21 juni 20:25

Min lediga dag har spenderats i Linköping men nu är jag påväg hem igen då jag jobbar imorgon och fyra dagar framåt. Åkte till Jonas mamma igår efter jobbet och där hade de anordnat studentmiddag för mig. Idag har jag inte gjort många knop utan mestadels legat framför tv'n, det behövs då det är rena träningspasset att jobba som djurvårdare!

Vila i frid

Det som har hänt är obeskrivligt och det är med tunga steg vi rör oss på jobbet. Jag har valt att låna min gamla mentor Jimmys fantastiskt fina ord och jag citerar:

Jag tror att vi alla har varit med om det även om det inte händer allt för ofta, för mig och mina elever hände det för några år sedan...

Plötsligt stod hon där framför oss, liten och späd men med en otrolig närvaro och utstrålning!

Med pigga, pliriga ögon och ett leende som lyste upp rummet fann hon våra hjärtan.

Hennes brinnande intresse för djur gick inte att missförstå och hon kunde konsten att trollbinda både elever och mig med det hon så gärna ville förmedla.

Det var fascinerande att se hur snabbt hon lärde sig elevernas namn och hur skicklig hon var på att få var och en av dem att känna sig betydelsefull och viktig. Aldrig har jag sett eleverna så koncentrerade och lyhörda som när hon med glöd undervisade...

Tack för all den kunskap du givit mig, och för att du ställde upp i alla lägen. Jag kommer alltid minnas dig.




8 juni 22:21

Dags att sova, alarmet är inställt på 04:30 imorgonbitti då jag ska med en buss 05:37. Det är nämligen så att jag ska göra min första dag på safariparken imorgon och jag ser fram emot det enormt mycket. Startar med ett 13 timmars pass, kommer sova gott imorgon kväll :)


5 juni 00:50

Studentklänningen är inhandlad och håret är klippt samt färgat. På torsdag tar vi på oss studentmössorna och om elva dagar tar jag studenten. Men innan dess väntar en awesome studentvecka som jag ser sjukt mycket fram emot.



Bilder från Jonas student

4 juni 00:22

Hade en riktigt bra kväll igår med fina vänner. Ikväll har jag kollat på big brother-finalen och bara tagit det lugnt. Klockan är mycket nu och imorn är det dags för skola igen, bara två veckor kvar nu!

2 juni 16:10

Det har varit en väldigt intensiv vecka, men nu är det äntligen helg! Skulle ha jobbat egentligen men jag gav bort helgen eftersom att jag annars inte skulle fått en ända ledig dag på tre veckor, det skulle jag aldrig klarat av. 

Igår skulle allt skolarbete vara inlämnat, för på torsdag nästa vecka sätts betygen och därav har veckan varit intensiv. Ikväll åker Jonas till Rhodos och jag är lite avundsjuk. Min kväll kommer spenderas tillsammans med Rebecca, Mathilda och hennes kusin. Förfest hos Mathilda och sen utgång, tror det blir en riktigt bra kväll!

RSS 2.0