27 oktober

tisdag, snart onsdag och lovet flyger iväg känns det som. men det är väl som vanligt.

nu börjar stressen tränga sig på.. det är sjukt, jag önskar att jag bara kunde vila denna vecka och kunna göra precis ingenting om jag så vill och koppla bort allt med vad skola heter. men jag vet själv hur arg jag kommer vara på mig själv om jag bara går och gör ingenting. för sen när allt kommer på en och samma gång kommer jag ligga där och tjuta av förtvivlan för det är så jävla mycket att göra. jag vet det så väl så minst ett par timmar två dagar denna vecka ska jag ägna åt plugg. kommer vara så jävla värt och så bra det kommer kännas efteråt.

känner iallafall att lovet än så länge inte varit helt bortkastat. i söndagskväll blev det ett kärt återseende med erik, blev en runda till donken och sen hem till emil och glo på en film som jag fick med mig hem från vårt besök på CG.

igår ringde mamma och väckte mig och ville ha med mig och göra nåt så vi åkte ner till stan och gick där ett par timmar vilket var väldigt trevligt. resten av kvällen blev det mys hemma framför tv'n.

idag har jag varit iväg och spelat bowling med emil och jocke. jag kom etta från botten om man säger så, jag har varit rätt bra på det en gång i tiden men nu var det katastrof. har även hunnit med att baka mockarutor ikväll, asgott!!

så det är något som är bra iallafall, mina andra lov brukar se helt tomma ut med totalt bortkastade dagar utav tråk-tid.

ska sluta babbla och kolla på tv nu.


Peace.


25 oktober

den här dagen har varit så himla lång, och inte är den slut än, klockan är bara fem.. kanske beror det på att vi vridit tillbaka klockorna idag. känns som om jag hunnit med hur mycket som helst idag fast när jag tänker efter så har jag inte gjort något speciellt..

åkte hem till mig ett tag förut för att ge gnagarna mat och spelade även lite guitar hero. efteråt tog vi en sväng på maxi och kollade runt lite och mötte upp anders för att handla lite. sen vi kom hem har vi kollat på film, johan falk, den första. den var bra så blir nog att se en till senare ikväll.

idag är det söndag, en söndag utan söndagsångest, för imorn är det ingen skola utan imorn börjar lovet!!


peace.

24 oktober

sitter och jobbar med en beteendestudie inom etologin som vi började med nu i veckan. jag studerade gerbilerna på skolan så sitter nu och diskuterar om deras aktiviet och beteende. känner mig duktig, det är faktist lördag. fast en lördag som inte känns som en lördag, en lördag som känns mer som en tråkig söndag..

dagen/kvällen är helt oplanerad och älskling ska umågs med lite vänner så honom kan jag inte spendera tiden med. men är än så länge öppen för förslag tills jag deckar i soffan framför teven och inte orkar göra nånting.


Peace.


bäver

usel kväll. jag vill görra något men har inte lust med någonting utan bara ligger i soffan och dör, ingenting av det som finns att hitta på duger. d-å-l-i-g-t...

 

 

peace


23 oktober

lovlovlov! sitter riktigt fint nu. veckan är helt oplanerad (bortsett från plugg), men det kan vara skönt det också och bara ta det som det kommer..

dagen än så länge har varit väldigt bra. kort dag och stan efteråt en sväng med bella. nu väntas det mat och sedan ska jag nog träffa emil.

har ju även tagit hem några gnagare från skolan innan de blev mat.. fan va snäll jag är.


tre st gerbiler, en månad gamla.


21 oktober

matteprov idag, gick som jag tänkt relativt bra.

finns inte mycket att säga om denna dag.
imorn kommer förhoppningsvis några filurer hit och bosätter sig.




Peace.

 


19 oktober

4 skoldagar kvar till höstlov, det ska bli så jävla skönt..

veckan ser ut som förra ungefär, skola, plugga matte/engelska, sova.. inte så himla kul, men bara att kämpa på för att sedan kunna ta det lugnt på lovet.

idag har jag varit hemma, har fått mer gjort än jag trodde men samtidigt inte. mycket mer i matten men har inte kollat ett dugg på engelskan, klockan bara rinner iväg. satte mig här en stund för att rensa tankarna från plugg en stund vilket uppenbarligen inte gick så bra eftersom det är det ända jag skriver om!?

kan ju berätta lite om helgen innan jag springer iväg till engelskaboken eftersom jag inte uppdaterat på fyra dagar. finns iofs inte så mycket mer att säga än att på fredagen blev det mys hemma hos emil framför idol som vanligt och i lördags middag+sällskapspel i linköping hos bella med malin och hennes vän diddi. lite bilder dyker upp senare.



Peace.


15 oktober

idag har jag noll motivation till att plugga.
jag är så himla trött.

en sak som är bra är att jag har bestämt mig vad jag ska välja till det individuella valet efter mycket om och men. det har faktist varit riktigt jobbigt att komma fram till vad som är bäst men idag efter information om de olika kurserna och efter att ha tittat lite vad som krävs för att plugga vidare till olika yrken så har jag bestämt mig.

hade först tänkt att välja matte c och mikrobiologi och genteknik tillsammans med några djurkurser för att bli lite bredare utifall jag skulle vilja plugga vidare efter gymnasiet men insåg idag att de utbildningar som kräver matte c och biologi b som vi får behörighet till om vi läser mikrobiologi och genteknik kräver även ofta matte d och kemi, fysik b osv... och eftersom vi inte har möjligheten att välja den naturvetenskapliga profilen och jag inte tänker ge mig in på ett basår efter gymnasiet så blev det att välja bort de två kurserna.

men det känns bra ändå eftersom jag lutar lite åt att plugga vidare till djursjukskötare vilket bara kräver sånna kurser som är obligatoriska på gymnasiet!

så till sist blev det:

-jakt och viltvård
-utrotingshotade arter
- guide och informationsteknik
- sjukdomstillstånd hos reptiler och fåglar.


alla dessa är väldigt bra och förberedande för just vår utbildning.

nu ska jag steka pankakor och äta lite för att sedan försöka ta tag i matten.


Peace.


14 oktober

måndag - skola,  plugga matte, läsa, sova.
tisdag - skola, plugga matte, läsa sova.
onsdag - skola, plugga matte, läsa, sova.

morgondagen kommer se ut så också. även måndag och tisdag nästa vecka, sen kanske det blir lugnt ett tag.
det går an men är hemskt, jag vill ha lite fritid att göra vad jag vill på.

nu ska jag läsa och sedan sova..



Peace.

13 oktober

tröck precis på någon dum inställning på datorn så att bilden på skärmen blev bredare på något vis och lite större. och jag hittar det inte igen. och nej det var inte så att jag skrollade eller tröck på procenten nere i hörnet. så om en viss jonathan läser detta så borde du kunna tala om för mig vad jag ska göra för att återställa det, eller jag tycker iallafall att du borde det.

vore skönt att vara ledig imorn btw, men det är jag ju inte...




peace.

12 oktober

igårkväll blev det bio med emil. vi såg flickan som lekte med elden som var minst lika bra som män som hatar kvinnor :) så den rekomenderar jag.

idag hade jag sovmorgon till tio så var för en gångs skull riktigt utvilad när jag gick upp imorse. skolan rullade på som vanligt, planer om halloween börjar smidas och förhoppningsvis kommer det bli riktigt mysigt. sista lektionen hade vi hundhantering, gick till skogen med varsin vovve och lekte lite.

hela eftermiddagen/kvällen nu har jag suttit med matten, prov nästa vecka så känner redan nu att det kommer bli ett par stressiga och jobbiga dagar framöver.

börjar även närma sig torsdag/fredag, minns inte, då ska jag iallafall till tandläkaren. inte så att jag är rädd på nåt vis men det är bara så förbannat tråkigt!! men det kan behövas eftersom jag tror att två små tandtroll har gjort varsitt hål i två utav mina tänder.. tråkigt att det ska bli så när jag borstar tänderna väldigt noga och så länge man ska varje morgon och kväll, kanske har jag dålig tänder? eller så borstar jag helt enkelt för mycket eller för hårt så att tänderna slitits så det lättare blir hål. det återstår att se..



ludde

Peace.


10 oktober

nyss hemkommen från malin. blev en film och pizza, lite lagom lördagskväll.
11:14 hette filmen, var helt okej.
nu saknar jag min älskling och önska han vore här.







Peace.

9 oktober

önskar att jag hade något bra och intressant att skriva och berätta om.
men det har jag ju inte och har nog aldrg haft under tiden jag bloggat.

dagen har bestått av en lektion på morgonen, sedan hål i två och en halvtimme för att sedan ha information om iv valen. under hålet tog jag bella malin och desse en sväng ner på stan och glodde lite och käka kebab. iv-informationen ställde bara till det för mig.. vet inte riktigt hur jag ska välja för att det ska bli bäst för mig, men det löser sig.

ikväll har jag gosat i soffan me emil framför en rad tvprogram och nu ska vi snart slå på en film. imorn blir det förhoppningsvis bio :)



Peace.

5 oktober

ojoj så dåligt uppdaterat.
två dagar av konstant plugg är orsaken..

just nu sitter jag me nyfärgat hår och bara njuter av att kunna koppla bort skolan för en stund. håret är nu mahognybrun och jag är väldigt nöjd. svårt att förklara vilken nyans jag fick av det, alla får ju olika. men det är väl en blandning mellan mörkbrun/mörkröd/vinröd, lite svårt att förklara.

nu ska jag njuta av att bara kunna ta det lugnt en kväll och i princip inte göra något. även om jag vet att matten kallar på mig.. men det Skiter jag i!


Peace.

5 oktober

försov mig 1.5 timme imorse.. men lyckades att komma i skaplig tid, bara tio minuter sent. får väl tacka min underbara mamma som cyklade iväg till pappas jobb och hämtade bilen och skjutsade mig.

annars ingen händelserikdag. lite ekologi och sedan röjsåg på eftermiddagen. pluggat till ekologin, duschat och nu har jag suttit mig här en stund för att ta det lugnt, äta några mackor och lyssna på musik.




malin och bella.
malin ser oerhört mycket yngre ut än hon är och bella.. finner inga ord.
eller kanske ett, men det vågar jag inte säga !!!!!!!!!!!

4 oktober

20.00, jag har endast tittat på pappret där det står vad som ska kunnas till provet och lite i boken.
detta kommer jag ju få äta upp nu i veckan då jag kommer önska att jag verkligen satt mig ner idag och börjat skriva lite.

fan så dålig jag är.


4 oktober

städat mitt rum i ett par timmar nu och när jag kom till att hänga in kläder i garderoben höll mitt glada humör att falla ihop så det var bara att lägga ner och slänga in allt i garderoben, så där blev det ingen ordning inte. men bättre det än att jag skulle tappat humöret efter som jag måste lägga restrerande tiden av dagen till att plugga. och med ett dåligt humör fungerar det inte alls och det hade ju inte varit så bra.

nämligen så att det är ekologiprov på torsdag och jag känner bara massa stress och press.. vaknade hundratals gånger imorse och första tanken var plugg och känslan av en klump stress i kroppen, jävligt onödigt egentligen men kan ju inte riktigt styra över det.

ska komma igång att plugga lite nu så förhoppningsvis känns det lite bättre.




Peace.

3 oktober

såg att det var ett par dagar sen jag kluddra här. inte hänt något speciellt som är värt att skriva om förutom våran tripp till skogen igår som var så himla värdelöst. dessutom hade ju inte informationen kommit fram till alla så jag kom ju där i dom bästa kläderna i världen att vandra i skogen med och gå på en åker och få stora plattor av lera och gräs under fötterna. önskar att jag kunde visa er hur det såg åt men sladden är tyvärr hemma och jag är inte hemma så det blir inte idag.. 

men det var länge sen jag var så arg, och jag brukar inte vara så arg så jag kan vara otrevlig mot andra människor (förutom min familj) men jag var faktist riktigt otrevlig mot min lärare enligt mig själv. men verkade inte som han tog det så så hoppas han inte gav mig ett minus där. haha bella berättade till mig igår eftermiddag när vi gick på stan, vilket förövrigt var jättetrevligt, att hon gärna hade lagt sig ner och garvat åt mig för jag var så förbannad, men hon vågade inte. hahahaha xd

är hemma hos emil nu, lasse, maria och barnen är här så snart blir det lite efterrätt. kommer sitta fint.



Peace.


RSS 2.0