30 april

Våren är verkligen här nu, 22 grader i solen och växtligheten börjar ta fart!
ph: me

28 april

Kalas, mamma 45 & Elliot 1











28 april

Har spenderat dagen på ett 46års-kalas. Min mor fyllde 45 nu i veckan och mitt kusinbarn Elliot fyllde 1 år för cirka två veckor sedan. Har varit full fart hela dagen med en ovanligt pigg Elliot, därav är jag väldigt trött så ikväll väntas det soffhäng till någon bra film.

25 april 23:06

Valdemarsvik



















25 april 18:11

Efter att ha suttit utelåst utanför Jonas lägenhet i över en timme är jag äntligen inne! Ska snart ta tag i att laga mat och senare ikväll ska jag försöka få lite plugg gjort.

Denna skolvecka är kort, vilket får mig att orka lite till. Har morgondagen kvar och sen är jag ledig fram tills onsdag. 

Idag skrev vi det nationella provet i svenska b, en grej jag alltid fasar över men denna gång kändes det mycket bättre - både innan, under, efter och det kändes som att det gick riktigt bra!




22 april 18:32

Tog en riktigt lång sovmorgon imorse, vilket var väldigt skönt. Har suttit och jobbat hela dagen tillsammans med Jocke och vi blev klara för en halvtimme sen, extra och lättförtjänta pengar sitter aldrig fel! 

Anna och Jeppe har åkt på semester och kommer hem om en vecka så jag och Jonas är kattvakt och håller ställningarna i lägenheten under veckan. Ska bli både roligt och skönt!

21 april 21:13

Har precis tagit en lång, skön dusch och ska snart äta middag med Jonas familj plus Sofia. Ikväll ska vi se den nya skräckfilmen "The women in black" med Daniel Radcliffe i huvudrollen och den verkar riktigt bra!


21 april 18:13

Spenderade gårdagen hemma hos min bästa vän Johanna. Tog det fruktansvärt lugnt framför TV'n samt spelade spel. Idag har jag varit på stan/maxi en sväng med henne och efter det åkte jag till Linköping och det är där jag befinner mig nu. Käkade lunch på Subway tillsammans med min syster direkt när jag anlände med tåget, har aldrig ätit där förut så det var kul att testa något nytt.


16 april 16:21

Har inte varit hemma sedan förra helgen så det skulle vara väldigt skönt att bara vara ikväll, äta god mat och glo på TV med familjen. Men icke! De nationella proven i svenska drar igång imorgon och vi startar med det muntliga talet och jag måste lägga hela eftermiddagen/kvällen åt att lära mig mitt tal utantill. Skolan tar kol på mig och jag finner ingen motivation.


15 april 23:32

Då var påsklovet slut och jag kan sammanfatta det i att det har varit riktigt bra! 

Fredag - måndag
Jobb i djurhuset

Måndag - tisdag
Sjuk studentkryssning som jag gärna vill göra om.

Onsdag - lördag
Valdemarsvik, Lövudden, med Jonas och Jocke

Igår och idag
Tagit det extremt lugnt hos Jonas pappa i Hjulsbro, pluggat större delen av dagen idag.

Imorgon blir det att gå upp extra tidigt för att hinna hem med all packning innan skolan börjar. Jag börjar bli sjukt stressad över allt skolarbete och ekonomin är väl inte på topp i och med alla utgifter som har/ska betalas. Det är dyrt att ta studenten!

RSS 2.0