14 augusti 1:34

Gick på jobbet för tidigt och var tvungen att sjukskrivas igen ett par dagar senare.. Nu har jag varit hemma sedan i onsdags och jag är så fruktansvärt trött på det här, jag vill inget annat än att jobba. Snart är säsongen slut, vilket innebär att jag faktiskt bara har några få dagar kvar på kolmården, detta gör mig ledsen och vilsen.

Jag har verkligen inte lust att söka något annat jobb, att göra något jag inte vill tills nästa sommar då jag kanske får återvända till drömjobbet. Tre vikariat, tre - jag vill så gärna ha ett av dom men konkurrensen är så hård. Vad ska man göra, hur ska man visa hur mycket man vill och brinner för det utan att det blir för mycket? Det är så många som känner likadant som mig.. Jag, min dröm, min vilja, är fan inte unik. Trots det, känns det som att jag är den som vill detta mest och som skulle va den som skulle dö mest om det inte gick hela vägen - den som inte skulle kunna gå vidare och göra något annat med glädje.

Jag kan grubbla hur mycket som helst över det här, och att inte kunna vara på jobbet och visa vad man går för är både tråkigt, jobbigt och stressande. En stress över att inte hinna göra tillräckligt bra ifrån sig, att inte göra sig tillräckligt sedd.

Godnatt

4 augusti 01:37

Är ensam hemma i helgen, vilket jag tycker är grymt skönt och mysigt då jag väldigt sällan är det. Ikväll har jag och Jonas sett meet the fockers, andra filmen och nu har jag nattat älsklingen och ska se på pretty little liars tills ögonlocken faller och inte orkar upp igen.

RSS 2.0