries och ska nu sova.

9 juni - Klagomål

Att försöka skriva ett hemprov i en kurs där läraren varit borta hälften av lektionerna under terminen och där man endast haft ca en timmes teori sammanlagt och där resten är eget arbete är inte lätt..

Vafan, har man gjort allt man ska och hängt med på lektionerna ska det inte vara svårt att klara av G-nivå. Men just nu har jag det, och alla har haft det. Vi har fått för lite kunskap för att klara av det, och det känns ju lagom kul när läraren tycker att vi har och har fått hur mycket kunskap som helst.

Säg att 3/4 är "klart" och jag är i princip redo att ge upp och lämna in det som det är, varför sitta och ordbajsa om något man inte har kunskap om?


..

Klar med affärsidén, äntligen kan den strykas från listan. Dags att börja plugga på rovdjursprovet!
Senare ska jag försöka få med Jonas på en omgång kubb innan läggdags.

8 juni

Anlände precis till myra norrgård, ska sätta igång och skriva på min affärsidé som ska vara klar imorgon. Mitt i all pluggstress fick vi idag ännu ett hemprov, har redan ett hemprov från samma kurs som ska vara klart på fredag, och idag fick vi ett till som ska vara klart på onsdag. Vissa lärare verkar tro att man har all tid i världen till just deras kurs och att vi inte har nåt annat skolarbete..

Jag får sätta in min positiva sida nu och vara så effektiv som möjligt så att allt blir klart.. Är säker på att hundratals andra har mer än mig att göra men detta räcker gott och väl för att det ska vara för mycket.

Torsdag: Rovdjursprov och inlämning av affärsidé
Fredag: Hovdjursprov och inlämning av hemprov

Till nästa vecka ska en uppsats i svenskan in plus hemprovet.

Det är ju trots allt sommarlov om en vecka, dock ger det mig ingen energi, jag orkar inte mer för det.

7 juni

Jag har alldeles för mycket plugg just nu, det finns för lite tid och för lite ork, inte utav lathet utan för att jag är trött. Hur ska jag kunna få någonting gjort när jag håller på att somna hela tiden?

Fy fan vad skönt det ska bli med sommarlov.

Summering av slutet av april, maj och början av juni månad

Jag ska försöka dra igång bloggen igen, för min egen skull, för att jag saknar att skriva.

Sist jag skrev var det lördag den sjunde maj och dagen efter skulle jag göra skjutprov för jägarexamen, jag klarade det så nu är jag nybliven jägare och får skaffa vapen, både kulvapen och hagelvapen. Riktigt kul!

När jag tänker efter var maj månad väldigt händelserik, men när det väl händer saker har man varken ork eller hinner med att blogga om det..
  • I slutet av april och två veckor in i maj hade jag praktik på veterinärstationen i djurparken. Tre fantastiska veckor med helt underbara arbetskamrater, veterinärassistent Karin och veterinären Louise samt chefsveterinären Torsten på ett hörn. Lärde mig otroligt mycket och nu vill man inget annat än tillbaka.
  • På lördagen samma vecka som praktiken tog slut väntade en vecka som jag så länge varit nervös över men endå sett fram emot. Det var dags att ta emot studenter från Frankrike, detta kommer jag förmodligen göra ett helt inlägg om och lägga ut bilder som togs under veckan. Många starka vänskapsband har bildats!

  • Under "franskaveckan" var jag iväg på fotbollscup med skollaget. Vi åkte till Värnamo för att möta andra naturbruksgymnasium. Vi lyckades ta oss till semifinal men fick åka hem som treor.

  • I onsdags var vi iväg till Stockholm med historiaklassen och guide- och informationstekniksklassen för en medeltida dag och lunch på stan.

  • I fredags spenderade vi en otroligt solig och fin dag i Jönköping på jaktmässan i Elmia där jag, Malin och Hanne strosade runt. Vi såg bland annat på trickskytte och sköt lerduvor.

RSS 2.0