..




..




30 december 16:51

Idag har vi haft besök av min kusin och mitt kusinbarn Elliot! Alltid lika mysigt och framförallt är det skönt att det händer något.

I fredags kväll var jag ute och gjorde något för första gången på länge, alla tjejer i släkten var och såg musikalen Familjen Addams på östgötateatern. Min första musikal och jag är verkligen inte besviken! Har än idag kvar en del av sångerna i huvudet.







30 december 00:09

Julafton har passerat och nu inväntas det nya året vilket kommer firas in med Jonas, min syster och min svåger ute i Tjällmo. Jag trodde först att jag skulle bli hemma framför TV'n vilket hade varit riktigt tråkigt men så blev det inte och det är jag verkligen glad över. Dock är jag van med att varje år fira in det nya året med vänner, så det blir väldigt annorlunda iår.

22 december 01:45

Andra natten i stan hos Jonas mamma! I eftermiddags var hon och jag och handlade julklappar. Verkligen supermysigt att få egen tid med världens bästa svärmor!

Kvällen har jag spenderat med två favoriter - Maja och Sara som efter såhär lång tid känns som mina egna småsystrar. Tycker om er!

..

Cause everything starts from something,
but something would be nothing if your heart didn't dream with me.
Where would I be, if you didn't believe?
 
 
 
 
 
 

19 december 00:25

Jag rent utsagt hatar dessa företag som köper upp biljetter för att sedan sälja dom fruktansvärt mycket dyrare, jag förstår grejen men det borde vara olagligt. Om det inte redan är det? 

..

Åh hittade precis mina favorittjejer Kerry och Renée från Loro Parque på facebook, de två som jag hängde mest med. Önskar att jag hade sökt upp dom tidigare - för nu känns det bara dumt att skicka iväg en vänförfrågan såhär nästan ett år senare. Vem vet, dom kanske har glömt bort mig? Det tror jag inte men är det något jag har lärt mig så är det att man ska behålla kontakten direkt, för det är grymt svårt att ta upp den senare! Jag skulle mer än gärna träffa dom igen och jag hoppas att dom tyckte lika bra om mig som jag tyckte om dom!
 
Kerry på bild första bilden och Renée på den andra:
 

..

skäms inte ens






17 december 12:01

Har precis vaknat, idag blir det väl som vanligt en del soff- och datahäng då Jonas jobbar. Hade tänkt att åka hem idag men fick nyss ett meddelande om att mamma blivit magsjuk och det är väl det sista jag vill bli nu. Så det lutar väl åt att jag stannar fram tills helgen. Rätt segt.

16 december 23:34

Jag är fortfarande bunden till kryckorna, vilket gör mig så nedstämd. På mornarna ligger jag kvar i sängen så länge som det bara går, för att göra dagarna kortare. Låter förmodligen fruktansvärt negativ men det finns ingenting att vakna upp till, inget att se fram emot. Alla dagar ser likadana ut då jag inte orkar göra något, detta drar ner mig totalt. Och det värsta av allt, hur länge? Hur lång tid ska det ta innan jag kan släppa kryckorna, hur lång tid ska det ta innan jag kan börja rehaba för att sedan ta mig tillbaka till ett normalt liv utan invaliditet och smärta? ..
 

Early Christmas Gift



Thanks Bella.
Mycket fint och mycket uppskattat.

12 december 17:33

 
Tjällmo
 

12 december 13:30

Det har snart gått en vecka sedan jag skadade mig. Är fortfarande beroende av kryckorna vilket gör mig så trött.

Till en bra nyhet - ska på arbetsintervju imorgon, dock kom det inte så lägligt då jag tror att min chans kommer att försämras då jag är skadad. Hoppas att de inte behöver tillsätta någon redan nästa vecka, det skulle öka mina chanser.. Jag behöver verkligen ett jobb nu!

11 december 23:32

Ser på Dakota Skye och drömmer mig bort. En b-film som gör en varm i hjärtat och få en att drömma sig bort, att längta efter något annat.






..

Believe

10 december 00:52

I veckans sista träningspass går jag in och gör en övning och knät hamnar i ett litet felläge = ont, svullet, kryckor. Hoppas på att kunna gå utan om cirka två dagar. Är så trött på det här!




RSS 2.0