PICTURES

Lite bilder från de två första veckorna, öppet hus i skolan och etologilektion ute i parken :)


29 januari

Ännu en helg i Linköping

Idag har vi varit på Ikano och köpt nya innefotbollsskor och kläder. Ikväll blir det monopol och mys med älsklingen, Jocke och familjens nykomling Sofia, Jockes flickvän :)

25 januari

Lön! Ett par tusen in på kontot, smack bara.

Är fortfarande i Linköping men imorn åker jag hem! Har slappat framför handbollen ikväll och sett lite av "50 first dates"..

Imorn är det förintelsens minnesdag i skolan och det kommer en överlevande från ett av koncentrationslägrena och pratar, det ska bli riktigt intressant faktikst. Eftermiddagen/kvällen ska jag ägna åt mina tjejer, vi blir 17 st som ska käka middag och gå på bio tillsammans. Var sjukt länge sen vi gjorde något ihop utanför skolan så det ser jag fram emot :)


Nu ska jag pussa på min älskling och sen sova, godnatt :)

23 januari

Både jag och Jonas ligger som två döda valar i sängen, har hållt igång hela dagen. Tillbringade ett par timmar på busfabriken med Maja och Sara och direkt när vi kom hem blev det att hjälpa bonden med foder, efter det har vi sett på handbollen och nu har vi hamnat här.

23 januari, 3 underbara månader med min älskling och imorgon är vi lediga, det behövs..





22 januari

Min dröm kommer gå i uppfyllelse, något jag har kämpat för och drömt om har blivit verklighet. I förra inlägget skrev jag om utlandspraktik, och igår fick vi reda på vilka som ska få åka iväg. 

Om stependiet går igenom nu drar jag och Becca iväg till Teneriffa i tre veckor under 3an och har praktik på Loro Parque. Jag är så JÄVLA glad! 

Och grattis till alla andra som fått platser:
Uganda - Anna och Johanna
Japan - Maja och Frida
England - Ewe och Hanna
Danmark - Jenny
Palau - Calle och Nico


13 januari

Är skapligt seg efter att ha gått upp kvart i fem imorse, och imorn blir det samma tid så är nog dags att lägga sig snart om jag ska orka med morgondagen. Är hos Jonas och vi har i princip sovit oss igenom eftermiddagen, asgött.

I och med att mina mentorer inte hittade brevet om den internationella APU'n som jag lämnade in innan sommaren lämnade jag in det igår. Skrev nog om brevet för länge sen.

Jag vill verkligen ha praktik utomlands och uppleva allt som finns att uppleva och skaffa mig erfarenheter. De ställen jag är intresserad av och har sökt till är en djurpark i Teneriffa som heter Loro Parque och ett delfinarium/forskningscenter/vetrinär/akvarium i Palau.

Paradisön Palau, rena drömmen.

10 januari

Ny termin och det var inte allt för hemskt att komma tillbaks, fast jag har fortfarande ingen lust. Fotbollsträning efter skolan, det gick sådär.. Har inte sprungit på säkert två och en halv månad (skojar inte), förkylningen är inte helt borta och jag har inte haft bollkontakt på säkert lika länge som jag inte har sprungit. Men det var kul.

Efter skolan åkte jag hem till min kära syster en sväng och fick hjälp med mitt CV. Nu ligger jag här ensam i min säng för första gången på säkert en månad, det är jobbigt. Har precis skrivit klart mitt personliga brev till CV't så nu är i princip allt klart för att skickas in, ska bara hitta en bra bild på mig själv och ringa några referenser. Är ju dags att söka sommarjobb som djurvårdare på Kolmårdens djurpark!

..

Tror det är dags att sova nu om man ska orka upp imorgon. Skola, fotbollsträning och skriva CV står på schemat!

Puss.

9 januari

Har precis läst färdigt boken och det känns hur bra som helst. Om ca en och en halvtimme tar vi bussen in till Linköping och sen tåget till Norrköping för att tillbringa natten hos mig. 

Imorgon drar skolan igång igen, har haft ett riktigt bra och slappt jullov, vilket behövdes. Hade väl önskat att man tagit till vara på det lite mer men när jag känner efter har jag faktiskt njutit av att inte ha varit så aktiv utan mest bara varit hemma med Jonas. 

Jag vill inte alls börja skolan imorgon, har ingen lust och det finns ingenting som lockar mig. Inte ens mina fina vänner, I'm sorry!

8 januari


Malin 18!















PUSS

Jonas och Lilly
Gullungar

5 januari

Idag väntar en heldag med plugg, har redan satt igång och läst och senare blir det att plugga körkortsteori. Det är verkligen inte långt kvar nu tills jag blir arton och jag vill verkligen ha mitt körkort så fort som möjligt så det börjar bli allvar.
Imorgon åker vi hem till Norrköping, blir en vända på stan med Cia för att köpa present till Malin som nyss blivit arton. På fredag vankas det artonårskalas!
2007

4 januari

Har precis hjälpt till att laga mat, ikväll blir det köttfärslimpa och potatis. Efter det blir det väl att slappa framför en bra film.

Ligger just nu i sängen och försöker samla kraft till att orka läsa ett par sidor till. Jag hatar att läsa för att jag måste, är en sån person som sällan läser böcker. Jag måste känna att jag vill för att det ska gå, annars läser jag bara slarvigt och nästa sekund är orden som jag precis läst borta och nästa gång jag läser kommer jag inte ihåg vad som hänt. Boken ska vara klar till på söndag så det är bara att kämpa.

1 januari

2011. Säger väl som alla andra, hoppas att det blir ett bra år! Mitt 2010 har varit fantastiskt bra när jag tänker efter..
Firade hos Marcus igår tillsammans med han och Jonas, blev en lugn kväll med middag, räkor och alkohol. Nu är vi tillbaka i Linköping och lär stanna här ett par dagar.
Puss!

RSS 2.0