29 juli

Om en timme ska jag möta Malin. Äntligen är det dags för en tripp till Linköping och umgås med Bella. Var lite drygt två månader sen jag såg båda två så det ska bli riktigt roligt :) Kommer hem imorn igen!

27 juli

Lördagen blev som väntat väldigt rolig, det var supertrevligt att träffa massa gamla vänner som man hängde med för flera år sedan och inte träffat sen dess. Det förgyllde väl kvällen lite.

Gårdagen bestod av en hel del soffhäng hemma hos Malin med chicken kebab och film, rörde mig hemåt runt fem och hamnade i soffan igen tills jag la mig. Idag har jag umgåtts med Johanna, lagat mat och gått på stan. Kvällen har jag tillbringat på ett fik med Jennifer.

Imorgon ska jag på ännu en runda på stan, denna gång med Malin och det vankas fika! Sen får vi se vart dagen tar vägen!




24 juli

Hur svårt ska det vara att hålla lite ordning? Kan knappt vara i mitt rum längre utan att må dåligt. Så nu blir det städning. Senare ska jag hem till Malin för att käka oså med henne, Becca och Cia innan vi drar vidare till Jocke!

Gårdagskvällen var helt okej, inte speciellt rolig men väldigt trevlig så alltså helt okej. Förhoppningsvis blir det roligare ikväll :)

23 juli

Åker snart iväg till jobbet för ett niotimmarspass, helst av allt hade jag velat ligga kvar i sängen och sova till jag inte kan sova längre. Men får väl tänka på pengarna som blir!

Ikväll blir det fest då HB fyller år så jag är nog inte hemma förrän imorn.


22 juli

Efter gårdagens besök på stan med Johanna mötte jag upp Malin för en vända till. Efter det åkte jag och min bror hem till Carro och Erik för att äta och köra en omgång risk. '

Träffade Malin senare på kvällen igen och åkte hem till Mathilda där det var en hel del trevliga människor och en hel del lama människor! Kvällen avrundades runt fyra då jag somna på soffan. Kom precis hem därifrån efter att ha spenderat halva dagen där med ett gäng trevliga tjejer. Dom är på't igen ikväll och jag hade gärna åkt dit men tyvärr så jobbar jag imorn så får stanna hemma och sova istället!

21 juli

Jag ska träffa Johanna på stan om 15 minuter, jag är fortfarande hemma. Vad sysslar jag med egentligen? Hinna lär jag nog inte göra iallafall.

20 juli

Har jobbat 9.30 - 18.30, har precis fått i mig lite föda och ska snart cykla ner till Malin för att sedan träna och sola. Efteråt blir det nog en och annan film! Kommer förmodligen hem imorn, eller inatt.

...

Usch vad trött jag är nu. Efter att ha powerwalkat i ca 20 min bestämde jag mig för att hämta ut cykeln för att sedan springa en vända i skogen men blev så himla sugen på att cykla när jag satte mig på cykeln så tog den vanliga rundan på nån mil eller vad det kan vara. Att det alltid är motvind dom sista 4 km gör det inte lättare heller men kul är det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan laga lite mat innan jobbet!

19 juli

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag nu och tänkte gå ut och springa innan jag ska hämta cykeln som varit på lagning. Senare är det dags för ett arbetspass från 13 - 20. För en gångs skull känns det helt okej, det är ju bara jobbigt att gå upp och ta sig dit egentligen. När man väl är där är det ju inte alls jobbigt och man borde inte gå runt med ångest timmarna innan. Men det har jag ändå!

Gårdagskvällen var fin, mycket fin. Den bjöd på gamla vänner, monopol, land och rike i en sandlåda och chips&dipp.

15 juli

Har jobbat 9 - 19 idag och nu är jag helt slut. Har precis bosatt mig i syrrans lägenhet, tänkte passa på medan hon och Erik är bortresta.

Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med, funderar på att dra igång någon film. Är väldigt sugen på att se klart The wrestler och har varit hela dagen, började se den imorse men han inte se färdigt eftersom att jag skulle åka och jobba. Undra om jag tyckte att den var "så bra" för att den är det eller för att jag verkligen bara ville ligga hemma i soffan och glo och verkligen inte gå till jobbet..


13 juli

Efter ett par timmars arbete i denna värme är jag väldigt trött och har huvudvärk. Trots det är jag väldigt sugen på att hitta på nånting, men ser ganska mörkt ut.. Så jag får väl roa mig själv tills jag blir tillräcklig trött.

Imorgon är jag ledig, igen. Fan va skönt!


(:






12 juli

Ska snart bege mig ner till Johanna för att bada i den enorma poolen och umgås lite! Tror dock den har uppgraderats en storlek, kanske kan jag simma i den nu.


Torsdags

Insåg precis att jag inte hade så mycket bra och roliga bilder att bjuda på.
Men det är väl bättre än inget, min blogg överflödas ju inte av bilder precis.









Jag och Eve lyckades fångas på en av Correns bilder. Är mina niggahänder där tillsammans med den gråa tröjan.





Nu ska jag fortsätta titta på Avatar som jag satte på för en stund sedan. Det blir en sen natt.




11 juli

Fy satan så varmt det är, känns nästan som om man hamnat i Afrika. Och att träningscykla över en mil i den här värmen är nog dumt, men det hindrade inte mig.

Nu sitter jag här svettig och äcklig och röd som en tomat, men jävligt nöjd.  Ska hoppa in i duschen nu och sen tänkte jag slänga upp lite bilder från i torsdags och tala om hur jävla bra han är.

Hörs.


LARS

Turnépremiär ikväll, vilket innebär att jag är uppe.. innan tuppen och åker iväg för en heldag i Linköping med Eve.


6 juli

Idag har jag varit hemma i princip hela dagen, var på ett kort besök i stan för att uträtta ett ärende. Annars har jag som sagt varit hemma, spelat tvspel, städat och sett på tv.

Sitter just nu och glor runt på olika sidor om volontärarbete, har hittat två intressanta ställen än så länge. Ett i New Mexico där dom tar hand om misskötta och övergivna vargar och ett naturreservat i Zambia. Just nu vill jag ju iväg efter gymnaiset och jobba i något reservat eller liknande, och även om det är två år kvar så är det nog bäst att börja kolla runt nu. Två år går fort och det krävs en del planering!

Såg nu att man måste vara 21 för wild spirit wolf sanctaury, typiskt. Men jag står nog ut.




Solen i ögonen

Längtar så enormt mycket till sommarens Lassekonserter, funderar på att smaka lite på det och sätta igång filmen solen i ögonen, längtan lär bli större. Den är underbar.


4 juli

Idag har jag metat, fick en aborre.

Godnatt.

3 juli

Varför sitter jag inne en sånhär kväll? Jag suger ju faktiskt.

Har iallafall utnyttjat den 35gradiga värmen idag med sol & bad ute i Arkösund med Malin. När jag kom hem var jag så utmattad av värmen så har inte ansträngt mig speciellt mycket sen dess. Har lagat lite mat samt sett en film. Imorgon vankas det fiske ute i Kårke!


1 juli

Ska snart ta och göra mig iordning lite. Jobb 16 - 21.30, jag har verkligen ingen lust. Alls.

Därför har jag i princip bara legat död i soffan hela dagen och mått dåligt över det, fruktansvärt onödigt av mig.


RSS 2.0