24 mars

Väldigt länge har jag gått och längtat efter juni månad då jag äntligen kan hämta en ny mobil och förlänga mitt abonnemang. Idag när Jonas fixade abonnemang och Iphone på 3 fick jag reda på att om man har en bindningstid på 24 månader får man byta mobil och förlänga eller förnya sitt abonnemang redan efter 18 månader.

ALLTSÅ, jag har gått runt i tre månader och längtat i onödan :( Skulle kunna haft en ny fin mobil för länge sen.. Imorn ska jag ner till stan och hämta ut en ny, det står mellan HTC desire HD och iPhone 3GS.

 


..

Fredags;



Bella, Malin och Ewe



Jag och saknade Cornelia


21 mars

Studiedag och bullbakning på G med Jonas!
Senare blir det gymmet med Mallan.


20 mars

Ligger i sängen och glor runt på facebook i väntan på att klockan ska bli mer. Om en timme och tjugo minuter tar vi bussen härifrån landet och sedan tåget till Norrköping (befinner mig i Link just nu.)

Det här vid sånnahär tillfällen man önskar att man hade massor bra att skriva och dela med sig av, men det har jag inte så jag låter bli.

18 mars

Dags att ta med Malin ut för första gången sen hon fyllde.


15 mars

Första dagen på länge utan plugg, känns otroligt bra att bara kunna ligga i soffan och se på tv med älsklingen.


14 mars

Det är så mysigt att ligga och läsa om zoonoser, sjukdomar som smittar mellan djur och människor.

Fan vad jag kommer bli noga med hygien, fan vad jag inte kommer stoppa i mig saker som kommer direkt från naturen utan att skölja hundra gånger eller tillaga det.

Intressant men livet var lättare innan man fick den här informationen.

14 mars

Som vanligt på måndagar efter lunch åker vi ut till Kolmården och har lektioner i beteendekursen. Idag var vi uppe i aphuset, jag och Ewe studerade den lille nykomlingen Echo som börjar bli stor. Det är svårt att tröttna på att kolla på dem.

Gorillafamiljen, bara mormor Iris som saknas!

Pappa Efata
Mamma Naomi
Enzo
Busunge Echo

13 mars

Ska hem till Ewe senare idag tillsammans med Malin för att göra klart en uppgift i utrotningshotade arter-kursen till imorn. Det väntas även pannkakor och kortspel! Ska bli riktigt kul trots att det är plugg som står högst upp på schemat :)

7 februari

Bilder från mitt artonårsfirande den 7e februari med en stor del av klassen. Har inte riktigt blivit av, men bättre sent än aldrig

Bjöd på middag hemma hos mig, kräftor och tacobuffé, följt av tårta, presentöppning, tävlingar, limbo, spel, fiskdamm och en jädra massa mys. Ett riktigt barnkalas helt enkelt, blen en awesome kväll.

Stort tack till Malin, Bella och Ewe som hjälpte mig med allting!








Vackra Malin














































12 mars

Det känns oerhört kul att lägga i princip hela lördagen åt plugg, det här skulle ju bli en lugn, ickekrävande helg här ute på landet.. Känns inte som att jag fått alls mycket gjort och snart är klockan halv 6 och dagen börjar lida mot sitt slut. Hur ska jag hinna med allt?

11 mars

Tänkte äntligen ta mig tid att uppdatera bloggen, gick så sisådär för tre och ett halvt dygn sen.

Idag hade jag första tillfället att klara teorin till jägarexamen. Klarade det inte, som väntat, men det blev inte så tokigt ändå så nästa gång ska jag nog klara det. Är lite avundsjuk på dem som kunde lämna in sina prov för kontroll av den riktigta provledaren.

Befinner mig i Linköping över helgen, SKÖNT. Mindre skönt att jag har tusen kilo plugg med mig som ska vara klart till på måndag.. Blev inte mycket helg här inte.

Om åtta minuter börjar Spiderwick på televisionen och Jonas har tvingat mig att se den, så ska studsa ner till köket alldeles strax och poppa mig en påse popcorn!

Fråga 5: Ditt jaktlag ska ut i september och jaga rådjur. Ni diskuterar i jaktlaget hur ni ska bedriva jakten och vilka djur som är skjutbara. Många förslag lämnades av jaktlagets medlemmar. Förslagen är noterade här nedan, men endast ett är lagligt, vilket?

Fråga 2: Du ska ut och jaga änder.Skotthållen kommer att bli korta. I ditt dubbelpipiga hagelvapen kan du byta choker och du funderar på vilken trångborrning (vilken choke) du ska använda vid andjakten. Vilket av följande alternativ är lämpligt?


vad säger du?

DÖTT

Känns som om jag gett upp bloggen, börjar sakna det lite så blir nog att slänga in ett eller ett par inlägg sen. OK.

RSS 2.0