29 september 17:46

 
 
Igår var jag och införskaffade presenter som jag ska ha med mig till Frankrike. Köpte två likadana kokböcker till Audrey och Emilie. "Sju sorters kakor",  den är skriven på engelska och innehåller recept på typiska svenska desserter, kakor och pajer. Köpte också en varsin Sverigeflagga och Sverigenyckelringar då båda två är tokiga i Sverige, dock är det riktigt svårt att hitta Sverigesaker i Norrköping. Sen har Eric, Audreys pappa, bett om "Wild chips" som jag hade med mig när vi åkte dit med skolan, kul att han tyckte om det!

I samband med att jag inhandlade kokböckerna unnade jag mig själv två böcker som jag länge velat läsa men varit för snål för att köpa och för lat för att låna på biblioteket. Andra boken av hungerspelstriologin, "Fatta eld" och uppföljaren av boken "Frost".

29 september 02:14

Efter att tänkt "bara ett avsnitt till" efter varje New girl-avsnitt sedan klockan nio är nog detta det sista. Det är grymt farligt med serier, men jag älskar det! Älskar att befinna mig i den slags drömvärld som serier man tycker om faktiskt skapar. Man glömmer bort verkligheten för en stund. Godnatt

Lion

 
Finaste pojken

27 september 10:02

Idag jobbar jag förmodligen min sist dag på safari! Det känns tungt men håller tummarna för att jag får komma tillbaka nästa säsong. Målet idag är att försöka hinna gosa med lejonungarna, och om inte iallafall få lite fina bilder på dom.

26 september 23:31

Idag har jag fixat allt inför resan, förutom packningen såklart, dvs växlat pengar och köpt bussbiljett till skavsta. Nu under kvällen har vi firat min bror som blir 24 på lördag. Avrundar kvällen med ett par New girl-avsnitt innan sovdags. Jobb imorgon!

25 september 17:01

Det blev en sen natt med Angelica igår vilket resulterade i att jag sov till klockan två idag, men vad gör det när livet ändå är upp och ner och jag snart är arbetslös..

Som jag skrev igår så har jag bokat en resa till Frankrike, Bourges. Kalaset gick på 620 kronor! Stört billigt, får tacka Ryanair som valt att inte ha några skatter på just dom två flighterna jag ska med. Så den 3 oktober, alltså onsdag nästa vecka åker jag dit och kommer hem den 10e. Ska blir underbart lämna Norrköping för en stund och umgås med mina två favoriter Audrey och Emilie. 


Tre bilder från när fransoserna var på besök hos oss i Sverige.

24 september 23:08

Har precis laddat upp bilderna från min praktik på Teneriffa på Facebook, bättre sent än aldrig!? Annars idag har jag sovit ut, umgåtts med Johanna i ett par timmar, köpt flygbiljetter till Frankrike (ÄNTLIGEN), ätit hemmagjord pizza med familjen samt suttit vid datorn. Är inte det minsta trött och på riktigt bra humör så nu ska jag ta och gå till McDonalds och bju Angelica på kaffe, ska bli trevligt!

Dop

Var på mitt första dop i förra söndagen då mitt kusinbarn Hampus döptes, hur fint som helst.



18 september 20:35

Hösten är här och jag har gjort min sista schemalagda dag på safari, men fick lyckligtvis 4 timmar extra av Bianca den 27 september vilket jag tog emot med glädje. Vikariaten är "utdelade" och de gick rättvist efter LAS-listorna, men självklart är det trist. Jag är stressad över att behöva börja söka jobb, sista lönen kommer inte räcka speciellt länge känner jag så det gäller att komma igång med jobbsökandet så snart som möjligt. Flera av mina bekanta har åkt till Norge för att jobba och jag börjar faktiskt bli lite sugen på det jag med. Men vi får se vad som händer!

RSS 2.0