22:10

Trots att klockan bara är ett par minuter över tio så är jag sjukt trött och funderar på att gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon så kanske är smart att lägga sig tidigt så att man är ordentligt uppvilad.

Imorgon väntar som sagt jobb, men också natt-lasedome med klassen! Ska bli grymt kul.

25 november 19:55

Skoldagen har bestått av förberedelser inför öppet hus som äger rum på skolan imorgon och träning av lamorna. Dom har gjort stora framsteg och är så himla duktiga :) 

Är i linköping, Anna jobbar och Jeppe har åkt till Norge så vi ungdomar har huset för oss själva tillsammans med småtjejerna. Jocke och Jonas har grabbkväll framför FIFA och jag myser framför tv'n med småtjejerna. En helt okej fredagkväll, nu är det vampire diaries och snart är det idol!







24 november 22:37

Nu är Canon Eos 550D'n min! Inhandlade även en ordentlig kameraväska, minneskort och "putsduk" också. Så nu kommer förhoppningsvis min blogg yllas med bilder var och varannan dag :) precis så som jag vill att det ska vara.


Systemkamera

Efter mycket funderande över om det är värt eller inte har jag nog bestämt mig, jag ska köpa en systemkamera. Efter lite bollande med min kameragalna kompis Ewe har jag bestämt mig för en Canon Eos 550D med 18 megapixlar och annat bra skit.

Är väldigt otålig! Vill ha nu, nu, nu.. Väntar bara på att få tid till att springa till banken för att föra över pengar från mina fonder. Blir att punga ut 5200 plus kameraväska men jag är säker på att det är värt det :)


22 november 22.49

Igår var jag på seans, ett av Sveriges bästa medium kom hit till huset. Det var otroligt intressant och känsloladdat. Jag väljer att inte säga mer, iallafall inte idag. Skulle bli en fet uppsats om jag skulle förklara gårdagen.

Nu sitter jag vid köksbordet i Linköping och pluggar inför morgondagens prov i samhällskunskap. Klockan är mycket och kanske borde jag lägga ner snart men konstigt nog är jag inte trött. Jag borde vara det eftersom jag har varit vaken i mer än 17 timmar.

Känner att vi har alldeles för mycket prov och inlämningsuppgifter nu, finns egentligen inte en ledig dag de kommande veckorna och det är svårt att hinna med allt. Jag bara längtar tills den dag då det mesta är över och man kan slappna av!

20 november 22:00

Igår och idag har jag tagit igen missad praktik på tropicariet. Inte nog med att jag skuttade på kryckor under praktiken, jag lyckades också dra på mig en ordentlig förkylning så jag tvingades vara hemma.

Har haft två bra dagar där tillsammans med min klasskompis Becca som jobbar extra där.

Två finfina videoinspelningar från idag!



..


Två personer jag saknar väldigt mycket.
Syskonparet Clément & Audrey Augy


18 november 06:58

Shakespear in love och några träningspass med lamorna står på schemat för idag. Helt okej och det gör inget att det är fredag!

16 november 18:01

Precis kommit hem från skolan. Har haft en bra dag och fått ett prov avklarat, känns alltid lika skönt att kunna bocka av något från "plugglistan". Det är mycket i skolan nu och självklart vill ju alla lärare klämma in prov och inlämningsuppgifter innan jullovet.

Ska snart åka och köpa pizza med Jonas, Jocke och Sofia. Lutar väl åt en myskväll framför TV'n!

15 oktober 21.00

I kvällens avsnitt av 99 nya saker med Erik och Mackan är de på Kolmården. Ska bli kul att se överhuvudtaget men framförallt eftersom att min halva klass hade praktik då och det är inte omöjligt att någon blivit fångad av kameran!

Valdemarsvik


Sofias foton

15 oktober

Jag funderar på att byta bloggsida till Devote. Men jag har inte riktigt bestämt mig, en av anledningarna är att jag vill ha en och samma blogg med allt det gamla kvar --> inte byta. Men samtidigt vill jag förnya mig lite och testa om jag gillar Devote bättre --> byta. Jag vet att dem som har bytt har gjort det

13 november

Trött, kanske borde plugga lite till men orken och huvudet säger ifrån. Ska se på vampire diaries nu tills jag somnar och imorn är det dags för skola igen.


Två foton från Valdemarsvik

10 november

Jobb lördag, söndag och måndag och de dagar som har gått av den här veckan har bestått av skola, träning och plugg. Är inne i en rätt intensiv period med mycket prov och inlämningsuppgifter så har inte tid med så mycket annat. 

Det var jättekul att jobba i djurhuset igen, och att tjäna pengar samtidigt som man gör något som man tycker är kul är ju bara så awesome. Det är hur skönt som helst att lalla runt där på helgen helt ensam och göra allting precis som man vill och sin egen takt. Sen är det ju också väldigt roligt att få ha ansvar för allting, att känna att dem litar på en och tycker att man är så pass duktig så att man kan ta hand om allting helt själv under helgen. Jag hoppas att jag får jobba vidare nästa termin eftersom att jag har varit skadad en stor del av den här terminen och inte kunnat jobba alla de gånger jag skulle ha jobbat.

3 november

Då var man hemma från Lövudden. Har haft fyra underbara och roliga dagar där ute tillsammans med Jonas, Jocke och Sofia. Kändes tungt att åka hem idag, hade gärna stannat där veckan ut.. Bilder kommer :) 

Drog oss från stugan vid halv fyra och åkte direkt till skolan (djurhuset) för att hämta nycklarna, för i helgen är det minsann jag som har hand om alla djuren! Passade på att visa Jocke och Sofia runt lite och sen åkte vi hem till mig och dumpade massa onödiga saker. Sen åkte vi till Klinga och käkade donken innan vi for vidare till Linköping, lämnade Fia hemma hos henne och nu är vi hos Jonas far och väntar på att Anna (Jonas mamma) ska sluta jobbet så att vi kan åka med hem dit. Imorn blir det en lugn dag ute på landet och på kvällen drar vi oss hem mot Norrköping.

1 november

Andra dagen i stugan och vi har det supermysigt! Sitter sitter just nu framför elden i stugan, lyssnar på Those Dancing Days och glider runt på intranätet. 

Igår åkte vi tidigt från Linköping hem till mig för att hämta lite nödvändigheter så som filmer och spel! Efter det åkte vi och storhandlade och det kalaset gick på över tusenlappen, men det är det så värt!

Gårdagen ägnades åt att värma upp huset med vedeldning, laga mat, se på film och spela spel. Idag har vi varit inne i Valdemarsviks "city" och bowlat, var riktigt länge sen jag spelade och jag hade glömt hur roligt det var. Jag vann nästan, en andraplats är inte fy skam. 

Sen vi kom hem därifrån har vi lagat mat och nu har jag precis pluggat någon timme medan Jonas och Jocke spelar FIFA och Sofia nördar The Sims! Vad kan man dra för slutsats av det? Jo, jag är den enda här som gjort något vettigt!

Ikväll står jag och Jonas för matlagningen, vi kör lite "halv åtta hos mig" och jag och Jonas är ett matlag. Det blir grillat! Fläskfilé, majskolvar, champinjoner och paprika på grillen och sen kroketter från ugnen tillsammans med bearnaisesås, kommer bli awesome.

RSS 2.0