22 juli

Ibland önskar man att man tänkte till lite mer.. Det känns lagom kul att behöva sitta på Linköpings resecentrum till ca kvart i åtta. Förklaring: Ska hem till Jonas, ingen är hemma vilket innebär att ingen kan hämta oss vid bussen så vi måste gå. Han slutar jobba kvart över sju och vi bestämde att vi skulle ses på rese när han kommer med bussen från jobbet. Dum som jag är tar jag tåget efter jobbet vid fem och tänker inte på att det är två timmar och 45 minuter till han kommer till resecentrum.

Tur att min mobil fungerar som mobilt internet till datorn, annars hade jag nog inte överlevt.

17 juli

Jobbat nästan hela veckan, ledig från igår till och med tisdag då jag går på det igen. Men jag klagar inte över att göra något riktigt roligt och samtidigt tjäna pengar på det.

Jag skulle verkligen behöva göra nånting, åka iväg nånstans och njuta av sommaren. Framförallt kanske förstå att det är sommar och lov för det känns verkligen inte så.. Jag har en vecka ledigt i början av augusti och sen var dom snälla och schemalade mig inte de två sista veckorna för att jag skulle få lite sommarlov, får helt enkelt se till att dra iväg nånstans då!

Nu tänkte jag se klart en film jag började på förra veckan, charlie st cloud. Imorgon blir det att åka till Norrköping skapligt för att träffa Anna som är nere i lägenheten ett par dagar och sedan hoppas jag på att få spendera lite tid med Johanna under kvällen :)

8 juli

Ett par veckor av sommarlovet har gått och jag njuter för fullt! Började jobba måndag förra veckan och det är hur roligt som helst, har världens bästa sommarjobb. Människorna är underbara och jag trivs så bra bland dem och alla djur. Jag försöker bli bästis med våra lamor men det går inte så bra, vi får se om jag har lyckats i slutet av sommaren.
Denna vecka har spenderats hos Jonas. Anna och Jeppe är på öland så vi står för husvaktandet så att det inte blir nåt partaj. Sittligger just nu i sängen och ska snart dra på en film, men först tänkte jag bjuda på lite bilder från jobbet.

Matdags, nästan alla är samlade! Så söta.

RSS 2.0