31 juli 00:50

Har kurerat mig i Linköping de två senaste dagarna men nu är jag hemma igen. Jag mår mycket bättre men det känns som att det kommer ta tid innan jag är 100 % frisk.. Idag var sista sjukskrivningsdagen, imorgon är jag ledig och på onsdag är jag på't igen. Är så himla trött på att gå hemma och göra ingenting så det ska bli riktigt skönt att komma tillbaks till jobbet och göra något vettigt, det är bara hoppas på att jag är tillräckligt frisk då och att det inte blir värre av att börja jobba igen.

Nu är klockan alldeles för mycket, imorgon/idag förmiddag så ska jag hem till min kusin och busa lite med kusinbarnen. Vill passa på att träffa dom så mycket som möjligt, de växer så himla fort och det känns som att man missar massor emellan varje gång man träffar dom!


I'm back?

Det var ett tag sedan man kladdade här, känner att detta kommer bli en långt inlägg. Det är ofta jag tänker att idag ska jag skriva, idag ska jag dela med mig av det här - har så mycket att skriva om, framförallt om jobbet, men det blir självklart inte av. Har fullt upp, jobbet tar upp den mesta tiden och när jag är ledig eller slutar tidigt försöker jag umgås så mycket jag bara kan med nära och kära.

Hittils har sommaren varit bra, som sagt jobbar jag väldigt mycket men jag klagar inte, jag älskar det jag gör! Just nu är jag sjuk, är sjukskriven i ett par dagar. Både jag och lägenheten kokar så jag sitter på balkongen och lyssnar till ljuden från volvoraggarna vid OKQ8 - ljud som jag avskyr men det är bra mycket bättre att höra på när man är utomhus än det ekandet som blir inomhus. Har varit hemma sen i onsdags nu, då jag blev dålig under tisdagkvällen på jobbet, det börjar bli riktigt segt.. Jag längtar till att börja jobba igen och jag saknar alla goa arbetskamrater, det är nu, när man är hemma och har tråkigt, som man märker hur jäkla kul man har det på jobbet, det är nu man verkligen uppskattar det.


Då jag inte har så många egna bilder och definitivt inte orkar föra över de jag har till datorn just nu så har jag snott lite gott och blandat från mina kollegor! 



Sirap är favoriten

Finaste killen, Ramses!


Behandlar en tilltygad besoarkalv som idag är stark och lever!

Älgkalvar aro söta

Axishjortar

Bästa katten.






Grillkväll













RSS 2.0