There's nothing you could say that would hurt me

gårdagen hemma hos isabelle blev kanon. kom dit vid sex, möttes av hon och hennes vänner hanna, diddi, monica och simon. jättetrevliga verkligen, så skönt med lite nytt folk från en annan stad. det är sån skillnad, tänk vilken skillnad det kan vara på människor från stad till stad.

maten stod på bordet när vi kom fram till issa som bara bor ett par meter från hållplatsen. det bjöds på tacos och efteråt spel och film :) skulle sovit kvar men det räckte gott och väl för mig och ville sova hemma så tog tåget hem vid halvtolv.

idag har jag gått en runda på stan me johanna och robin. köpte en dataväska och såg lite annat smått och gott men har blivit så snål nu när jag väl har pengar.. jag borde unna mig precis vad jag vill tills pengarna är slut..

nu är det läggdags!









Peace.

 


nanananana

mycket funderingar över om jag ska pallra mig till bella eller inte har cirkulerat i huvudet hela dagen. bestämde mig först för att inte åka men på bussen hem från emil kände jag för det.

så om en och en halv timme går tåget så det är bäst att sätta fart och göra sig iordning. regnet öser ner också så hoppas det gått över tills jag ska ut annars har jag gjort mig iordning ganska så mycket i onödan!






Peace.

nanana

gokväll. här sitter jag och emil vid varsin dator hemma hos honom och det är amy diamond som klingar i högtalarna. fint serru.


ikväll festade vi till det lite me spicy hot och snart ska vi sätta på en film.

imorn är jag bjuden hem till isabelle, men vi får väl se hur det blir.. vore riktigt roligt men är inte så värst pigg att ta mig dit just nu. är ju ett par mil. nu ska va krypa ner i sängen och se på film!




Peace.


you don't know what you're got till you missing it a lot.

sitter här och kollar på videos på youtube från loro parque i teneriffa och drömmer om att få en av pratik/apuplatserna som vi har där genom skolan. vet att vägen dit är lång men jag ska verkligen försöka. för hur tufft och roligt vore det inte?

idag har vi varit på kolmården. gått runt i smågrupper  och blev guidade av treor, kollat litegrann och svarat på frågor.
ikväll ska jag träffa emil, får se vad som hittas på.





Peace.

nananananana

har precis stekt mina pankakor och snart kommer emil :) men innan dess ska jag hänga in alla dessa kläder som hamnat i min soffa i garderoben och även diska bunken och stekpannan när pappsen är klar vid diskbänken!



Peace.

haven't you heard that i'm the new cancer? never looked better and you can't stand it.

sitter nu och föröver bilder och musik från den externa hårddisken som vi har till den andra datorn, så nu börjar det mer likna min dator.

idag hade vi en heldag med hjärt och lungräddning och brandutbildning. hjärt och lungräddning med vår mats var väl ingen höjdare. eftermiddagen ute på flygfältet me overaller, hjälm, stövlar och handskar var desto roligare men gud så varmt! speciellt att rädda människor i brinnande rum. men det var roligt och vi klarade det galant.

slutade inte förns tio över fyra och var inte på skolan förns tjugo i fem. som tur var mamsen där och hämtade upp mig så kom hem skapligt ändå.

under min vistelse hemma har jag ätit middag och sen begav mig sedan till datorn där jag suttit sen dess. om en stund ska jag sätta igång och göra det jag gör bäst, steka pankakor!! för imorgon ska vi till kolmården och vad passar inte bättre än pankakor och tusen liter hallonsylt!?


jag och bella, vet att det är larvigt att jag ritat svart i ansiktet.........


alice


carro&bella




Peace.


i can almost see it. that dream i'm dreaming but there's a voice inside my head sayin, you'll never reach it..

igår var det den 25 augusti = lön = jag har köpt mig en egen dator! äntligen säger jag bara. har velat haft en sen jag blev aktiv vid datorn för xantal år sedan men aldrig fått någon eller haft råd. men nu ligger den här i mitt knä och stormtrivs.

det fick bli en minipc för min del. dels för att jag inte ville ge hur mycket som helst för en dator och dels för att jag varken behöver eller vill ha en stor. hade velat haft storlek 12 eller va man säger men fick nöja mig med 10.2 för jag hade ingen lust att lägga 1300 mer på en annan.






nu börjar klockan närma sig tio och jag är trött och tänker gå och lägga mig när som helst.
imorgon är det brandutbildning hela dagen!


Peace.

in our darkest hour, in my deepest despair, will you still care? will you be there?

idag har vi varit i skogen och grävt gropar osv..
nu är det middag och sen ska vi ut i skogen i hopp om en svamp, lite roligare än att gräva gropar.
imorn blir det en heldag med alla ettor i stegeborg, rensa ogräs och klippa häckar osv, ingen skit!!!!





nananananana

inte haft någon lust att sitta vid datorn på ett par dagar nu så inte blivit nåt inlägg.
skolan har rullat på bra och klassen får mer och mer kontakt och det känns som det kommer bli tre bra år.

inatt har jag sovit hos emil och snart ska jag iväg med malin på marknaden en sväng.
ikväll blir det nog bara att vara hemma med familjen, förhoppningsvis om någon tänker vara hemma vilket är sällsynt.




Peace.

nananananana

andra skoldagen avklarad. måttligt nervös igår men var inte så farligt som jag hade förväntat mig. helt okej klass, 25 tjejer och 1 kille. människor av alla olika slag. rätt kul med så många från andra städer, bara 3 stycken från stan, några pendlar och de övriga bor på elevhemmet.

idag så var vi och prövade arbetskläder på morgonen och resten av dagen var det mest information, uthämtning av nycklar och enskilt foto. tog även en sväng i djurhuset med malin. en trevlig tjej som jag fått bra kontakt med redan :)










Peace.

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet

sista dagen på sommarlovet, vet inte riktigt var jag ska göra av den.. förmodligen blir det väl att vara hemma. nervositeten börjar komma lite smått nu, inte direkt för att börja gymnasiet utan mer för att jag inte känner någon och ska komma dit helt ensam imorn och hitta vart jag ska. dessutom är jag ganska blyg av mig och har svårt för att ta kontakt med någon jag aldrig träffat så jag får väl hoppas att det är nån jag känner igen eller att någon tar kontakt med mig.

förövrigt.. gårdagen blev kanon. fiska med emil och hans pappa under förmiddagen, hade lite gäster hemma under kvällen och åt kräfter och tillbringade resten av kvällen och natten hemma hos malin med jocke och hugo för att sedan åka hem hit och sova med emil.

nu blir det lite rester från gårdagen!



Peace.

nananananana

sista helgen nu då innan skolan drar igång. väldigt blandade känslor, mest dåliga förstås men det ska bli roligt med lite nytt.

idag har jag hjälpt mamma lite på lotten på morgonen och sedan åkte jag hem till johanna för att färga hennes hår. blev även middag och tårta innan jag åkte hem.. tog en runda på stan med emil efter jag duschat och gjort mig iordning för att sedan ta bussen ut till kvillinge.

ikväll har vi ätit och glott på teve och jag har även spelat lite spel med linda. tycker det är kul som fan, trist då att emil hatar att spela spel.. men utifall jag blir sugen på spel i framtiden finns hon dörren mitt emot, perfekt!

nu ska vi sova för imorn ska vi ut med båten och fiska tidigt.. inte direkt pigg på det nu men det blir nog roligt. sedan väntas det kräftskiva hemma innan det bär av till malin för lite chill med mina vänner.



Peace.

you´ve got that something, something that I want, something that I need

att konstant vara sugen på en cheeseburgare, en skål full av popcorn eller bara nånting att stoppa i mun är jobbigt, så jävla jobbigt. och ännu jobbigare att ambitionen till att ta sig ut och träna är totalt borta.

detta sänker mitt humör och mående nåt enormt eftersom man hela tiden går runt och har dåligt samvete för att man inte tar sig ut och springer eller liknande istället för att bara gå runt hemma och göra ingenting hela dagen. har inte lust med nånting, vill bara sova. önskar att jag vore lika stark och duktig som min älskling..

ville bara säga det, dags för sängen nu.




Peace.

nanananananana

sitter just nu med ett par dl färg i håret, ska försöka stressa mig iväg till en buss om mindre än en timme. wish me luck. ska allefall bli brun igen, det gamla har blekts rätt mycket av solen, vet inte riktigt vad jag hade för skum färg.

idag har jag även varit ute och utflyktat med familjen-pappa. åkte ner till gryts skärgård, plocka lite svamp, fiska lite och kolla runt i allmänhet. rätt mysit.

ska som sagt med bussen ut till emil snart, blir att grilla och umgås med några av hans vänner.
nu är det dags för duschen, hoppas på ett bra resultat.







Peace.

nåt som inte var ikea, nåt som inte hade lösningen i kanten

sista veckan på sommarlovet väntas. kul. och så fort det gått även om det känns som ett halvår sen avslutningen.
synd bara att jag inte har/kunde njuta så mycket av lovet som jag önskat.. även om jag inte jobbat varje dag så har man i princip bara haft två lediga dagar emellan arbetsdagarna och det ända man har i tankarna då är att man ska gå och jobba om två dagar och slarvar bort dagarna man har ledigt.

funderar starkt på att lägga undan ett par tusenlappar till nästa sommar så jag slipper jobba och få det sommarlovet jag behöver. ska iallafall ta vara på den sista veckan och lägga upp den bra. skulle behöva träffa mina vänner lite mer men samtidigt vill man ägna så mycket tid som möjligt till att vara med emil nu. blir sån skillnad när skolan drar igång.

nu tänker jag gå och gosa ner mig i sängen bredvid den bästa personen i hela världen.
hej.







we love until we bleed, then fall apart in parts

somnade till twilight vid elva nångång, det var skönt men kändes så himla onödigt. kanske borde gjort något vettigt istället, motionera?

just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. det är en sådan dag då man gärna vill göra nåt men inte har någon ork.. dåligt.

här kommer lite bilder från öland.






nanananananananana

hemma nu efter ett par mysiga dagar på öland. tog bussen ner med emil i onsdags och kom hem igårkväll. har inte gjort nåt speciellt utan bara solat och badat och tagit det lugnt.

vaknade för en halvtimme sen och tänkte att jag skulle gå upp tidigt men får redan nu anstränga mig för att ha ögonen öppna så jag funderar på att gå och lägga mig igen. eller iallafall sätta på en film och äta frukost.

idag vet jag inte vad som händer men förhoppningsvis något spännande..

i want you, i want you, i want you so bad.

i lördags efter jobbet blev det som sagt grillning&mys hemma hos fröken jonsson med några sydmedlemmar.
det var trevligt, riktigt trevligt.

igår jobbade jag från ett till halvtio, min sista dag forever på ett år åtminstone hoppas jag. även fast pappi varnat mig. men nu är det över ett tag, sa ju att det skulle vara så värt. om några veckor har jag mina stålar. bästa.

idag har jag umgåtts med emil hela dagen. imorn blir det packa och speedway på kvällen. för på onsdag åker jag och emil till efterlängtade öland! unnade oss att hyra en stuga ett par dagar. gud så skönt det ska bli.




Peace.


you wasted your times on my heart

träffa malin,
prata,
äta,
prata,
fika,
prata,
utebio,
prata.


bästa skiten
nu ska jag sova.

imorn är det jobb som gäller och efter det mys med halva syd!





Peace.


RSS 2.0