30 april

Har powerwalkat en timme nu på morgonen och om fem min ska jag hänga med pappa till jobbet för att göra en skyddsrond till arbetsmiljöarbetet. Känns muppit och jävligt tråkigt, men jag måste.

I eftermiddag ska jag med ut till Mogata för att spendera resterande tiden av dygnet där. Ska grilla och umgås med Johanna, Robin och Jacke. Det ska bli kul.

29 april

Fick tillbaka matteprovet idag.. Jag vet att det gick bra, att jag hade klarat mig, men trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde. Fick ett stabilt VG vilket kan göra att jag får VG i slutbetyg. Great! Fick även sluta en timme tidigare och mamma kom och hämta mig efter, vilket gjorde min dag ännu bättre..

Nu ska jag äta och senare ska jag sätta igång med plugget.


28 april

Har precis kommit ut ur duschen och tänkte alldeles strax gå och lägga mig. Ikväll har jag varit ute och powerwalkat med Johanna och innan det skrev jag lite på arbetsmiljöarbetet, mycket mer än så har jag inte hunnit med.

Imorn är det sista skoldagen för den här veckan, det känns helt okej..

Godnatt.

28 april

Har precis haft NP writing i engelska. Det gick fint. Idrotten är inställd och vi har rast till 12.40, sa ju att denna vecka som skulle bra! Sitter just på i Jennys rum och ska snart vandra upp till matsalen, fisksoppan väntar!

27 april

Sitter och skriver om arbetsmiljön på city gross, sådär lagom roande men vad gör man inte för att få MVG.

Idag slutade vi redan vid halv ett eftersom att Mats var sjuk, det innebar att en tretimmars lektion ställdes in och ni anar inte hur underbart det är. Eller jo, men ni förstår inte hur jobbigt det är att ha halvdag med Mats tre gånger i veckan, det är sjukt ansträngande. Vi är aktiva sammanlagt en timme av tre, har små korta raster hela tiden och han är bara jobbig. He used to be our favorite liksom, vad hände?

Så vid halv ett cyklade jag hem och vände nästan direkt, tog spårvagnen ner till stan för att möta upp Johanna. Kollade runt lite, köpte ett linne och ett par svarta bikinitrosor till min svarta bikinitopp jag köpte igår. Är även på jakt efter ett par marinblå converse, har funderat på att köpa till sommarn i flera månader men har varje gång tänkt att dom inte kommer ta slut. KUL, att det nu inte finns några i hela stan..

Godnatt.



26 april

Provet imorn är inställt. Great.

Har därför kunnat ägna tid åt mina vänner. Blev glass på halvars efter skolan med Bella, Desse, Hanna, Jenny och Ewe, och hela kvällen har jag strosat runt inne på maxihuset med Johanna och Robin.

Nu snart ska jag stänga ner och lägga mig och försöka läsa ut new moon. Imorgon får jag sova lite längre än vanligt, tänkte ta cykeln till skolan som lite omväxling.. Funderar på att göra det mer, fast det gör jag varje vår. Hamnar ändå på bussen tillslut.

Mamma 43

Har en kort och relativt lugn vecka framför mig nu, går bara måndag till torsdag, så det känns helt okej att helgen börjar gå mot sitt slut. Har ett prov i djurhållning i park och nationella i engelska samt ett arbete som jag måste komma igång med.

Idag var vi som sagt på lotten, satte lök och potatis, om någon är intresserad, och invigde grillen för iår. Tog en promenad till maxi efteråt för att köpa kyckling och chokladmousse. Vid 6 kom moster och morfar för att äta och fira min mor som fyller 43 idag!! De är fortfarande kvar men jag drog mig undan för att plugga, det gick inge vidare, hamnade visst här istället..

Imorgon ringer klockan vid fem, är på gymmet halvsju och det ska svettas. God natt.


25 april

Sitter i bilen påväg ut till lotten. Fick för mig att hjälpa till lite därute idag när jag ändå inte har något annat för mig. Senare sen blir det att plugga djurhållning i park till provet på tisdag.

(:

Lite fler bilder och videor från igår!

Malin


Jenny, Malin and myself.

Johanna och Mathilda

Malin gömmer lök i granen för björnarna..


Johanna, Bella, Desse

Nico






Desse, Bella, Nico


24 april

Funderar på att storstäda mitt rum och gillar tanken. Är jag konstig?


Safariparken

APU:n närmar sig med stormsteg, snart är vi där! Tror det är många som inte förstår hur coolt det här är och vad vi egentligen kommer få vara med om. Vi kommer få så sjukt med upplevelser som man kommer kunna leva på hela livet. Detta är något som få kommer få uppleva, och jag är så stolt över att vara en av dom. Ja jag är jävligt stolt, och glad över att jag valt den här vägen. Jag vill inget annat. Men som sagt, folk förstår inte.. hur häftigt det är. Kanske är det så att bara vi som vet vad det handlar om förstår, vi som verkligen är intresserade av dessa djur och denna bransch, och vi som blir fascinerade av att få plocka benrester från kadaver i rovdjursanläggningarna..

Bildbomb..
En bild säger väl mer än tusen ord, eller?


Jag miljöberikar hos björnarna.
= Gömma godis.


Benplockning i lejondalen.
Kan meddela att mina handskar hamnade i en plastpåse sen och for direkt in i tvättmaskinen när jag kom hem. Kadaver är ingen trevligt lukt :)

Kan meddela att detta är världens bästa klass.


Fick gosa lite med vargarna, ingen skit!

Calle och det potentiella tillskottet Pontus!







23 april

Har precis kommit hem från Kolmården, dagen av varit underbar och jävligt kul. Kommer upp lite bilder senare.

Nu är jag supertrött och helt slut i kroppen så skulle helst vilja gå och lägga mig. Men får hoppa in i duschen och försöka piggna till eftersom jag snart ska åka iväg igen..

(:

Ska snart gå och lägga mig och se klart Dakota Skye som jag somnade till igår. Imorn ska vi som sagt ut till Kolmården och jobba i safariparken, jag hoppas verkligen att det inte snöar. På kvällen sen blir det mat och fika med tjejerna :) Kanske är vi konstiga som trivs med att sitta för oss själva i ett hörn inne på Mcdonalds i flera timmar och prata samtidigt som vi stoppar i oss allt för mycket onyttigt..

...

Varför har jag delat med mig av mitt spotifyaccount?


22 april

Trots att jag lagt mig innan nio hela veckan så är jag trött, så trött så jag önskar att klockan var runt nio och det är okej att gå och lägga sig. Känns inte riktigt som att det är det när klockan inte ens är sju..

Matteprovet idag gick fan bra, klarade nog hela första delen och har nog skrapat ihop några poäng på andra. Så hoppas bara att det räcker..


Dakota Skye

Nu tänker jag faktist lägga undan matten även om jag borde plugga mer, lägga mig i sängen och se på Dakota Skye. En jävligt b film egentligen, iallafall enligt många skulle jag tro. Men det är något som gör att jag kan se den om och om igen utan att tröttna, kanske är det Jonah. 

Imorn kan det hända att jag gör något som jag aldrig gjort förut, det kan hända att jag misslyckas på matteprovet och skriver mitt första IG. Det skulle vara oerhört synd att bryta trenden att alltid prestera bra, bättre än g. Men på något sätt känns det okej, att misslyckas.. Ickelinjära funktioner, eller funktioner och ekvationssystem överhuvudtaget är verkligen ingenting som jag behärskar. Men jag tänker tro på mig själv och jag ska fanimej klara det. Om inte så gör jag det på omprovstiden....


21 april

Har precis tagit en paus från matten och väntar på att pizzan ska bli klar. Önskar att jag hade lite mer fritid så jag kunde tala om något annat än att jag går i skolan, pluggar och äter, tyvärr är det i princip de ända jag gör ett par veckor framöver, eller att jag åtminstone hade lite fantasi som kunde ge mig idéer om andra saker att skriva om än hur mina dagar ser ut, kan tänka mig att det inte är allt för kul att läsa om jämt.

Imorgon är det redan torsdag, en lång dag i skolan med matteprov och redovisning, sen är det äntligen fredag. Jobb ute i safariparken väntar!




20 april

Sitter och pluggar anatomi, imorgon har vi prov på kommunikation och reproduktion. Intressant men det är på tok för mycket information att plugga in på en gång.

Idag har jag varit iväg och tagit min andra spruta mot livmodershalscancer, har även varit på vårdcentralen och kollat mina stortår som lider av kronisk nageltrång. Slapp operation, fick om jag ville men ska se om det går över av sig självt, annars går jag väl tillbaka och skär upp tossen. Kollade även upp om mina körtlar i näsan som jag opererade bort när jag var liten hade kommit tillbaka, kan tyvärr inte förse mig med luft så bra bara genom näsan. Läkarn såg inget så fick en vidgande nässpray som kommer ge mig näsblod. Får se om jag ger mig på den.. Är tveksam.


20 april

Har ett par intensiva dagar framför mig nu med start igår, så det blir inte alls mycket tid över till annat. Life sucks.

18 april

Det är nog dags att gå och lägga sig om jag ska orka ta 6.07 spårvagnen till gymmet imorn. Siktar på att landa 22.20.

Idag har jag spenderat halva dagen hemma hos Johanna och andra halvan med näsan i matteboken.
Så mycket mer än så har jag inte att säga.

22.17, jag kommer aldrig hinna.

Eyjafjallajökull

21.30 hörde Johanna äntligen av sig så jag ska dra på mig skorna och gå dit för att spendera natten. Johanna har gått in i emo mode eftersom Eyjafjallajökull har förstört hennes och Robins resa till Egypten och därav tvingade dit mig!

17 april

Idag är en bra dag, jag är på bra humör och jag känner på mig att allt kommer fortsätta vara bra hela dagen. Fast jag vet ju hur fort allt kan vända.

Har precis ätit frukost, ska snart klä på mig och bege mig till gymmet innan jag motvilligt sätter mig med matteböckerna..

16 april

Sitter i soffan och ser på talang, inte så jävla roande kanske men finns inte så mycket annat bättre att roa sig med.

Imorgon blir det en sväng till gymmet, plugg, kanske ett besök på citygross arena för att se Enebys seriepremiär och förhoppningsvis en träff med johanna på kvällen.

Puss.
Love you guys


16 april

Ska snart ta cykeln och trampa ner till syrran för att plugga matte. Innan dess ska jag förbi Johanna och Robin och lämna lite pengar som jag är skyldig. Ikväll blir det förmodligen mys framför tv'n!

15 april

Gick hem från skolan runt lunch idag. Har varit hängig och illamående sen igårkväll, kommer förmodligen inte gå imorn heller. Känner mig som en vekling. Jag borde inte, men jag gör. Dessutom sviker jag och Bella mina mates Malin och Calle på morgondagens redovisning.

Sen jag kom hem har tittat på några avsnitt av oth och försökt plugga matte, det gick inge vidare så ska ta tag i det imorn. Detta är första gången jag är osäker på om jag kommer klara provet eller inte. Önskar att jag kunde lägga all tid i världen på den fram tills onsdag nästa vecka, men har ett stort anatomi&fysiologiprov på torsdagen och ex antal redovisningar som ska läsas på.

Jag är stressad.
Tips till mig själv är nog att inte sätta mig framför datorn när jag egentligen ska läsa om kommunikation&reproduktion.

Försenade bilder från tisdagen




14 april

Blev precis klar med sammanfattningen av kommunikation- och reproduktions häftena. Tog mig ett bra tag att skriva ner den för hand och tog ytterligare två timmar att skriva in allt på datorn. Men nu är det klart, så är bara att läsa på!

Nu ska jag sätta igång och städa hos djuren, det måste verkligen göras idag. Så matten får vänta!

Puss.


13 april

Kom hem från Ewe för en stund sen, tänkte sätta igång ett avsnitt av OTH och se det innan jag somnar. Dagen har framförallt bestått utav fika- och pizzaätande och en massa prat.

Nu väntar ett par veckor med plugg vilket medför stress, jag ser inte fram emot det!

13 april

Ska snart iväg till skolan och skriva prov i tropisk anläggning. Ska förhoppningsvis gå bra men är inte speciellt pepp på det.

Igår hade jag fullt upp hela dagen så fick ingen tid alls till att koppla av varken här eller nånannanstans.
Gick i skolan till fyra, pluggade till halv sex, åkte med Johanna och hennes mamma till vrinneviskogen och motionerade, kom hem strax innan åtta, åt, och satte sedan igång med pluggandet direkt till klockan tio.

Idag väntas det pizza och mys hos Ewe med mina favoriter!

11 april

Jag somnar snart, men tänkte säga hej först.

Gårdagen blev kanon, pizza och fix hemma hos mig med Johanna, Robin och Jacke. Jag och Johanna drog sedan vidare till lokalen för lite tacos, tårta och presentöppning tillsammans med lite andra tjejer innan alla andra människor kom. Resten av kvällen bestod av sjukt mycket dans, sång, gamla och nya ansikten och slutade sedan i min säng runt halvfyra. Skulle varit trevligt att bjuda på lite bilder men tog inga själv och inte har det dykt upp några på facebook heller. Så det blir inget!

Denna dag har bestått utav plugg och träning. Nu tänker jag inta sängen, det är jag värd!

Puss.

Noll motivation

Ända sen igårkväll har jag försökt hitta motivation till att skriva.
Vetefan om jag ens har hittat den nu.
Tror inte det. Jag återkommer imorgon!

 

 


Godnatt och grattis till Anni på artonårsdagen. Imorn ska det firas som bara den!

7 april

Har precis packat ner lite stuff som ska med till Stockholm. Sitter nu och väntar på lunch och sedan åker vi runt två! Ska bli skönt att komma iväg lite.


6 april

Är rätt slut efter en heldag på stan med Johanna och Anni. Åkte ner halvtolv i förmiddags och var hemma klockan sex, men jag klagar inte! Med mig hem fick jag outfiten till lördag, solbrillor och läppglans. Det fanns så mycket mer som borde följt med hem egentligen men det får vänta, onsdag och torsdag kommer nämligen tillbringas i huvudstaden!

Nu funderar jag faktist på att inta sängen, det vore great.


6 april

Godmorgon.

Jag gick upp tidigare än jag behövde idag för att jag ska kunna ta det lugnt innan jag möter Johanna och åker ner till stan. Men dom 20 minutrarna försvann då jag behövde ge Black mollyhannen akut sjukvård mot pricksjukan!
Bäst för honom att han överlever, annars gick dom värdefulla minutrarna åt skogen!

 


5 april

Sitter och vänta på att Johanna ska komma hit. Vi ska bort till Anni en sväng och färga hennes hår bland annat.

På tal om färga hår så gjorde ju jag det imorse, blev mörkare än innan även om tanken var ljusare. Men det gör ingenting, huvudsaken var att så mycket rött som möjligt försvann. Så nu har jag någon mörk chokladig/kastanjbrun, även om förpackningen sa ljusbrun. Det lutar mer åt svart. Men det är ju så beroende på vilket hår man har.. Jag är nöjd.

Nu måste jag rusa.

4 april

Har just kommit hem från maxi, var tvungen att inkassera lite hårfärg. Tänker göra mig av med det röda och färga till ljusbrun. Jag gillar verkligen den mahognyfärgen jag har nu, men vill inte ha den i sommar. Och eftersom det kan vara rätt svårt att göra sig av med den röda tonen i håret kanske det är bäst att börjar nu.


4 april

Njuter av att kunna slappa på en söndag. Jag tänker inte anstränga mig speciellt mycket idag.
Tillbringade tjugo minuter på balkongen.
Det hände en del...




Om två timmar blir det påskmiddag hemma hos moster på andra sidan gatan!




..

Kom hem från bion för en stund sen. Filmen var väl helt okej fast rätt seg stundtals..

Hittade just Ewe's usbminne som jag lånade med mig hem i veckan. Så nu kommer det lite fler bilder från i tisdags.














Flickan från ovan

Om sju minuter ska jag möta Eve och cykla ner till stan. Flickan från ovan halv sju och innan det blir det att käka någonstans.


3 april

Har precis kommit in efter en skön men jobbig cykeltur i det fina vädret. Bestämde mig för att cykla istället för att åka till gymmet idag, osäker på om det är öppet eller inte. Men det gjort ingenting, det här ska det bli mer av! Det finns en perfekt slinga som jag cyklat många gånger men inte i träningssyfte. Finspångsvägen ut till svärtinge - vidare förbi kvillinge/jursla - förbi maxi området och sen hem. Vet inte riktigt hur långt det är men tror sträckan ligger på runt 1,5-2 mil. Lagom.

Nu sitter jag här svettig och äcklig så ska hoppa in i duschen och sedan fixa en god lunch.


Pirates

Sitter i det ommöblerade vardagsrummet och ser på pirates of the caribbean 3. Det blev mycket bättre än det var innan, så här lär det spenderas fler kvällar.

Har glömt att berätta att Carro och Erik flyttade idag. Kul, men jag ser nog fler negativa saker i det än positiva. Jag antar att det handlar om att vänja sig. Så nu fram till midsommar då Peppe kommer hem är det bara jag, mamma och pappa här hemma. Det blir något nytt!

2 april

Har gått hemma i myskläder hela dagen, det har varit jätteskönt.

Det var länge sen jag kände suget efter att komma ut och göra något. Ikväll är jag verkligen sugen.. Ikväll vill jag vara arton.





It's just three of us now.

RSS 2.0