PRETTY LITTLE LIARS

Har precis slängt i mig lite hemgjord pizza och tänkte alldeles strax lägga mig i sängen för att se några avsnitt av Pretty little liars, Bella har åter igen fått mig att fastna för en ny serie. Kanske vore idé att försöka se färdigt alla andra påbörjade serier som hon också fått mig att fastna för? Har väl kommit halvvägs på alla vilka är One tree hill, Vampire diaries, Merlin och Legend of the seeker säsong 2. Jag och serier verkar fungera sådär, den ända serien jag sett färdigt, någonsin, är legend of the seeker säsong 1. Har jag tråkit nån dag så vet jag ju vad jag kan roa mig med ..


31 augusti

Är precis hemkommen från skolan och ska snart åka ner mot stan för att sola, powerwalka runt strömmen och sen avsluta med ett corepass på gymmet. Har inte varit där på hela sommaren så det känns som att det är dags nu.


PICTURES

Bildbomb från fredagens besök i parken.





































28 augusti

Natten till igår tillbringades först på elevhemmet och sedan fortsatte den hemma hos Malin med en halv HP och lite chips&dipp.

Åkte till maxi på förmiddagen efter vi vaknat och inhandlade två par skor, ett par marinbåla converse och ett par boots. Åkte sedan hem för att stressa lite med dusch och annat innan jag mötte upp Ewe och Jenny i stan för att inhandla present till Bella.

Vid 6 tog vi tåget till Linköping för att överraska Bella tillsammans med hennes vänner. Lotti bjöd på smårgåstårta och annan tårta medan vi umgicks och spelade utan tvekan. Vid elva var det dags för oss minderåriga att åka hem då de andra skulle ta med Bella ut. Följde med Nico och Jenny till elevhemmet och tillbringade natten där med pingis, twister och "med andra ord" tillsammans med Becca, Anna och Pontus.

Jag och Nico vaknade inte förrän två idag och jag blev kvar där till fem. Hemma har jag inte ansträngt mig speciellt mycket och tänkte snart gå och lägga mig. Svenska med Gunnel imorn 9.15, bäst att vara utvilad!








KOLMÅRDEN 27 augusti

Terminens första besök i djurparken var kul och höjdpunkterna var självklart kamelridningen och Mickes deltagande i delfinshowen. Micke är vår nya lärare i djurhållning i park, det var riktigt kul att se honom uppträda. Här är en bild och resten får nog läggas upp imorgon.



Har så många fler bilder men är alldeles för trött för att orka lägga upp fler. Önskar att jag kunde knäppa med fingarna och vips ligga nerbäddad i sängen. Men det fungerar ju inte så..

SCHOOL 24 augusti



Kunde verkligen inte hålla mig igår från att åka och en dev av tjejerna från klassen som flyttat hit igen, saknade dom på tok för mycket. Så slängde mig på cykeln klockan nio och möttes av Jennys bamsekramar vid boendet, om det var underbart.

Idag drog skolan igång igen och vi har två nya ansikten i klassen, värmlänningen Pontus och Maja från utanför Uppsala. Calle kunde behöva ett manligt tillskott och tjejerna (inte jag) något att slåss om.... Och ja, Maja verkade bra och trevlig.

Fick reda på våra praktikplatser som vi ska ha nu under tvåan & trean, jag lyckades få alla mina tre val jag hade gjort och även det fjärde som lärarna valde var det jag hade hoppats på!

Period 1: Delfinariet
Period 2: Tropicariet
Period 3: Safari
Period 4: Veterinärstationen

Så nu i november ska jag pussas lite med delfinerna och de andra djuren uppe på brådjupet :) samt rensa lite fisk såklart, skura golv och hinkar och träna en hel del! VET ATT NI ÄR AVIS.

23 augusti

Tänkte precis bjuda på lite bilder från Grekland men insåg att det inte fanns någon "intressant", åtminstone inte för er, så det blev inget med det. Trist.

I helgen har jag njutit av de sista dagarna på detta sommarlov genom sena nätter med folk man tycker om. Fredags - augustifesten, söndags - chill hemma hos Oscar med Johan och Pontus, igår/inatt - HP med Malin. ETt riktigt bra avslut.

Nu snart ska jag se på fångarna på fortet och sedan ska jag cykla bort till Himpa för några varv i spåret med Malin.

Jag borde verkligen bli bättre på att ha med mig kameran.



Fredags - Cia


20 augusti

Kom hem från Grekland igår, kommer förmodligen upp lite bilder osv snart men inte idag inte! Ska nog ner på stan om en stund med Eve, augustifesten är ju igång och det är väl bättre än att sitta hemma antar jag! Puss.

12 augusti - Grekland

Då sticker jag till Grekland, Kreta, en vecka nu! Är alltså hemma igen på torsdag för att njuta att de sista sommarlovsdagarna. Det ska bli gött.


11 augusti

Ligger i sängen och ser på Solen i ögonen, ska alldeles strax gå och lägga mig, dels för att jag är trött och sen för att jag ska upp skapligt imorn för att ta den sista gardasilsprutan. Måste även packa och fixa en hel del, för såhär dags imorn sitter jag på flygplatsen och väntar på flyget till Grekland. Det ska bli grymt skönt att komma iväg!

Godnatt

PICS

Bilder från helgen

















Mina skor efter lördagskvällen! Om det var blött och lerigt.

Eve värmer fingrarna i säkerhetsvaktens kaffe!




10 augusti

Hemma, kom egentligen hem igår, men bara till staden. Åkte direkt till Malin och såg på första Harry Potter och sov.

Stockholm var underbart, roligt, långtråkigt, rastlöst, lerigt, geggigt, BLÖTT och bäst. Ville inte åka hem, och ville absolut inte sitta på bussen när den tredje konserten i hudvudsatden drog igång, men jag överlevde. Hade tänkt slänga upp bilder idag, men håller fortfarande på att få dom, intranätet i Hultsfred är otroligt segt och jag lär ha somnat innan det är klart så det får bli imorn.

Idag har jag varit i parken med Malin och kollat på alla djuren, det var varmt, kallt och trevligt och det fick mig att vilja ha november-december då praktiken drar igång.

Orkar verkligen inte skriva en rad till, måste sova.


STOCKHOLM

Då var det snart dags för något jag längtat efter länge. Imorgon 4.10 går bussen upp till Stockholm, konsert lördag och söndag och sen en heldag på stan eller liknande på måndag.

Har precis varit och handlat lite till imorn och packat klart, ska snart bege oss mot syrrans lägenhet där vi övernattar i och med att det blir så smidigt att ta sig till bussen imornbitti.

Puss.



5 augusti

Varit ute i Kårke, fiskat och blivit stucken av en geting som tyckte att min armhåla var en bra plats att landa på. Kvällen har spenderats i soffan framför tv'n, är så jävla lat idag! Är dags att gå och lägga sig nu eftersom att jag ska upp halv fem imorgon. Jobb 6 - 12.30 och sen hem för att packa lite inför helgen! Det kommer bli asnice.



4 augusti

Det känns riktigt skönt att ha gjort min sista schemalagda dag för denna sommar! Nu väntar bara fredag och sen är jag fri, till någon ringer och säger åt mig att hoppa in, eller tills jag skriver upp mig.

Har precis landat i soffan och satt på Up in the air, är tveksamt om jag orkar se halva ens, är riktigt trött.

2 augusti

Är inne på min tredje jobbdag i sträck och idag är jag hur trött som helst!

Idag jobbar jag från 15 till 20.30, imorn 12 - 21 och på onsdag 8 - 16. Efter onsdag är alla mina schemalagda dagar slut för denna sommar, vilket känns otroligt skönt! Förutom fredag, 6 - 12 då jag hoppar in på frukten isället för Helena. Trots att mina schemalagda dagar är slut på onsdag är jag ju fortarande anställd så kan jobba extra när det behövs, vilket är superbra!

Klockan börjar närma sig halv tre, är nog dags att röra på sig..


RSS 2.0