27 september - TROPPAN


Bilder från i tisdags då vi var och jobbade på tropciariet.




 

 


25 september

Fick tyvärr inte se någon bäver igår, vilket jag iofs inte hade förväntat mig eftersom att dom är nattaktiva.

Igårkväll hängde jag med Johanna ner till hennes far för att spendera kvällen och natten där. Det var supertrevligt att spendera tid med hela familjen igen!

Idag har vi hjälpt mamma med att rensa det igenväxta jordgubbslandet och tjänat lite välbehövda pengar. Är nu trött och sliten och snart åka ner till syrran för att äta middag. Sen får vi se var kvällen tar vägen, Jennifer kommer till Norrköping ikväll så lutar åt att passa på att spendera tid med henne :)





23 september

Dödstorsdagen är över!

Sitter just nu i Desse och Erikas rum och glor på Biggest loser, ska snart ta en sväng till konsum med Nordin där jag sen kommer spendera andra natten i rad.

Imorn ska vi i jakt- och viltvårdsklassen ut på bäversafari, ska bli mycket spännande!


:)

Ska alldeles strax åka iväg och hämta upp Nordin och Nico för att spendera natten på elevhemmet, tänkte passa på att övningsköra också. Nu är det verkligen inte långt kvar!


22 september

Slutade 11.20 idag då vi endast hade djursjukvård och idrott, åkte hem och dog i soffan och vaknade nu. Ska plugga lite innan jag åker ner till stan och solar, tar ett varv runt strömmen och avslutar dagen med ett corepass.

PICTURES






Lite bilder från lördagen, jag har som vanligt aktat mig för kamran!

Denna dag har varit hemskt, pga att jag har varit så förbannat trött hela dagen. Har sovit mig igenom dagens lektioner och sovit i flera timmar sen jag kom hem. Är fortfarande trött och snart krypa ner i sängen och somna till idol.


18 september

Kom hem igår efter att ha spenderat veckan på elevhemmet. Åkte ner till Malin för lite chillkrök på kvällen, det var trevligt. Idag har vi degat i soffan hela dagen med pizza&pepsi och glott på Casper.

Nu är jag hemma en sväng men ska iväg till Alle om ett tag, hoppas på en bra kväll.



Ett av många tjockiskalas.





14 september

Återigen på elevhemmet, awesome. Sitter inne på Majas rum tillsammans med henne och Desse, har precis käkat pomme och kyckling och tänkte nu roa oss med något!

13 september

Har varit på elevhemmet från fredag till idag. Hade verkligen ingen lust att ligga hemma längre i fredags kväll så tog en tripp ner till Malin för att se yttligare en HP-rulle och vara lite onyttig innan jag begav mig till elevhemmet. Och när man väl har kommit dit, är det faktiskt sjukt svårt att ta sig hem, man vill liksom inte därifrån..

Men nu är jag hemma iallafall och trots att klockan inte ens slagit nio tänkte jag gå och lägga mig. Mina ögonlock är tunga.

10 september

Har precis sett färdigt "Did you hear about the Morgans?" och ska snart hoppa in i duschen innan pappa hämtar upp mig. Måste till skolan en sväng för att lämna tillbaka en sak jag lånat och hämta lite djursjukvårdspapper, är nog inte helt fel med lite frisk luft också.

Stannade hemma idag också, vilket nog var en bra idé men det är så förbannat tråkigt. Hade ju hellre åkt på viltsafari om jag säger så.. Eller varit i skolan överhuvudtaget. Läste nyss att de hade sett både vildsvin och havsörn och att det var rätt mäkigt. Själv har man legat i soffan!


...


Tänkte bara visa hur en journal kan se ut när Bengt Röken har varit i farten. Tycker lite småsynd om djurvårdarna som ska försöka tolka hans skrift, man kanske lär sig. Jag har försökt, gick sådär.

9 september

Nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk och tillbringar större delen av dagen i soffan kan jag väl ägna lite tid åt datorn.

Bilder från helgen/veckan




Var ute i skogen och provade på studsaren och hagelbössan för första gången. Det var skitkul och det var inte sista gången jag gjorde det där kan jag säga!





I fredagskväll blev det födelsedagsmat och födelsedagsfika hos Linda innan vi drog vidare på fest hos Martin.








Lördag - tisdag elevhemmet.


6 september

Har varit hemma sammanlagt kanske två timmar sen jag drog på fest i fredags, tänkte bara tala om att jag lever och att jag är inne på min tredje natt på elevhemmet. Man vill liksom aldrig härifrån..

Har precis ätit tacos ute på gården och ska snart dra igång den första filmen av tre.

Puss.

3 september

Har jakt och viltvård hela förmiddagen och idag ska vi ut i skogen och panga lite. Allra första gången jag kommer hantera ett gevär, hoppas det blir kul och att jag inte skjuter ihjäl någon!


RSS 2.0