aint no mountain high enough

idag har jag jobbat och hört samma låtar som igår från 6 - 12. dock ingen blind eller lat kund! jättebra. åkte direkt in till stan efter jag slutat för att köpa solglasögon eftersom mina är borta, eller ligger nånstans här hemma. men hittar dom verkligen inte och behöver nu till helgen så fick bli ett par nya. sen jag kom hem runt två har jag inte gjort så mycket, duschat och kollat på packningen, men inte rört den.. det är bra när vi snart ska åka!

som sagt, malin kommer och hämtar upp mig snart, ska handla och sen bär det av till jockes land. är borta tills på tisdag. det ska bli kul, hoppas på ett par riktigt bra dagar med mina sjukt underbara vänner!


bästa ni!

Peace.

och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

blev inte så mycket städ här inte! käkade me brorsan och efter det fastnade jag framför u21 matchen. tråkig början, rolig andra halvlek, tråkigt slut.

har bara plockat fram lite grejer till imorn vilket ledde till att det ser lite mer iordning ut men städat har jag ju inte gjort nej. kom på att jag glömt in bikini hos johanna mitt i allt så var tvungen att sätta mig på cykeln och trampa ner. blev att stå och prata en stund innan det bar av hemåt igen. var inte alls länge sen jag klev in igenom dörren och så hamnade jag här direkt.

ska ta lite glass nu och sen hoppa in i duschen.




Rest In Peace, Michael Jackson.


there's no other place in this world where I rather would be

kom precis hem efter en ganska skön dag på jobbet, tiden gick så fort så det hann aldrig riktigt bli jobbigt. men fy så trött man blir som personer som kommer in direkt från ingången, rakt fram till en utan att först leta själv och fråga var nånting är, många gånger händer det att man just står och plockar upp den varan också, hur blind kan man va och hur lat får man bli? har man bråttom och inte har tid och leta är det en annan sak, men 4/5 har ju inte det. det har irriterat mig idag och kommer antagligen fortsätta resten av mina arbetsdagar. idag har iallafall ingen klagat eller varit otrevlig, alltid nåt.

mötte carro i butiken strax innan jag sluta så fick skjuts hem av henne. nu håller bror min på att laga lite mat och jag ska snart åka till ica för att handla något onyttigt. resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska underhålla mig med, men jag skulle behöva städa, dels för att hela resväskan är över hela rummet och allt annat skit är, ja, inte där det ska iallafall. och dels för att jag ska kunna hitta det jag ska ha me mig till jockes land imorn. för imorn drar nämligen syd + några anhängare till jockes land ett par dagar! ska bli riktigt rooooligt.

just det, en till sak jag faktist irriterat/irriterar mig på på jobbet är musiken. skivan byts väl varje dag, dock är det ca 4-5 låtar som går på repeat. ni kan ju förstå hur det är att lyssna på i elva timmar i streck :)

det kallas tvivel...

...det där som stör. det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt och hur du längtar dig bort som en fågel i bur. en obehaglig distans en konstig känsla nånstans, det känns tomt, ellerhur?

emil gick nyss, tråkigt, vill inte sova ensam inatt, dessutom kommer vi förmodligen inte ses förns tisdag men så kan det vara ibland. ikväll har vi varit ute och vattnat ute på lotten en sväng eftersom mor och far inte är hemma denna vecka, en jädran massa jordgubbar blev det också! resten av kvällen har vi ätit lite glass och 'kollat' på step up, emil gjorde, jag somna.

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorn 7 - 18, wei hela dagen borta, känns kanon, verkligen.. men får väl ta det om det ska bli några pengar överhuvudtaget. men känns faktist trist att inte kunna ha det sommarlov man längtat efter så länge. just nu längtar jag mig bara bort till öland, skulle gärna bosätta mig där på en camping hela sommaren! bästa öland, love it. nu tänker jag sova. hej..


världen bästa öland!

Peace.

It's complicated, it always is, that's just the way it goes

igår sen så cyklade jag och emil in till maxi en sväng och shoppade lite. efteråt åkte jag direkt hem till johanna. anni kom en stund efter och då åkte vi och handla lite. resten av kvällen bestod av grillning och spel och sedan sömn i husvagnen.

idag drog anni tidigt, jag och johanna badade och solade lite och sen tog vi en sväng till stan. kom hem därifrån för inte alls länge sen. just nu sitter jag och väntar på emil, får se va som händer. hoppas han städar mitt rum.

lite bilder från gårdagen:




Peace.

NANANANANANANA

godmorgon. vaknade vid tio av att jag var panikkissnödig vilket jag gör fem dagar av sju, fan så jobbigt det är när man bara vill ligga kvar och somna om. och såklart är man pigg efteråt så det är ingen idé att ens försöka somna om. min prins ligger just nu och snarkar och det ser förbannat skönt ut. men ingen idé att gå och lägga sig som sagt för antingen går det inte, eller så går det och då sover jag till klockan tre.

vet inte riktigt hur dagen ser ut men blir kanske maxi en sväng, ska väl också höra av mig till nån av mina väninnor. johäniii kanske vore fint!!!!!!!!

Peace.

one more word and you won't survive

idag har jag haft en riktigt slappardag. har inte riktigt återhämtat mig än från den lilla sömn jag fick söndagsnatten så har varit riktigt trött och seg hela dagen.

jag och emil vaknade rätt skapligt, fick bli en hemmadag eftersom emil är sjuk och jag på tok för trött för något. försökte se jurassic park mitt under dagen men somnade efter ett par minuter, annars har vi inte gjort så mycket annat. nu ikväll har vi ätit lite me familjen och sett på allsång på skansen och morden i midsommer.

är väldigt trött nu men ska ge jurassic park en chans till, vi får väl se hur det går.


mumma

Peace.

no I never wanted nobody else

då var man hemma igen efter en mycket bra och härlig vecka på Malta. vädret har varit kanon, men många gånger för varmt. 31 grader i skuggan nästan hela veckan och hur varmt är det inte i solen då liksom, svettas konstant ochsolexem bara man tittar på den.

i veckan hann vi med en hel del, badat och solat, utflyktat till olika ställen, ridit uppe i bergen i solnedgången och shoppat samt ett par siestor me yatsy och sovande i hotellrummet.

landade vid halvtolv inatt och var hemma vid två nångång. klockan halvsju imorse var det bara att pallra sig upp till jobbet. hade önskat en ledig dag kanske efter denna resa. kändes riktigt härligt att ha sovit tre timmar och gå sedan gå och jobba mellan 9 - 19.. blev hämtad av svågern efter jobbet och nu sitter jag hemma hos emil, har precis ätit.. det blir en lugn kväll, lär somna in tidigt :) fler bilder från Malta kommer upp någon dag när jag har tid!



inte helt fel nej :)

Peace.

boys like you love me forever

sådär ja, snart går bussen till nyköping där vi sedan tar flyget till malta. har varit uppe sen nio och packat färdigt allt osv. nu ska jag ta en sista check på om allt är med. hörs om en vecka!

Peace.


you shine brightest of them all

blev att sussa på malin land igår sen med några. åkte hem därifrån vid elva idag. sen dess har jag plockat fram lite grejer till imorn, johanna var även här en stund och prata lite :) annars har jag bara slappat. är så trött sen igår så orkar inte med nånting.

nu har emil precis landat. och vi ska mysa framför teven hela kvällen. 

                                      
   min älskade johanna                          

dessutom drar jag härifrån imorron! får se om jag hinner slänga in något inlägg imorrn annars hörs vi om en vecka! för jag ska till MAAAAAAAAAAAAALTA! vet att ni är avundssjuka :)

Peace.

I keep, I keep thinking that it's not goodbye

nu är det slut, jag har slutat nian, jag är skollös, vi är ingen klass längre, aldrig mer vi, och det känns förjävligt. är så mycket i huvudet nu så vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska uttrycka mig. men kan ju börja med gårdagen i stora drag.

åkte till skolan vid elva för att äta middag med alla nior och lärare innan kyrkan. från ett till två nångång var vi i kyrkan. efteråt blev det ett varv på flaket, det var ju tur att ingen dog. vid tre blev det fika och avsked i matsalen med alla nior och lärare. och det var jobbigt, det var det..

på kvällen blev det att åka ut till näkna för att fira med dom flesta från klassen, var kul att så många kom och vilket jävla fint slut det blev på det hela. jag älskar er, 9A.

just nu sitter jag här och lyssnar på vitamin c - friends forever, och det känns fan inte bättre av det.

slänger upp fler bilder på bilddagboken, men här är några från gårdagen.








jag kommer sakna er, 4 jävligt bra år. men nu är det slut.
jag älskar er. ni är underbara!

den blomstertid nu kommer

gomorron! börjar bli väldigt bråttom nu och jag har inte ens börjat göra mig iordning. men tänkte ändå slänga in ett inlägg. idag är det skolavslutning, härligt med sommarlov men hade önskat ett par veckor till med underbara 9a. nu måste jag verkligen springa iväg och göra mig iordning, ikväll blir det att fira med klassen vilket ska bli jävligt roligt, så skriver nog inte förns imorn.

Peace.

when love takes over

blev inget inlägg igår, orkade aldrig sätta mig vid datorn. hade handbollsturnering i skolan och senare på kvällen cyklade jag och mamma till maxi och handlade shorts. emil sov även här.

idag var det sista dagen innan skolavslutningen, vilket inte alls kändes särskilt bra. dagen tillbringades på himpafältet där det var fotbollsturnering. synd att mitt lag kom sist :) efteråt åkte jag och solade med jennifer, kom precis hem efter en jobbig hemfärd på cykeln genom stan. ska väl snart hoppa in i duschen och sedan måste jag prova kläderna tills imorn. blir nog en sväng in till stan igen ikväll med mamsen också.

Peace.

and nothing ever goes the way it should

idag var det volleybollturnering i skolan. finns inte så mycket att säga om den mer än att vi inte vann. jättedåligt. hemgång vid tre och nu sitter jag och väntar på att min syster ska bli färdig för att vi ska ut och springa. efteråt blir det en sväng till maxi för att köpa shorts och kanske något annat roligt!

Peace.


fight is a way to survive

idag är jag sjukt jävla trött, dessutom har jag mensvärk och huvudvärk. så jag tänker faktist låta bilder tala för gårkvällen.
säger bara att vissa överlevare är bättre än andra! lag syd!!!!






syd, bästa vi!
öråd.





as we go on, we remember all the times we had together. and as our lives change, come whatever, we will still be friens forever!

hello, då var man här igen då. min älskling ligger just nu i sängen och dansar till markus krunegård, men jag älskar honom ändå. var ute och sprang en bit  förut innan maten, men dom kalorierna som förbrändes där fick jag i mig lika fort eftersom jag smällde i mig en halv pizza, men satan så gott det var.

ska röra mig härifrån nu och umgås lite me emil, blir nog att se någon film innan vi somnar.

imorn kör jag och mallat på robinson! yes, here we come palmhjärta.






Peace.

det är för sent att älska dig

filmen igår var riktigt bra, inte alls som man hade tänkt sig. lite obehaglig och så men för det mesta bara spännande, riktigt bra var den! så nu kan jag också säga att den är sevärd. blev att se resten av sverige matchen hemma hos mig sen, min säng gick även sönder, jävla Kamprad.

sitter nu hos emil och har varit här sedan elva nångång. har inte gjort allt för mycket, tagit det lugnt och satt upp studsmattan. snart ska vi nog ut och springa och sen blir det basta :)



längtar efter kvällsdoppen vid näkna! skulle sitta fint med lite bra väder.

Peace.


du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann

kom precis hem från jobbet. äntligen säger jag bara, även om det är kul så har jag bara längtat därifrån idag. kände verkligen inte för det. men allting gick bra och känner mig säkrare nu. men nu har jag inte tid att sitta här och fördriva tid längre för jag måste snart börja städa om jag ska hinna duscha också, inget jag hade planerat in för hade inte tänkt att bli svettig men med ett par km uppförsbacke påväg hem med cykeln blev jag det..

just det, sveriges nationaldag idag också vilket jag höll på att missa. ingenting jag brukar fira men blir väl så iår på sätt och vis i och med bion ikväll. hoppas filmen är bra, men har bara hört bra kritik om den så det blir nog kanon. men nu är det dags att ta fram damtrasan.



although we've had our little ups and downs we've still pulled through

godmorgon!
kom precis hem från emil. var inte alls kul att höra larmet ringa kvart i åtta! nu snart ska jag hoppa i jobbarkläderna, packa upp väskan och plocka iordning lite i rummet innan jag cyklar ner till cg. jobbar till två idag och senare ikväll ska jag och emil på bio :)

Peace.

it's friday I'm in love

fick skjuts till skolan imorse vilket var otroligt skönt, så fick ännu mer sovmorgon än planerat. hade matte första lektionen, blev att sätta upp en tipspromenad för femmorna på två och en halvan me jocke haggis och jennifer. efter matten hade vi engelska ett par minuter sedan åkte vi ner till staden. gick runt me mallat och glodde runt lite i affärerna i två timmar tills det var dags att käka. blev rödspätta för min del och det var så jävla gott och väldigt trevligt.. och ja, "hi blubben", ah bästa vi! blev sittandes där till två nångång, tog bussen till emil direkt och vi har bara slappat hela dagen! snart ska vi sova för att jag ska upp och jobba klockan tio imorn. är rätt nervös faktist för detta blir första gången jag står helt ensam i kassan och jag är inte säker på allt än. men det kommer nog gå bra :) önska mig lycka till!

 

Peace.


aldrig har kärlek drabbat mig så

åkte till slut ner med johanna till stan, gick runt i någon timme. fick me mig ett par shorts hem från rean. tog spårvagnen vid sju och nu sitter jag här och äter hallon med glass! ska snart ta tag i att installera programmet till telefonen för att kunna överföra filer osv så jag kan få in lite musik. sen blir det nog att sova, och imorn är det fredag, efterlängtade fredag!!!!

                                    


   


there is nothing else I can say

idag hade vi de sista betygsnacken i skolan och idag sätts också betygen. är nöjd me de flesta ämnena och det blev faktist bättre resultat än jag trodde. det lönar sig att knappt ha nån fritid och slita arslet av sig, vilket jag iofs måste eftersom konkurrensen på linjen jag har valt är enorm. men förhoppningsvis är jag en av dom me de högre betygen så jag kommer in. skulle vara en riktig besvikelse om jag inte gjorde det och hamna på mitt andrahandsval.

nu när jag sitter och pratar om linjen jag valt kanske jag ska tala om vilken också. för många kommer det helt oväntat eftersom i princip ingen vet om att jag ett sånt intresse i mig. jag har valt djurpark/tropisk anläggning på himmelstalund.
det är riksintag, tror det är runt tvåhundra som har sökt och det finns ungefär trettio platser, då förstår ni nog hur stor konkurrensen är hur höga betygen måste vara för att vara någorlunda säker på en plats. mitt mål efter gymnasiet är några år på kolmården eller tropicariet, men min största dröm är seaworld i florida, skulle ju inte vara helt fel.

nog om det, känner mig lite hängig och trött nu men funderar på att hänga med johanna ner på staden.. men får se om jag orkar. vore trevligt att se henne en stund, sker inte alls för ofta.

Peace.


you are my guardian angel

kom inte iväg till emil förns vid åtta nångång. åkte direkt upp till lillsjön och sprang fyra km. tog lite käk när vi kom hem och nu sitter jag här nyduschad och gosa ner mig i sängen me min älskling. är riktigt sugen på att se twilight, får hoppas han tillåter att jag gör det också :) godnatt!

Peace.

låt hela världen se ditt vackra leende

den sista veckan med ordinarie lektioner börjar gå mot sitt slut, och det känns jävligt bra. idag lämnade jag in det sista så nu är jag klar med allt, verkligen allt. så nu kan jag slappa resten av tiden utan stress eller press!
idag så gjorde jag nationella muntliga i svenska, hoppas det gick bra men det tror jag. efter lunch blev det att glo på xmen origins wolverine, och den var faktist helt okej.

om ett tag ska jag väl bege mig ut till åby. blir att ta ett varv vid lillsjön me emil och jocke, känns som om det behövs efter all glass och chips som åts idag till filmen!

har i pincip aldrig slängt upp någon bild på mig själv nånstans, varken lunar, bdb eller blogg.
vet inte riktigt varför men gillar mig inte på bild så är väl för feg för att slänga upp nån.
men det ska det nog bli ändring på och jag har redan gjort framsteg!!
                                                                                                                         


.
SOMMAR!!!!!!!


Peace.

my love is bigger than your love

igår så blev jag faktist klar me so'n. riktigt skönt att ha det avklarat, imorn ska jag ta tag i resten!

idag blev det en kort dag för mig, hade tre lektioner sen drog jag iväg för att jobba lite. stod framför anela i kassan idag och på lördag ska jag stå helt själv, pengarna börjar rulla in nu ;) jobbade från två till fem, blev sedan hämtad av mamma
och nu sitter jag här och väntar på mat. inte ätit något sen frukost så det kommer sitta fint i maggen.

hörs!
Peace.

RSS 2.0