27 november

Har gått hemma hela dagen och väntat på att Jonas ska komma som planerat, fick reda på för en stund sen att han inte kommer så mitt humör är inte det bästa. Men antar att en full Jonas klockan tre inatt är bättre än ingenting.

Ska snart åka ner till stan för att fika med Malin och sen se HP vid nio samt bli på mycket bättre humör. Jävligt skönt att vara hemma btw, men imorn är det dags att lämna Norrköping igen.





(Nanne Grönvalls son btw och inte mindre än ABBA-Bennys barnbarn, som också praktiserade på delfinariet min första vecka.)
Ja lite fränt är det ju!


24 november

En väldigt lugn dag på jobbet idag så passade på att låna internet en stund. Det är bara jag och Jenny som jobbar idag men trots det är det lugnt, har bara några träningar/matningar kvar med delfinerna + säl&pingvin. Säger er supermycket känner jag. Har inte så mycket mer att säga, ska väl börjar jobba snart men först tänker jag gå ut och hälsa på sälarna och snön!

Igår fick jag mysa lite med Vicky, hon har blivit lite av en favorit så det var väldigt kul.
PICT0161
Vicky




21 november

Då var den här helgen snart över och jag längtar redan till nästa. Jag vill inte åka härifrån.


Idag blir det att ta bussen härifrån tio i fyra och är framme i Norrköping vid fem, hem och packa för att sedan åka och hämta Pontus + handla och sen åka ut till stugan. Blir nog att "lyxa" till det lite och ladda inför den kommande arbetsveckan med att köpa med donken ut, skulle sitta sjukt fint!

20 november

Lämnade stugan igår för att tillbringa helgen hemma hos Jonas. Denna vecka har varit både rolig, jobbig och sjuukt lärorik. Det är ett ashärligt gäng som jobbar där och delfinerna gör en så glad hela tiden.

I tisdags fick jag ha närkontakt med delfinerna, jag trodde aldrig att det skulle gå så fort. Det har låtit som att det är nåt man får göra i slutet av praktiken så blev väldigt glad över det. Annars är det mycket fiskhantering, diskning och hålla rent i anläggningen. Hygienen är enormt viktig eftersom att delfinerna är mycket känsliga, så det blir mycket att diska och skura.

Kollar även mycket på träningarna, är 5 - 6 träningar per dag och man lär sig väldigt mycket av att bara se på.


Ariel & Pichi
Vicky & Luna
Vicky & Therese

14 november

Jag är bakis och ska snart åka och hämta Pontus för att sedan åka till CG och handla innan vi beger oss ut mot djurparken där jag kommer spendera mina tre praktikveckor i en liten röd stuga.

Det ska bli spännande!

..

Ibland blir inte saker som man tänkt sig.
Och det kan förstöra mycket.

13 november

Så onödigt att bli sjuk nu, jag har inte tid. Är inte riktigt sjuk än men skulle inte förvåna mig om jag blev, bara för att jag inte har tid. Att vara sjuk under praktiken vore ingen höjdare. Hostattackerna kom under höstlovet och nu är jag slemmig och lite febrig.

Klockan är halv fyra, alldeles för mycket egentligen. Jag borde nog sovit för länge sen. Ligger hemma hos Jonas och väntar på att han ska komma upp från datorn så att vi kan sova. Känner att det kan vara bra att vara ordentligt utvilad imorgon med sjukdom i kroppen.


Imorgon åker vi hem till Norrköping igen, på kvällen blir det förfest hos Joel med ett gäng tjejer från klassen och sen lokalfest på skandiateatern, det kommer bli awesome.

..

Äntligen klar med arbetet, nu är jag fri från plugg i tre och en halv vecka! Underbart.

Jonas kommer nog inte dyka upp eftersom han lyckats tappa alla sina kort inklusive busskort nånstans i snön nånstans på den stora åkern. Det suger faktiskt. Vad ska jag roa mig med?

10 november

Har precis kommit till skolan efter en skön och välbehövd sovmorgon. Har jakt&viltvård nu från ett fram till tre och sen blir det hem och göra klart biotoparbetet. Kvällen ska jag ägna åt min kära pojkvän.


Bild från halloweenfesten i lördags.

9 november

Sitter och skriver på ett arbete i tropisk anläggning, tio veckor har vi haft på oss att skapa ett biotopterrarium samt skriva om arten, skötsel, föda osv. Såklart kommer man igång ordentligt sista veckan, känner dock faktiskt ingen stress. Det ordnar sig alltid, på nåt vänster blir det alltid klart i tid hur mycket jag än har.

Av dessa 13 punkter jag har att skriva om har jag nu två hela punkter kvar som är rätt små och två halva stora punkter. Önskar att jag kunde bli klar ikväll men har fastnat i en massa frågor jag måste ställa till läraren. Förhoppningsvis blir jag klar imorn och har torsdag och fredag över till annat.

Eftersom jag fastnat och inte kommer så mycket längre med arbetet och verkligen inte känner för att sätta mig och måla en skiss över terrariet ska jag nog göra mig iordning och sen lägga mig i sängen. Börjar bli sjuk och får absolut inte bli mer sjuk till praktiken så det är nog bäst att jag häller i mig en massa vatten, äter lite C-vitamin och sover.


8 november

Hemma i Norrköping! Har nu varit i Linköping en vecka och det har varit hur bra som helst, har verkligen kunnat slappna av och kopplat bort skolan totalt. Jag behövde det.

Vistelsen hemma var dock inte så långvarig, kom till elevhemmet för ett tag sedan. Tänkte passa på då detta är den ända dagen/kvällen jag kan tillbringa här på fyra veckor. Denna vecka består nämligen av sjukt mycket plugg och sen går jag ut på praktik, helgerna kommer jag förmodligen och förhoppningsvis tillbringa med Jonas.

Ska snart pallra mig upp till Nordin för att prata lite och sen blir det nog att sova!

Puss.

5 november

Är fortfarande i Linköping och kommer förmodligen inte hem förrän på söndag, har dock förflyttat mig från Bella till Jonas. Imorgon väntas det halloweenfest i huset med väldigt många okända ansikten, men det ska bli kul och jag ser fram emot det :)


Annars händer det inte allt för mycket, har höstlov och ligger mest inne och gör ingenting. Vilket faktiskt är skönt. Sen är det bara en ren helvetesvecka kvar med sjukt mycket skolarbete innan jag lämnar skolan i tre veckor och flyttar ut till en stuga i djurparken och gör min första praktikperiod på delfinariet :)

Till Isabelle

Känner att min blogg har gått i ide ett tag, det kanske är dags att vakna nu. Det slog mig när Bella talade om att hon är inne och kollar varje dag men det händer ingenting och hon var lite besviken över det.


Är just nu hos Bella, hamnade här igårkväll när jag egentligen skulle åka hem till Norrköping. Eftersom jag ändå skulle åka hit idag igen och det var sjukt länge sen jag hade kvalitetstid med henne så vände jag om, satte mig på fel buss och åkte hit.


Ska snart dra mig in till stan och glo lite innan jag ska möta upp Jonas och åka hem till hans mor. För dem som missat det så har jag precis gått in i ett underbart förhållande med världens finaste människa.


Bloggen, it's on!

RSS 2.0