30 september - våran dag.

studiedag imorn, så himla skönt! dock blir det ändå att dra sig upp tidigt för att hälsa på jb :) gamla skolan. det ska bli roligt och riktigt skönt faktist.

systematikprovet idag gick ganska bra, har förhoppningsvis skrapat ihop ett vg men det återstå att se. gick på stan me malin ett par timmar efter skolan. hitta inget som vanligt, är så dålig på att handla. iallafall kläder och sånt..

snart kommer emil. blir nog en liten promenad och sedan film.
vi har varit tillsammans femton månader idag och min kärlek för honom blir bara större och större.

 

Peace.


oh no i just keep on falling back to the same old

har precis tagit en paus från pluggandet.. pluggat systematik nu från klockan 6 och det känns riktigt bra. kommer klara provet imorn om hon nu inte gjort det alldeles för svårt förstås, men förhoppningsvis inte, så jag åtminstone kan få till ett vg. är en sån som inte nöjer mig med att gå därifrån med ett g, vilket egentligen vore bra så man slipper må dåligt över det och bli arg på sig själv utifall det skulle bli så..

studiedag på torsdag, det gillas. vi är så värda det!



Peace.

28 september

nu är klockan kvart nio och jag tänker faktist gå och lägga mig, är så himla trött.

har knappt kunnat koncentrera mig på att plugga på grund av det så om jag lägger mig tidigt idag, vilket jag inte gjorde igår vilket säkert är orsaken till dagens trötthet, så kanske jag orkar hålla mig upp och koncentrera mig på systematiken imorn. lär behövas all ork som finns eftersom vi har prov på onsdag..

idag har vi haft basmaskinskörning hela eftermiddagen, klippte lite gräs och körde fyrhjuling ett par timmar. och gu' så roligt det är. bara dra pelle i botten på grusvägen och flyga över guppen. inte riktigt, men nästan!
imorn väntar ännu en sådan lektion och även en praktisk i djurhuset med gnagarna. så ser fram emot mot en roligt dag.

bella är sjuk. det suger.



Peace!

27 september

dags att ta taximum' ut till kvillinge efter en dag bestående av plugg. dock inte så farligt mycket som jag trodde att det skulle bli. men det räckte gott och väl.

imorn är det dags för en ny spännande dag i skolan. ska bli roligt, faktist fått nog av helg. vilket jag säkert lär ångra att jag sa imonbitti då jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen.
åh jag säger det igen. vad vore det utan mina bär?

Peace.


26 september

ikväll har vi främmande här hemma. moster, morfar, kusiner plus respektive osv.. det är trevligt ett tag men sen blir det bara jobbigt. jag är ju inte direkt social av mig vid sånnahär tillställningar. vet inte varför men har inget att säga och jag är yngst i hela släkten (vilket inte är alls roligt eftersom det skiljer minst fem år till den näst yngsta om man inte räknar med min tredje kusin där det bara skiljer två år men vi firar inget tillsammans och träffas i princip aldrig), så det finns inga direkt samtalsämnen man kan hänga med i så man sitter där vid bordet tyst som en mus och känner sig dum och bara längtar efter att alla ska gå hem. men jag kan inte klaga på släkten för de är så jäkla bra och är hur roliga som helst!!!

just nu står de och pratar om julen och det låter riktigt dåligt. låter som det kommer bli första julen utan alla som det brukar vara. och det låter inte alls bra för det kommer vara en tradition som bryts och ingenting kommer vara som vanligt och sådant hatar jag. även fast jag vet att tillslut blir det så.


nu ska jag gå och försöka vara lite social.




Peace.


------------

vill bara festa och dansa bort hela helgen med vänner som jag saknar.

25 september

vill bara somna, vakna imorgon och känna att den dumma känslan och humöret är borta.
kvällar är sämst.


lön idag, något bra.
isabelle och malin är också bra.





Peace eller nåt.


24 september

kände verkligen inte för att gå till skolan imorse men pallrade mig dit ändå. helst så lite frånvaro som möjligt. det var helt okej och hade förmodligen varit tråkigare att vara hemma.

efter skolan åkte jag direkt till maxi och träffade emil. käkade chicken kebab innan vi började titta runt bland butikerna. lyckades hitta två gråa långa stora tshirt-tunicor med tryck som jag letat efter väldigt länge, hittade även en tröja.

har hållt på med ett grupparbete några lektioner och imorn är det redovisning så håller på att titta igenom det nu. och det var ju roligt att vi fick den mest intressanta klassen, benfiskar.. skulle ha pluggat matte idag med med kom inte hem förns efter sju och då flög tiden iväg och nu är det alldeles försent för att sätta sig med det. så blir att ta igen det på söndag.

imorn är det fredag, ska bli skönt med helg men har ingen aning om vad som väntar. helt oplanerad, vilket iofs de flesta helger är men ändå.

nu ska jag läsa om dessa små benfiskar och sedan ska jag lägga mig och läsa "om jag kunde drömma". kan säga "äntligen" har jag fastnat för första twilightboken och känner att jag vill läsa hela tiden.




Peace.

23 september

klockan är snart sju och jag börjar bli riktigt seg och trött. jag som skulle plugga idag! både engelska, anatomi & fysiologi oså lite matte. inte bra. får helt enkelt inte bli en vana att sätta sig vid datorn det första man gör när man kommer hem från skolan för då kommer jag aldrig härifrån.

nu ska jag slita mig och börja göra någon nytta!




Peace.

23 september

mensvärk+huvudvärk+trött+matte = inte bra.
snart ska vi spela lite innebandy, hoppas det blir bättre då.


inte nörd.


Peace.


22 september

idag var vi på kolmården "på riktigt" för första gången. dvs, schemalagt, lite bakom kulisserna. det var roligt men hade hoppats på att se mer än vi fick men vi ska ju tillbringa sjukt mycket tid därute så vi hinner nog me att se.

dagens läskigaste, lejonhuset. dagens äckligaste, doften från köttet blandat med mineraler som gick förbi som skulle till vildhundarna. dagens roligaste, jag såklart.


jävligt fin bild om jag får säga det själv.

liten del av desire, jenny och hanna.

jimmy, mentor, förjävla bra!

johanna och jessica

jävligt söt apunge.

bellutta och malutta

 

Peace.


21 september

har suttit vid datorn ända sen jag kom hem från skolan i princip.. vilken nörd jag börjar bli, igen. men det beror nog på att jag har nåt att göra på datorn, det har gått en längre period nu, säkert ett år nästan då jag inte fann någon anledning att sitta vid datorn så mycket för att jag inte hade något att göra vilket är positivt egentligen men inte fan gjorde jag så mycket annat som var vettigare istället. gick mest runt och klaga på hur tråkigt jag hade och hur lite det fanns att göra..

nog om det. idag fick vi en ny tjej i klassen, eftersom sofie har slutat, lite tråkigt men samtidigt kul med ett nytt ansikte som man förhoppningsvis kommer få bra kontakt med.

nu ska jag krypa ner i sängen bredvid emil och sova. imorn är det kolmården som gäller!



Peace.

 


Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd. det kanske var pundigt, det kanske var bra.

sitter och lyssnar igenom winnerbäck's nya platta. än så länge ingen besvikelse men inte riktigt hittat någon låt som man verkligen tycker om från första tonen. men det gjorde jag däremot med nya singeln "jag får liksom ingen ordning" den är förbannat bra. rätt annorlunda mot allt annat han gjort.







Peace



love of mine some day you will die, but i'll be close behind. i'll follow you into the dark.

fan för söndagar. så jävla tråkigt. jag undrar hur länge sen det var jag hittade på någonting på en söndag, känns som evigheter. söndagar känns som en dag där man inte har tid eller kan hitta på något eller vara med någon för att det är skola dagen efter. och så ska det inte vara för det är fortfarande helg. men det är visst så ändå..

nu ska jag sova. gonatt.





Peace.




give in your heart and you will see that someone cares

sitter i emils säng med datorn i knät och har precis putsat mina akvarium och sålt massa firrar.. onödigt fakta jag vet.
 
börjar bli väldigt trött nu så hoppas på att vi ska krypa ner och sova snart. imorn är det söndag och det gillar vi inte (n)



Peace.

19 september

nu är det banne mig dags att gå och göra sig iordning. började med att fastna framför teven när jag vakna, blev en sen frukost och efter den fastnade jag här framför datorn och har suttit här ett bra tag nu.

blev ju medlem på facebook igår, vilket jag hade sagt till mig själv att jag inte skulle bli för jag fann ingen bra anledning till det.. men så såg det så jäkla roligt ut när alla sitter med sina akvarium och farmar så jag blev sugen på att ha det jag med. så timmarna framför datorn nu har spenderats till att ta hand om/försökt skaffa så mycket pengar som möjligt till mina akvarium och min farm. gu va nördigt det låter men så är det och det är asroligt.

nu ska jag putsa gaddarna, sisodär halvfyra (y)



Peace.

jag får liksom ingen ordning

ååååh vad jag vill ha 11 december. ååh vad jag tänker vara i cloetta center då.
lasse var med och spelade live i skavlan och hur sugen blir man inte.
han är så jävla bästbästbäst!




ps. mvg på trädprovet .ds.



Peace.


18 september

sitter här och håller på att bli medlem på facebook. inte tänkt skaffa det men det ser så roligt ut när alla städar sina akvarium osv så jag tänker också köpa mig en massa fisk. haha.

senare idag nångång ska jag träffa johanna. det ska bli roligt.. har ingen aning om vad vi ska göra men träffas behöver vi. har egentligen lust att bara somna och sova tills maten och sen gå och lägga mig igen för jag är så jävla trött.



peace.

18 september

äntligen fredag!

jag har inget att skriva och har ingen lust att ordbajsa.
men ska allefall träffa johanna idag och om ett par timmar har vi prov i trädkunskap!




Peace.

16 september

kul att min förkylning har blivit värre. den höll ju precis på att gå över och så idag när jag vakna hade jag en konstig och jobbig känsla i halsen och var ännu mer snorig.. vill inte bli mer sjuk, det finns ingen tid till det och jag vill verkligen komma igång att träna!

just nu ligger jag i sängen och är astrött. har engelskaglosor till imorgon och trädprov på fredag men har ingen ork till att plugga. känns skitbra.





Peace.

15 september

mycket bra dag.

vi har haft mycket praktiskt och det känns väldigt roligt att det dragit igång nu.. man får liksom mer energi till andra ämnen när man titt som tätt får hålla på med någonting som man tycker är roligt.

vi började dagen med basmaskinskörning (traktor, fyrhjuling, lastare, gläsklippare osv). andra lektionen i det men min första. efter det engelska matte och till sist fågelhantering. aldrig hållt en fågel förut så det var ju spännande.

en annan grej som också var spännande och en upplevelse var att jag faktist har hållt i FÅGELSPINDELN ragnar. den är stor, hårig och otäck men fan så häftig. och jag lyckades få bort min fobi för stora spindlar genom att hålla i den. det var inte alls farligt även fast man hade bilden på tänderna i bakhuvudet hela tiden. det kändes ungefär som en hamster med klor som den håller sig fast med.

och ni mina bär, vad skulle jag göra utan er?



that's me! jag fångade en papegoja.
jag med hofen.




nu måste jag plugga lite som jag egentligen skulle gjort för flera timmar sen.
och sen kommer älskling!!!!!!!!!!!!!!



Peace.


fikatime

efter att ha gjort klart, eller iallafall nästan gjort klart engelskan tog jag spårvagnen ner till stan för att fika me några goa vänner. det var väldigt trevligt. satt där till tio då jag gick och mötte emil och sen åkte vi hem hit.

nu ska vi sova!



Peace.

14 september

idag har vi haft vår första praktiska lektion och imorn väntar den andra.
var halvklass och blev uppdelade i olika rum och uppgiften var att städa hos djuren vilket faktist är roligt. jag issa och malin tog ansvaret inne hos alla gnagare. och fy så fint det blev!




dett är en jird såklart!?
typ som en ekorre eller något.. aldrig hört talas om förut xd

nu är degusarna stolta över mig!
hoppas jag.

pinkisar :))))))))))))))))))

now - english execise!


Peace.


13 september

gokväll.

ligger här ute på landet och glor på the forgotten me gubben. den har precis börjat och det ända jag minns av den är att jag inte förstog ett skit av den. men det var xantal år sen så kanske har lättare för att förstå handlinge nu.

imorn är det dags för skola igen men det vore faktist inte helt fel med lite mer helg, den var liksom lite för kort.



Peace.


12 september

gårkvällen blev mysig med först en god middag hemma med familjen minus min syster och sedan slö i soffan framför tv'n hemma hos emil.

idag har jag ingen koll på vad som händer. men är väldigt sugen att gå runt i maxihuset en sväng. antar att tiden går så fort så man inte hinner in till stan. sedan blir det nog att vi åker hem till mig och sover ikväll. forhoppningsvis väntar det god mat!

 
tänkte bara visa mina bär. DOM ÄR SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAA.

Peace.


11 september

oturligt nog hade jag ont i halsen imorse när jag vakna men efter att ha ätit frukost kändes det bättre så det blev att åka till skolan.

har haft anatomi och fysiologi och arbetsliv naturbruk än så länge. och nu väntas det naturkunskap med mats! han är så underbar....




Peace.

nanananananana

nu är idol slut. ingen simon. hoppas på att han är med imorn då! 

nu är det nog dags för mig att sova, lär behövas åtta timmars sömn om jag ska vara någorlunda pigg och frisk imorn. fredag förövrigt, jädra härligt.

gonatt..



Peace.

but i don't know where i am and i don't know trust who i've been. and if i come come how will i ever leave.

blev väldigt flitig efter klockan tre och började plugga matte. satt med det ett par timmar så nu har jag bara tio tal kvar på kapitlet för denna vecka så det känns skönt! har även suttit en stund nu och planerat mitt studerande lite så nu står det inskrivet i min kalender när jag ska börja plugga till proven som kommer framöver plus lite annat smått och gått som vi har att göra. får väl se om jag följer det.

klockan åtta är det idol som gäller! men först lite trädkunskap <3


sorbus intermedia!!!!!!!!!!

 

Peace.




10 september

torsdag, snart helg! ser fram emot det men har ingenting emot skolan. det är faktist riktigt roligt bortsett från vissa saker. men får väl tacka min två bär malin och issa :)

så idag när jag är hemma och försöker bli frisk så skulle jag hellre vara i skolan. kom hem igår och hade feber så fick vara hemma idag. och märker redan att det börjar bli bättre! knappt nåt snorig, asbra. bara det inte blir värre igen imorn då jag tänker gå till skolan även om någon säger emot.




Peace.


you rock my world

idol 2009 har dragit igång. har inte direkt följt det på flera år men skulle försöka göra det nu. det är ju trots allt underhållande. får hoppas att man ser någon man känner igen, det vore kul, vet några som har sökt.

har suttit med en engelska läsförståelse ett tag nu som jag tror skulle varit inne idag. kollen? första delen gick an men den andra förstod jag inte så mycket av så har på nåt sätt gett upp..

nu ska jag koncentrera mig på tv'n.
ikväll kommer älskling!



Peace.

8 september

hej.

sitter just nu i skolan med bella. fick sluta en halvtimme tidigare men eftersom jag ska klippa mig halvfem hinner jag inte hem innan men har ingen lust att sitta hos frissan och vänta i en halvtimme så fördriver lite tid i datasalen.

som sagt, klippning halv fem sen blir det förmodligen att plugga lite.




Peace.


word

vill inte sova. känner mig så ensam. saknar min älskling och önskade att han vore här.

jag har en känsla i kroppen som säger att allt inte är okej, att det är nåt som saknas. den känslan får jag väldigt ofta men förstår aldrig var det är. kanske är det depression, eller så är jag bara så trött och ångestladdad inför all stress och press som kommer bli i skolan framöver.

men innan jag börjar tänka för mycket på en massa onödigt som får en att må sämre ska jag stänga av datorn, släcka lampan och krypa ner under täcket och inte vakna förrän klockan ringer imornbitti.



Peace.


what have i done to fall so hard for you

den här dagen har varit fruktansvärt lång och tråkig. gick till slut till bastun och grävde fram en gammal målarbok och ett par kritor och började färglägga. vilket iofs är roligt och avkopplande men också ett tecken på hur tråkigt jag hade. bakade även lite chokladbollar efteråt, hur gott som helst men var inte speciellt sugen efter att ha gjort dom.

nu ska jag snart sova och jag har har dubbla känslor om att gå till skolan imorn. en del vill en annan inte. orkar bara inte med massa homework så får hoppas att jag slipper.




Peace.

7 september

hello

blev hemma idag. kändes lika bra att vila så jag blir helt frisk nångång. kan inte direkt säga att jag är sjuk men nåt slags virus har jag i mig.

klockan är nu halvtvå och jag har inte gjort nåt vettigt. går bara runt och har tråkigt och funderar över vad jag ska göra. även fast jag vet vad jag ska göra, plugga... men jag känner verkligen inte för det, och det är totalt meningslöst att sätta sig ner med matteboken när man inte har någon lust.

det finns fler grejer jag skulle behöva göra, städa mitt rum tex. eftersom jag har en del svarta möbler så syns dammet efter bara några timmar efter att jag städat.

min far och syster har skrivit med stora bokstäver på min byrå, DAMMA DAMMA DAMMA. fick bli ett enkelt svar tillbaka. orkar inte. det låter säkert som om det är skitigt och damm överallt i mitt rum men det ser nog ut så hos de flesta bara att de döljs beroende på färgen. men som sagt, efter bara någon timme efter man dammat har det lagt sig lite som syns. jag börjar fundera på varför jag valde den färgen till ett rum där solen alltid ligger på?

nu ska jag sluta babbla och faktist försöka städa i mitt rum. åtminstone få bort dammet från byrån och hyllorna.



Peace.



but hey, i can keep a secret.

bara sju tal återstår, men det tar jag mig an imorn eftersom att klockan är mycket och jag behöver sova.
imorn är det paddling som gäller, om inte mamma tvingar mig att stanna hemma vill säga. har varit snorig och hängig i över en vecka nu och det blir inte bättre, snarare värre. och då tycker minsann inte mamma att jag ska vara ute och paddla. det är faktist jobbigare än man tror. och såhär i influensans tider är det väl ännu värre att anstränga sig i onödan. kanske bättre att vara hemma och göra något vettigare, ex plugga matte. men det återstå att se. vi får se hur kroppen mår imornbitti!

nu blir det att sätta in hörlurarna i öronen och lägga mig i sängen. eftersom jag är så dålig på att läsa, eller jag är ingen bokmal direkt så har jag laddat ner twilight - om jag kunde drömma som ljudbok. håller ju på att läsa boken men kommer ju ingen vart eftersom jag alltid är för trött för att läsa då jag har tid. så får blanda lite mellan ljudbok och sidorna i boken.



Peace.

6 september

har suttit och pluggat matte nu i 3.5 timmar. så nu är det dags för en paus eftersom mitt huvud lägger av snart. och det är bättre att lägga av innan man blir sur för då har man ingen lust att börja igen sen.

ikväll blir det hembakad pizza så nu ska jag ställa mig och skära champinjoner och rensa huvudet på onda tankar om matten!




Peace.

5 september

känns som om klockan är tio fast hon inte ens slagit halvåtta. denhär dagen har gått väldigt sakta och jag har inte gjort ett skit, förutom att ha tagit bussen ut till emil. just nu sitter vi vid en varsin dator och har inte sagt ett ord till varandra på väldigt länge, segt.

mina närmaste vänner är ute och partajar ikväll och för en stund önskar jag att jag också valt ns eber och blivit bjuden på fest hit och dit osv. men så är inte fallet.

för vår del blir det väl mys i soffan framför en film me catrine och linda kanske. det är fint det med.



Peace.


4 september

har precis kommit hem från linköping. har haft en trevlig eftermiddag/kväll med mina nyfunna vänner malin och isabelle från klassen. vi var på stan och inhandlade en massa smått och gott och efteråt blev det prat och film. tog tåget hem vid halvtolv och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. är verkligen jättetrött.

imorn ska jag träffa älskling!!! wiho.




Peace.

2 september

jag som hade tänkt att komma i säng tidigt. när popcornen jag gjort var slut vid halvnio skulle jag krypa ned i sängen. men istället fastnade jag vid datorn för att leta reda på en nyhetssändning som min förra skola var med i. och när jag ändå var igång så tänkte jag slänga in ett inlägg vilket jag inte tänkt göra egentligen.

dagen har gått relativt fort och vi har bara haft roliga och intressanta ämnen, matte, idrott, anatomi&fysiologi. men att jag tycker matte är roligt lär inte vara så länge till, önskar att det hängde i men snart lär det bli stressit och jobbigt och då är det inte roligt längre.

jag och malin var även i djurhuset en sväng efter skolan och tittade till råttorna. jag är sååå sugen på att köpa!
men är rädd för att jag inte kommer ge det lilla djuret den tid den behöver.. men vi får väl se hur det blir, nu när jag har gått om pengar har jag ju råd att göra en ordentlig och bra anläggning och då blir faktist allt lite roligare och man blir mer sugen på att verkligen ta hand om den.

jag börjar bli sjuk också, vilket är mindre kul. har gått runt i två veckor med snorig näsa och det blir inte bättre. snarare värre..

nu ska jag sova.

Peace.

Seasons are changing and waves are crashing and stars are falling over us. days grow longer and nights grow shorter, i can show you i'll be the one.

hello!

sitter just nu och fördriver tiden i väntan på att emil ska komma. skulle helst av allt vilja mysa framför en riktigt bra film me godis, popcorn och allt möjligt men icke!
försöker att inte stoppa i mig så mycket godsaker under veckorna och det lyckas jag bra med så det är väl dumt att förstöra något som går så bra.

ikväll har jag varit ute och övningskört lite och det är så roligt!
snart är jag minsann ute på dom stora vägarna ;)

nu ska jag stänga ner och göra iordning lite innan älsklingen dyker upp i dörröppningen.



Peace.


1 september

idag har vi varit ute i skogen hela dagen med naturkunskapen. har letat och fångat djurarter i en bäck, lagat lite mat osv. slutade lite efter tre och när jag kom hem stank jag korv och rök så det blev att hoppa in i duschen.

blev nyss väldigt glad när pappa öppnade två brev från trygghansa. i det ena stod det att jag kommer få ersättning för mina ärr på knät, 9800kr! känns riktigt bra. i det andra brevet stod det att det håller på att titta på skadan eller vad man ska säga för att se vad jag kommer få i ersättning för att mitt knä inte fungerar som det ska och jag kan inte riktigt göra vad jag vill. så förhoppningsvis kommer det rulla in yttligare några tusenlappar inom en snar framtid! det känns riktigt bra.

nu är jag väldigt trött och seg efter skogen så jag funderar på att gå och lägga mig i sängen och glo på teve eller kanske sova ett tag.

 

Peace.

RSS 2.0