31 mars

Ska snart fixa något att äta och sedan plugga lite matte innan jag sticker till gymmet. Inget av det är speciellt frästande, jag är bara trött och vill bara sova.


Troppan

Bilder från dagen. Har ju som sagt varit på troppan under förmiddagens lektioner i tropisk anläggning och kikat runt lite "bakom kulisserna".

Var uppe och kollade över hajtanken. Jimmy nämner innan vi går upp att det är viktigt att vi tar det försiktigt eftersom att hajarna kan komma upp över ytan och har reflexer att göra det om nåt rör sig hastigt. Ingen big deal tänkte jag innan jag såg den lilla plankan vi skulle gå på! Bara världens femte farligaste haj.

De ser inte speciellt stora ut varken på bild eller när man står och tittar in i tanken. Men när man fick se det ovanifrån så ser man hur jäkla stora de är. Enorma jävlar, läskigt stora. Jag skulle verkligen inte vilja brottas med en sådan.

Galna djur, synd att man aldrig lyckas få med det bästa på film.


 









:)

Snart klar med anatomiuppgiften. Bra. Skönt. Då väntar bara gen-anteckningarna på mig.


30 mars

Idag har vi tropisk anläggning hela förmoddagen och ska ut till Troppan (tropicairet) och kika lite "bakom kulisserna". Förhoppningsvis finns det något jobb som väntar på oss. Det ser jag verkligen fram emot.



29 mars

Jag har tappat humöret helt och börjar bli alldeles för trött i skallen. Sådär så att ingenting fungerar, man förstår ingenting och man känner hur irritationen sprider sig i hela kroppen. Dags att sova, tror jag.


malin | säger:

jag måste ställa mig och steka pannkakor nu med, vill helst bara lägga mej och sova.. orkar inte.
 

Malin förvärrade situationen, sängen får vänta, jag måste göra matlåda tills imorn. Life sucks.
Men tack ändå, jag hade fått svälta imorn annars.

 

 

 


29 mars


Vg/mvg-uppgiften i anatomin lär roa mig hela kvällen. Känns bra.


28 mars

Jag borde egentligen ha lagt mig för länge sen och redan somnat med tanke på att jag ska upp extra tidigt imorgon. Men det har bara inte blivit som jag tänkt. Och nu har jag en fruktansvärt bra känsla i magen, jag vill bara känna den ett tag till.

Har ju inte direkt ägnat så mycket tid åt varken datan eller bloggen nu ett par dagar, ska inte säga att jag inte haft tid, då skulle jag ljuga. Men jag har nog bara inte haft lust. Känns meningslöst att skriva när man inte finner något att skriva om, och det har jag inte nu heller. Jag har ju skrivit men inte så aktivt.

Idag har jag bara ätit känns det som. Syrran fyller år och det blir lätt så då.


Denna skulle åkt upp i fredags efter besöket på stan med mamma, men det blev inte av, som med mycket annat. Mamma köpte dom åt mig. Så det var värt att lida lite. Det kan ju vara trevligt att se vad jag inkasserat. Eller vad vet jag!

Godnatt.

27 mars

Ikväll har halva släkten varit ute och ätit på Black Lion och firat min far, det var gott och trevligt ett tag men inte mer än så.

Nu sitter jag i soffan och glor på One tree hill, Bella har tvingat mig och gett mig de tre första skivorna så det är bara att lyda. Men det är bra, så jag lider inte.

26 mars

Idag var första gången på väldigt länge som jag kände att det verkligen var skönt att komma hem. Att gå på stan mot sin vilja är bara jobbigt, man vill bara hem. Hade lovat mamma att följa med henne på stan så det var bäst att göra det.

Nu ska jag försöka slita mig från datorn och se på film eller något. Har suttit här alldeles för många timmar nu..

Annoying orange

Tänkte gå och lägga mig nu, jag tror att jag kan behöva det. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan åka till skolan, för jag måste dit.

Man kan inte tröttna på detta. Det är så jävla kul.



Godnatt.


Crazy cabbie

Har tagit en paus från pluggandet och ägnat en halvtimme åt att försöka slå Ewe på crazy cabbie. Har tyvärr inte lyckats än men jag tog mig upp på en tredjeplats bakom Isabelle, känns bra. Känns också som ett visst beroende har dykt upp, vilket inte känns lika bra.

Nu ska jag ta fram min ben and jerry och hälla upp ett glas cola för att sedan återgå till plugget. Nu väntar anatomi&fysiologiarbetet.


25 mars

Idag är jag hemma från skolan pga feber. Jag hade visst glömt bort hur jobbigt det var och hur dåligt man mår..


24 mars

Ska snart möta Johanna och åka ner till stan för att leta present åt Anni.
I min väntan på att hon ska bli klar så ska jag spela lite crazy cabbie. Rätt så beroendeframkallande.


23 mars

Kom hem från gymmet för en stund sen. Jag fastnade här direkt, har inte ens tagit av mig jackan. Fy. Är väl dags att göra det kanske, käka något och sedan hoppa in i duschen..

New Moon


Inkasserad. Värt varenda öre.


Plugg

Jämföra födovalsgrupper är vad som står på schemat.
Senare ska jag och mamma till ingelsta och jag tänker lägga egentligen onödiga pengar på en film, men jag är så sugen på att se den, idag!!


..

Jag måste laga mat, men jag vill inte. Jag vet heller inte vad jag ska laga. Jag skulle kunna lösa detta problem genom att äta köttfärssås och mackaroner som faktist finns färdiglagat, men jag vill inte.

22 mars

Har precis käkat frukost och ska snart börja fixa mig. Tänkte hinna med lite ärenden innan jag sätter igång med plugget. Har en känsla av att jag inte kommer få alls mycket gjort men jag ska försöka.

Legend of the seeker

Nya avsnittet av Legend of the seeker kom ut inatt och nu finns den på megavideo. Isabelle avslöjade att det var ett riktigt bra avsnitt också. Så det ska jag roa mig med innan jag somnar.



..

Blev visst inget plugg idag, tar sån himla tid att städa. Vid åtta hade jag hunnit med att städa åt gerbilerna, mitt rum och gått ut med soporna. Egentligen måste jag fixa iordning garderoben också eftersom jag bara slängt in allting men det får jag ta imorgon, jag orkar inte mer.

Nu tänker jag bara slappa och njuta av vetskapen om att jag är ledig imorn.

http://open.spotify.com/user/eogeog/playlist/1kbOlil8xpAjKaFtyd6LTQ


Nostalgi?



21 mars

Blev borta längre än jag planerat i och med att jag var tvungen att springa runt på stan en bra stund i jakt på löpartightsen men hittade inga. Så istället fick det bli en sväng till maxihuset efter gymmet. Finns det inte på stadium i stan så finns det nästan garanterat på stadium i maxihuset. Asbra.

Nu ska jag och pappsen hacka lite grönsaker till tacosen och sen ska jag kommma igång med städningen.


21 mars

Ska snart åka ner till stan för att köpa nya löpartights innan dagens träningspass. Resten av dagen behöver jag nog ägna åt städning och skolarbeten. Men jag klagar inte, än så länge.

20 mars

Idag har jag gjort min första tur på cykel. Åkte till ÖB en sväng med Carro och Erik där jag fann min "favoritfoundation" för endast 49 kr. How nice? Synd bara att kicks slutat sälja den, förmodligen därför jag fann den på överskottsbolaget.

Jag har även varit ute och kört lite bil, skulle hämta pizza så passade på att köra dit. Nu är jag mätt och belåten och väntar på att tiden ska gå, eller på att någon jävel hör av sig och tvingar mig att gå ut och göra något. Fast jag tror inte att det kommer inträffa..


Den är BRA, ett tips bara!


19 mars

Har precis sett Kenny begins med Carro och Erik och ska snart gå och lägga mig. Trots att jag somnade redan klockan nio igår och sovit från 16 - 19 nu i eftermiddag så är jag riktigt trött.

Bilder från tisdagens "pannkaksbak"


18 mars

Kemiprovet gick fint! Tror att jag lyckades skrapa ihop poäng till ett mvg, är nästan säker men ska inte hoppas för mycket, blir så besviken då. Jag har ju fått Vg+++ av honom förut, så det skulle inte förvåna mig om det blev så igen. Hur man nu kan ge ett sådant betyg?

På schemat för kvällen står det middag, dusch och film!


..


Satt och titta på detta klipp förut. Mamma kommer förbi och ställer sig bakom och tittar. Hon ställer sedan frågan;
- Vem är det där?
- Johan Palm, vakna med The voice.
- Aha, är det han som gick i din förra klass?


17 mars

Kemin underhåller mig för tillfället.

Puss.


Godmorgon


Vafan är det jag ser? DETTA ÄR INTE OKEJ!


Dating in the dark

Åkte hem från Ewe efter Dating in the dark klockan nio. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart lägga mig och läsa. Är sjukt trött så får se hur många rader jag hinner med innan jag somnar. På tal om Dating in the dark förresten, det är sjukt hur mycket folk går på en persons utseende. De flesta gör väl det och det är väl mänskligt antar jag även om det bara gäller mig till en liten del, vilket jag kan vara rätt stolt och glad över. Verkar bara jobbigt att den största delen ska hänga på hur personen ser ut. Det är en del i det hela men inte den viktigaste..

16 mars

Sitter i soffan hemma hos Ewe med Jenny och Desse och tittar på tv. Vi har varit flitiga och lagat pannkakor och pluggat kemi. Nu ska vi gå till Shell och köpa popcorn.

15 mars

Blev inte speciellt mycket plugg efter förra inlägget. Men nu har jag faktist tagit mig i kragen och läst igenom papprena en gång, kemiprov på gång!

Jag har kommit in i en period där jag tappar bort saker, hela tiden. Vissa kommer fram igen, andra försvinner helt. De senaste två månaderna har jag tappat bort ett busskort, headset, usbsladd till mp3'n och nu mina träningsbyxor. Okej kanske inte var så himla mycket men har säkert glömt något, dessutom är det inga smågrejer. Bara busskortet och headsetet kostar ju runt 600 och träningsbyxorna 300. Det ända som har kommit fram är mp3sladden, får väl tacka för det lilla. Jag har väl bara mig själv att skylla..

Nu ska jag lägga mig och läsa New Moon, har kommit en bit men vore ju bra att kunna börja på Eclipse så fort som möjligt så att jag hinner läsa ut den innan sommarn då den kommer på bio. Det är nästan pinsamt att säga att det kan ta ett år för mig att läsa ut en bok på 400 sidor om ingen tvingar mig. Spelar ingen roll hur bra boken är, det blir liksom inte av. Dessutom kan jag bara läsa ett kapitel åt gången innan ögonen går i kors och jag somnar, dålig egenskap..

Puss.

Done

Nu är det färdigt, tror jag, åtminstone än så länge. Bilderna på headern säger väl helt enkelt lite om mig, tyckte att det passade bra! Tackar Ewe som hjälpte mig med den, photoshop är inte min grej.

Nu ska jag nog ta tag i lite skolarbete igen efter ett par timmars fixande och trixande med bloggen. Tur att jag inte alls är trött och önskar att jag kunde gå och lägga mig...


:)

Det går framåt, men en ny header ska in. Detta tar ju fan världens tid, brukar ju anlita någon skicklig jävel till detta men bestämde mig för att göra något själv. Det är kul men tar tid!

Ombyggnad

Jag bygger om! Kan hända att designen ser förjävlig ut en stund..


15 mars

Slutade klockan elva i förmiddags, riktigt skönt. Blev lunch på stan med tjejerna och nu är jag precis hemkommen därifrån. Ska sätta igång med lite skolarbete snart och senare blir det nog en promenad i det fina vädret!

Godnatt




Tog vägen runt strömmen hem från gymmet förut. Det är så fint nu när solen tittat fram!


14 mars

Ligger i soffan och glor på Life of Ryan. Har legat här sen klockan ett så det vore väl kanske dags att resa sig och göra något annat, men jag är så himla trött så frågan är om jag orkar. Var uppe innan nio idag, åkte iväg till gymmet vid tio och gick hem efteråt så nu är jag helt slut i kroppen och som sagt väldigt trött. Jag vill bara ligga ner, se på tv och äta chips. Haha.
 

13 mars

Är sjukt trött. Ska alldeles strax sova men tänkte kluddra lite här först.

Har inte så mycket att säga mer än att jag har promenerat i det fina vädret ute i Hultsbruk med mamma och pappa under förmiddagen och nu ikväll har jag varit hemma hos Johanna och tittat på melodifestivalen med henne och Maja.

Godnatt.

12 mars

Här får ni onsdagen och torsdagen i bild, kanske slinker med någon annan också. Är väl inte allt för många som vet att jag är en "hästtjej". Men det är jag, nu vet ni. Det luktar gott, mocka bajs är kul och att galoppera fram på en äng mitt i sommarn är det bästa jag vet. Jag älskar hästlivet helt enkelt. Tyvärr har jag inget. Too bad!


Desse.

Otroligt söt, bara några dagar gammal.

Hängde med Malin till stallet. 

Bullen and I

Det här är det bästa jag vet.

Lyckades få honom lite fin iallafall, det sitter i!




Torsdag - Romme!





Nordin & Karlsson


Där är jag ju!

Okej, ända gången på hela dagen som jag ramlade. Såklart hamnar det på bild..
Jag tänker inte säga vad jag gjorde för klantigt för att lyckas med det.

Nej jag la mig inte ner och posa framför kameran. Jag låg redan eftersom att jag vurpade!


Man ser ju vart Holma har åkt iallfall......


8 mars

Tränat en timme nu, det gick bra men vart fan är mina armmuskler? Svider i hela armarna efter sju armhävningar på KNÄ, riktigt dåligt. Allt är väl iofs ganska dåligt och inte i form förutom lår och vadmusklerna, det har jag nästan för mycket av.. Tränar ju nästan ingen styrka alls och speciellt inte armar men det ska det bli ändring på!

Mamsen har gjort iordning lite mackor så ska gå och äta lite nu innan jag går och lägger mig. Jag behöver verkligen åtta timmars sömn.


8 mars

Dagens planer; plugga engelska, kemi, anatomi, träna sova tidigt.

Jag behöver egentligen inte plugga men jag vet att det underlättar, finns inget positivt med att skjuta det framför sig.. Nu ska jag sätta igång och titta på kemin innan jag drar igång med anatomiarbetet! Idag känner jag för att plugga, det är underbart! Känslan, inte plugget.

Beaver


6 mars

Var alldeles för trött igår för att ens orka trycka på on-knappen till datorn så det blev inga bilder. Men dom kommer nu istället!

Var som sagt hemma hos Ewe med ett par tjejer från klassen, Malin, Desse, Jenny, Nico, Hanna och så Ewe och jag då förstås. Vi lagade tacos, såg på film, åt alldeles för mycket gottigheter och hade väldigt roligt :) Måste säga det att jag är väldigt glad över detta lilla "tjejgäng" inklusive ett par till som har blivit nu. Vi passar bra ihop och har väldigt roligt. Det känns bra. Och denna saliga blandning av dialekter, det är gött. De som deltog och förgyllde kvällen med sina vackra röster var; Falköping, Öland, Nyköping, Arbro, Finspång, Norrköping. Jag gillar västgötskan bäst! Byter ut alla o mot ö och säger la efter varenda mening. Det är mysigt.


Jenny, Desse, Malin

Hanna

Nico

Jenny - läcker som vanligt, Desse, Jag, Malin och Ewe.

Som sagt. Men jag älskar den här tjejen!

Funderar på om jag ska sluta tala om vilka personerna på bilderna är
eftersom att jag har nämnt alla. Men repetion skadar aldrig, det är er
plikt att veta. Nico, Desse, Malin. K O N C E N T R A T I O N.

Jag fick stå för köttfärsen.












5 mars

Sitter just nu och väntar på mat. Idag har det inte hänt så mycket och ikväll händer det nog inte så mycket heller. Har varit i skolan och sen sovit lite nu på eftermiddagen när jag kom hem. Och ikväll har jag absolut ingen ork eller lust till att hitta på något, jag vill bara vara hemma. Tänkte se lots på tv klockan 8, även fast jag redan sett avsnittet, och lär nog ligga kvar i soffan resten av kvällen. Tänkte även slänga upp lite bilder från gårdagen då vi var ett gäng tjejer från klassen hemma hos Ewe och lagade mat och såg på film :)



3 mars

Har precis duschat och ska snart åka iväg till Simbi och klippa mig. Egentligen vill jag inte ta bort en ända millimeter eftersom jag håller på att få den längd jag vill ha, men måste få bort lite slitet. Efter ska jag till gymmet och träna och sen blir det nog hem och sova.

1 mars

Var ett tag sen jag kluddrade här.

Har väl inte hänt överdrivet mycket, fick med mig tre plagg hem från stan i lördags, två tshritar och en jeansshorta. Herrkläder alltihop men det är sniggt! Umgicks med Johanna och Robin i lördagskväll - mat, melodifestvalen och kortspel.
Igår blev det städning och gym och idag började skolan. Emil har varit här och lämnat kläder och annat, min bror har gett sig ut på äventyr och kommer hem till midsommar. Det är väl vad som hänt, sett massa lots också förstås.





RSS 2.0