30 december

idag var det nog femte dagen i rad som jag var nere på stan och endast en utav gångerna har jag varit nere för att jag behöver, de andra för att någon behöver en anhängare. en är för snäll!

idag var jag nere med eve i jakt på något till nyår till henne, jävligt enkel kvinna måste jag säga, snabbt går det och inte så mycket letande. kan bero på att shopping inte är det största intresset hos den kvinnan.. haha.

har gått och blivit förkyld också såhär dagen innan nyår, perfekt!

29 december

hade nyss panik inför nyår eftersom att festen vi skulle på blev inställd. men nu är det helt ändrade planer då jag inte kommer fira med varken anni eller johanna som planerat utan jag ska med eve och det verkar bli hur bra som helst. middag hos hennes kompis tillsammans med några andra och sedan vidare till någon fest för att fira in det nya året. det kommer bli kanon!




28 december

något jag hatar är att känna mig tvingad till att göra saker jag inte har lust med.. och idag är jag tvingad till att städa hos de små liven jag har i mitt rum. men jag har verkligen ingen lust, inte alls.

men kanske är lika bra att ta tag i det på en gång så det är ur världen iallafall en vecka. skulle gjort det i lördags, ops, tror inte det behöver bildas mer bakterier där.. inte har jag gett dom någon mat idag heller, dumma mig, stackars dom.

26 december

idag har jag varit på stan en sväng med johanna och anni. jag gillar inte mellandagsrean.. det är fullt med folk överallt, finns inget syre och det slutar med att man åker hem med tomma händer iallafall eftersom man inte hittar något. så har iallafall alla mina mellandagsreor slutat och den slutade även så iår. tror faktist inte ens att jag var nere förra året för att jag bara tycker det är jobbigt. men jag överlevde dagen, förmodligen tack vare det trevliga sällskapet.

om två minuter börjar robinson och jag tror faktist att jag ska titta på det. kvällen erbjuder tyvärr inte så mycket annat.. tråkigt men så är det.


25 december

jag funderar på om man ska stanna i myskläderna hela kvällen eller om man ska hoppa ur dom och hitta på något roligare. lutar nog mer åt att hoppa ur dom men då ska det ju finnas något att göra också, och var är alla? kanske hos ferna nej nu ska vi inte vara så interna. oj vilket rim malin fick till!

annars visas ju harry potter och de vises sten på tv nu och senare är det narnia, kanske stannar kvar i myskläderna ändå..


julafton

har haft en helt okej julafton. lite annorlunda, lite seg och lite tråkig men helt klart mysig. god mat och bra julklappar!

vet inte riktigt vad som var bäst, inget var väl direkt kul men allt var väldigt behövligt!

  • flytta hemifrån saker.
  • bronssmycken
  • böcker
  • minne till mobilen
  • databord
  • sockar
  • en jävligt mysig filt som jag kommer bosätta mig i..
just nu sitter jag i sängen och inviger det nya "databordet". det är som ett litet plastbord som höjer upp datorn och har inbyggd fläckt så inte datorn ska bli för varm! jag hade önskat mig ett frukostbord för att det skulle bli lite bekvämare att sitta med datorn i sängen och för att slippa ha den direkt i knät, men detta var väl klart bättre antar jag..

23 december

idag har jag legat och slappat framför tv'n i princip hela dagen, och fy så skönt det har varit. brooke knows best maraton och jag kunde inte slita mig. offrade mig dock när johanna bad mig komma över, vad gör man inte..

har varit hemma några timmar nu och börjar fundera på att gå och lägga mig. för roligare än såhär blir det fan inte.
imorn är det julafton och julkänslan har försvunnit.

nu ska jag sova. jocke har helt rätt, vill ju inte vara vaken när tomten kommer!

godnatt.

22 december

ikväll har jag tagit ett utav dom två stegen som jag måste ta, som jag funderar på varje dag men verkligen inte kan göra för att det inte känns bra, eller rättare sagt hemskt. men även om alla tankar och känslor har känts jobbigare idag än det gjort på länge så gick det bra.. och nu står den inte där längre bredvid min och väntar på dig. det känns bra.

ikväll då har vi inte varit speciellt roade här hemma. jag hjälpte mamma och hänga lite tvätt förut, och framåt halvtio då man egentligen kunde gå och lägga sig började jag och carro städa i skafferiet. om det var roligt.. kanske roligare än vi hade innan. fult och äckligt var det innan, fint och rent blev det..

nu ska jag sova. heej.



22 december

bion igår var bra. avatar var faktist en utav dom bättre filmer jag sett.

idag är jag riktigt trött, eller blev efter promenaden hem från stan där jag inhandlade det jag la undan igår. nu då så  har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst. kanske gå och äta något och sen bara slappa framför tv'n resten av kvällen. fast egentligen är jag sugen på att hitta på något, men ikväll finns det nog ingen ork..







21 december bio!

ikväll blir det bio med malin. vi ska se avatar som båda är riktigt sugna på! hoppas den är bra.
ska försöka hinna ner till stan innan och köpa kläderna jag la undan tidigare idag
sedan blir det suss hos mallan.


pusshej.

21 december

idag på förmiddagen åkte jag ner en sväng på stan med johanna och kom hem för inte alls länge sen. hittade två par jeans och en längre spetstshirt som jag la undan. men inte har jag några pengar på kontot, får hoppas på att dom sätts in imorn. vore tråkigt annars..

sittligger just nu i min röda soffa och bara tar det lugnt. den vill jag förövrigt bara slänga ut, den är liksom bara i vägen, fast ganska bra ändå iofs. man kan ju slänga grejer i den...


20 december

söndag utan söndagsångest. hur fint är inte det?

dagen inleddes med en promenad, annars har jag bara slappat vilket har varit hur skönt som helst men börjar bli rätt uttråkad.

finner inget vettigt att skriva så återkommer väl när något nytt vettigt dyker upp...

19 december

bra dag som började med sovmorgon till tio. åkte ner till stan och mötte upp mamma vid tre och åt lunch samt handla lite julklappar. hemma vid sex och gick ner till familjen forss tillsammans med anni. middag och robinson, en perfekt lördag med bra människor.

t r y g  g h e t.


förresten väldigt härligt och mysit med minusgrader och snö. hör bara massa klagomål hela tiden men jag tycker om det!

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..

jag börjar bli deprimerad.. kanske vore bra att somna innan det bryter ut ordentligt, eller se på någon film som gör en glad. för det här funkar fan inte.


godnatt.

18 december

har precis ätit en god middag med mamma och pappa. har varit hemma och tråkat hela dagen sen tolv då jag kom hem från avslutningen. har haft så tråkigt så jag har legat och sovit bort flera timmar vilket var rätt roande med alla drömmar jag fick uppleva. bra start på lovet...

sitter just nu och funderar på vad man ska göra. skulle vilja hitta på något men finns ingen att hitta på något med, skulle vilja prata med någon men finns ingen att prata med. så jag får väl så slå på en film och dricka julmust i min ensamhet.









i'm tired of using technology, i need you right in front of me.




har du kommit någonstans, har du sumpat din sista chans?

snart jullafton. precis en vecka kvar och jag längtar till alla julklappar precis som ett litet barn! iår fick jag verkligen kämpa ner en önskelista som blev fylld av ganska många onödiga saker och jag undrar vilket den bästa klappen kommer bli. är det hopprepet kanske? vem vet..

förra årets bästa klapp var nog ändå solen i ögonen. det är en fin rulle som setts ett antal gånger..... kan inte riktigt sätta fingret på vad som är så bra, i detta fall är det inte musiken. det är han på något vis, personen i sig.
hans dåliga sätt att uttala sig men som blir så bra pågrund av hans sätt att uttrycka sig med bra ordval.

17 december

tråkigt är vad jag har. när jag inte har något plugg som roar mig, ae då har jag tråkigt istället. funderar starkt på att åka till boendet och våldgästa jenny, eller kanske desirée eller nån annan typ från klassen. vill också bo där, vänner runt omkring sig hela tiden vilket nog är rätt så påfrestande men om man har tråkigt har man iallafall alltid någon att umgås med..

16 december det är svårt, men jag måste



Jag vet vad som måste göras

Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans


Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

16 december

sitter och försöker göra en ordlista som ska in imorn.. för det första har jag tappat bort pappret där all orden stog, för det andra har jag tappar bort anteckningarna till det och för det tredje är det ingen jävel som kan ge mig orden! arg...

15 december

det börjar närma sig lov nu och det känns.. allt för den här terminen börjar bli klart, har sista provet imorn och en inlämningsuppgift kvar sen kan jag äntligen bara göra vad jag vill i tre veckor.

den här dagen har jag tillbringat med näsan i alla anatomipapper. det är mycket men inte så svårt, dock har vår lärare en tendens att krångla till proven och göra dem svårare än vad det behöver vara. men det ska nog gå.

annars då så har jag inhandlat en ny jacka, det blev en grön mysig fjällräven. hoppas jag ska trivas bättre i den.
nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite till innan jag somnar.

godnatt!

14 december du är oförstörd för mig

det blir liksom aldrig dåligt.. detta är inget man tröttnar på trots att samma låtar spelats sen jag började lyssna på honom när jag var tio. för det är liksom lika bra om inte bättre varenda gång! man skulle kunna ha denna musik i öronen dygnet runt.

oj. låter visst som om jag helt plötsligt gått och blivit världens största lassefan. känns som om det kommit väldigt många sådana inlägg nu. men så är det ju inte riktigt.. det är bara så att det stora fanet i mig har legat och sovit lite och väcktes i och med den nya plattan plus konserten! det går liksom lite i perioder.

och snart är det dags igen. långholmsparken 7 augusti,
fast det är a l l d e l e s för lång väntan..


13 december

har jag lutat mig tillbaka och varit duktig. svar nej.

imorgon ska jag gå på stan en sväng i jakt på en ny vinterjacka. är grymt sugen på en grön fjällrävenjacka, tycker dom är riktigt snygga och har dessutom bra kvalite. den största anledningen till detta är att jag inte nöjd med min egentliga vinterjacka, trivs inte i den plus att alla jävla pj's har den. varför finns dom? kill them all. gillar den ju egentligen liksom. men jag tackar inte nej till en green greenland winterjacket, nae det gör jag fan inte. kostnaden får jag stå för själv men det är det värt. den kommer nog hänga med ett par år behöver ju inte slänga ut några vinterjackepengar på ett tag.

nu måste jag sova så att jag inte försover mig imorgon. det har hänt varenda gång jag varit uppe för sent nu ett tag.. inte bra!

och nu är det bokat. så jävla bra!


13 december

jag borde pugga, men nu känns det lite sent att börja. jag borde ha pluggat mer än jag gjort idag vilket bara resulterat i en timme. istället sitter jag och läser lasses biografi, onödigt eftersom jag läst den flera gånger tidigare men något roligare än djurens anatomi.

fick nyss ett sms där det stog "jag pluggade jättebra i två och en halv timme, nu ska jag se på mumien :d". hade jag med varit så duktig idag hade jag nu kunnat sitta här utan ångest och sett på film som jag planerade att jag skulle göra idag. istället har jag varit på maxi, sovit och gjort ingenting..

så nu ska jag luta mig tillbaka och vara lite duktig. sedan ska jag sova.

puss.

åt björnbär förut, från busken som växer intill det blå huset med röda knutar.

I want to be a part of the life that exists inside the walls.


13 december

tänkte slänga upp lite bilder och videos från lasse igår. men ingen av mina inspelningar hade varken bra bild eller ljud så fick bli några andra från youtube. synd bara att en irriterande sångröst ffinns med, inte kan hon texten heller. inget fel i det men tänkte att det kanske är lite pinit att skrika högst av alla och dessutom fel många gånger :)

idag är jag förkyld och har knappt någon röst. lite blåmärken från staketet och feber på det också.
förkyldigheten!? har jag nog bara mig själv att skylla. det var kallt att sitta ute fyra timmar igår, tur att jag hade sockar på mig! men värt, så jävla värt.








11 november laaaaaaaaaaaaaaaaaaars

att sitta utanför cloetta center i fyra timmar i minusgrader var värt, så jävla värt. imorgon vill jag åka till örebro..

nu ska jag sova. återkommer imorron.

lasse kan vara den bästa personen i hela världen. han tog oss min storm även ikväll och jag älskar att han är den han är. den lille tjuriga snubben som inte ville dansa runt granen utan gå sin väg.


11 december

slutade innan lunch idag, flitig som är jag är jag fortfarande kvar i skolan för att jobba med ett grupparbete som vi håller på med på naturkunskapen, de flesta är nästan klara och vi har inte kommit nånstans. asbra.

snart kommer mamsen och hämtar mig och skjutsar ned mig till tåget.
ikväll är det winnerbäck!




10 december

nu inser man verkligen hur mycket man saknar det, och hur bra det var och hur kul man hade. en sådan gemenskap som fanns där tror jag aldrig jag kommer uppleva igen. ni är så jävla bra, fortfarande.

jag kunde verkligen inte slita mig från filmen och jag kunde verkligen inte låta bli att gråta...

9A, jönsbergska idrottsskolan, 05-09.

9 december

funderar starkt på att gå och lägga mig snart. mitt humör som nyss var väldigt högt upp på en skala är nu nästan längst ner.. och jag vet inte varför, kanske är det du, eller är det stressen och ångesten för skolan, eller så kanske jag bara är trött och vill sova. dunno.

gjorde näst sista provet innan lovet idag, och snart är det fan lov. så skönt att kunna koppla av helt och hållet ett tag. men såklart har vi två prov den veckan vi kommer tillbaka :)) så sista veckan av lovet kommer ägnas åt plugg. känns jävligt roligt. varför sätta att vissa kurser avslutas v2? why god why? sjukt onödigt.

förutom skolan där vi hade matteprov och åkte skridskor bland annat så har jag hunnit med att inhandla julklapp till min moster, städat rummet och garderoben samt slagit in julklappar. oj jag skulle pluggat också men idag skiter jag i det. busigt av mig.













three days left

glömde ju tala om att jag faktist tagit traktorkörkort idag. hade 52 rätt av 70, 52 var godkänt..
lucky me.

sitter just nu och tittar på klipp på youtube från min senaste konsert med lasse, åh vad sugen jag blir och som jag längtar. bara tre dagar kvar, hoppas jag överlever.

TITTA OCH NJUT



8 december

första gången på mycket länge som jag mår riktigt bra. just nu mår jag riktigt bra med en glad känsla i kroppen och allting känns okej. förmodligen kan det sjunka lika fort men nu ska vi inte vara negativa.

denna dag har varit en bra dag, finns dock inte så mycket att säga. skola - plugga - äta - plugga.


hade trädgård på schemat imorse, gjorde julgrupper vilket faktist var riktigt roligt. mammas gamla grills åkte även fram tidigare ikväll för imorgon ska vi åka skridskor!




7 december who the fuck is pooping in our house?

sitter här nyduschad, trött och förbannat hungrig. och inte har man hunnit med något av det man ville hinna med heller. jag ska snart sova men först vill jag ladda ner lite avslappnande musik som man kan somna till och sen vill jag se på film också. skulle även behöva läsa lite i körkortsteoriboken. men nej, inget av detta hinns med eftersom jag borde sovit för en timme sen.

dagens snackis vid matbordet; "vem fan är det som har bajsat uppe vid vinden?". det är en fråga som vi sökte svar på runt matbordet. passande samtalsämne menar jag.

när man öppnade ytterdörren imorse så stank det något fruktansvärt, mor min gick upp till vind där det finns en liten avsats där man kan gömma sig om man tycker det är roligt, vid vindsdörren finner hon bajs, människobajs. how nice? nog att vi har skumma typer i huset men inte fasiken skulle någon av dem bajsa i trappen. vi gick igenom hela vårt grannskap, nästan, men ingen av dem kan vara boven. vi har iofs några okända.. men det lutar nog mest åt att det skulle vara någon hemlös som övernattar på den där avsatsen där man kan gömma sig om man tycker det är roligt.. inga problem med att det skulle vara en hemlös men om, så kan man väl åtminstone sno med sig några gratistidningar och lägga ut dom och göra det där och sedan ta med sig det morgonen därpå. vi funderade på om vi skulle sätta upp lappar med "bajsa inte här" på eller möjligtvis ställa fram vår gamla potta och skriva "bajsa gärna här, tack!"

pappa funderade på om vi skulle sätta upp en kamera där uppe vid vinden för att se vem som håller hus där. men skulle nog behövas på fler ställen, exempelvis i hissen där man nån gång hittat en kisspöl på golvet och var och varannan dag är det någon som har spottat. dock skulle det kunna gjorts av någon i grannskapen men vem fan är den mystiske bajsmannen?

ps. jag trivs ändå rätt bra i min trapp. ds.

7 december

sitter med det matteboken i nyllet och räknar för fullt, mindre roligt. finns så mycket annat roligt som jag önskar att jag hann med idag, och även om det nästan känns omöjligt eftersom klockan är halvåtta och jag ska räkna några sidor till så ska jag försöka hinna med det jag vill..

  • Ut och springa
  • Läsa till körkortsprovet
  • Motionera och "umgås" med ratsen
  • Finslipa lite på bloggdesignen som eve så snällt har hjälpt mig med idag, header + bakgrund.

Wish me good luck


6 december

back to reality, unfortunately.

har precis sett en film, en sådan film där man glömmer allt runt omkring och bara lever sig in i filmens värld och blir så förbannat in loooove. en fin känsla sprider sig i hela kroppen och man önskar att allt var på riktigt, på riktigt i ens eget liv. men jag tvivlar på't. att det ens skulle finnas.. men jag kan alltid hoppas.


6 december

julmarknad + julbord idag.
jag tycker verkligen om att gå runt i mysiga herrgårdar och titta i alla stånden, det är så mysigt och man får verkligen julkänsla i sig. dock var detta en väldigt mesig marknad.. brukar vara mer som tilltalar en. hittade endast en julklapp till mamsen.

julbordet var kanon, men jag har kommit fram till att jag inte är så förtjust i det. det ända jag lägger på tallriken är lax och julskinkemackor med senap, möjligtvis en potatis och en prinskorv men inte mer än så. men det funkar det med.

nu ska jag gå och se vad resten av familjen gör. händer det inte något spännande så slår jag nog på en film innan jag somnar.





5 december

fick besök av eve och malin igårkväll. blev tekken 6 och guitar hero samt sjukt mycket skratt. det var verkligen behövligt. eve har jag inte träffat på år och dagar så det var ett kärt återseende. om en vecka står vi och fryser i en lång kö för att få sjunga med till världens bästa människas verk!

malin slagga här och det blev rätt sent så gick inte upp förns klockan ett idag. nu sitter jag och väntar på att få klä på mig och gå till spårvgnen. blir en runda på stan med malin, förhoppningsvis får jag med mig lite julklappar hem.


4 december

halv tre..

studiedag idag och den skulle ägnas till att plugga, istället har jag gått runt och inte gjort ett skit. kanon. så nu är det bara att komma igång och få något gjort! ikväll ska jag förmodligen träffa eve, var nog över ett år sen så ska bli trevligt!


3 december

så jävla tråkigt att komma hem. wwwhhhyyy?
det kan man ju fråga sig eftersom det borde vara det skönaste som finns efter en lång skoldag men jag vet inte riktigt varför. känner en äcklig tråkighetskänsla i kroppen blandat med ångest som kommer när skoldagen är slut och man sätter sig på spårvagnen.

jag blir nästan avundsjuk när tjejerna i klassen säger " ååh jag ska åka hem idag, så jävla gött ". jag vill också längta hem, ha hemlängtan. vill bara åka iväg ett tag för att uppskatta det jag har här hemma lite mer.

eller så är det så att man har så roligt i skolan och har underbara människor runt sig hela tiden och sen blir det helt plötsligt tyst och man är ensam, har inget roligt att se fram emot.

äsch jag vet inte.

2 december

j a g  b o r d e  p l u g g a

men gör jag det? nope. jag sitter och fördriver tiden genom att läsa bloggar istället. och snart ska jag och mamsen iväg till stan och handla juklappar och kommer hem klockan elva nångång.
studiedag på fredag som tur är så får väl ta igen massa lathet då.


variation är onödigt, eller?

dessa två videos underhöll jag och malin oss med att göra i somras. vi tittade igenom bilder som jag tagit på avslutningskvällen i nian och när vi var på jockes land. fann i princip bara foton på dessa två gossar som såg likadana ut på varje bild helt omedvetet så kände att det behövdes ett vackert bildspel. jag menar, variation är onödigt! eller?

det runt omkring bilderna är internt och kan ses som jävligt larvit av många.
bara jag och malin som tycker det är kul :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i princip...

vår käre vän christoffer förövrigt.

och så vår otroligt orolige vän joakim m.fl.


och en sista som väcker känslor av längtan tillbaka till jönsbergska.



RSS 2.0