25 december

Blev en bra julafton i år med, kändes dock inte alls som att det var jul. Firade hemma med släkten fram till fem då jag tog tåget till Jonas. Fick tillbringa en timme på resecentrum i Linköping men vad gör man inte..

Just nu är Jonas på middag och jag är kvar i huset och är barnvakt åt Sara :) vi har städat och spelat spel och snart kommer han tillbaka. Blir en lugn kväll med film skulle jag tippa på, jag behöver det efter en vecka i kassan på CG.


14 december

Är riktigt skoltrött nu, orkar inte med nånting. Passar ju väldigt bra att jag är ledig imorgon och får spendera hela dagen med hemma med världens bästa människa. På kvällen blir det julbord i Katrineholm tillsammans med familjen och Jonas :)
Hade en väldigt kort dag i skolan idag, endast lite sköldpaddsteori, utvecklingssamtal och reptil-hantering. Efter skolan tog jag en vända på stan med Malin och några andra tjejer från klassen för att leta julklappar. Var länge sen vi gjorde nånting tillsammans så det var väldigt trevligt.
Från halv 6 till 7 har jag suttit och halvsovit mig igenom teorilektionen på körskolan, var så himla trött så det var svårt att hålla sig vaken. Kan ju inte påstå att jag blivit mer pigg sen dess så tänkte sova nu, men att somna hungrig är inte kul så jag måste nog samla kraft och ta mig upp och ut i köket för att äta. Livet är allt jobbigt ibland..

11 december

Ser ut att bli soffhäng ikväll framför en bra film med lite chips&dipp. Är väldigt festsugen men det ser mörkt ut på den fronten. Snart rullar pappa in på parkeringen med min kebabrulle, ska bli så jävla gott.


..

YOU MAKE MY DAY

PICTURES


PUSS

Jag & Vicky

RSS 2.0