29 november 14:37

Började dagen med att spilla ut en full kopp med varm blåbärssoppa på heltäckningsmattan. Blev arg på mig själv och tänkte att det aldrig skulle gå bort, men framförallt "vad ska svärfar säga?" Disksvamp och galltvål räddade mig, fläcken och småstänken är som om dom aldrig har funnits!




29 november 00:11

Den här veckan blev inte riktigt som planerat, tanken var att jag skulle vara hemma fram till fredag kväll och sen åka till Linköping - spinning imorgon och medeljympa på fredag. Men i och med att snön har börjat falla och att det snart kommer bli minusgrader och frysa på var jag tvungen att ta min bil till Linköping idag för att sätta på vinterdäcken då jag har förvarat dom där. Nu är det gjort, tackar min underbara svärfar, Jocke och Jonas för hjälpen!




27 november 11:52

Är på friskis nu och ska köra ett cirkelgymspass. Efter det ska jag åka till stan och träffa Malin från min gamla klass! Det ska bli riktigt kul och skönt att ta upp kontakten igen, vi har inte setts sen studentdagen..

25 november 16:41

Nu är jag hemma igen, det blev en kort visit och nu laddar jag inför en ny träningsvecka.

Ligger i soffan framför New moon som visas på kanal 5 medan Lasse får skutta runt på vardagsrumsgolvet. Lasse är en liten kanin som har fått flyttat hit då min bästa kompis inte kunde ha honom kvar, men jag har inte bestämt mig om jag ska behålla honom eller lämna honom till ett omplaceringsföretag för djur. Det beror lite på hur mycket tid jag har att ge honom! Vi får se helt enkelt.




24 november 00:10

Är rätt död efter den här träningsveckan, så ikväll har jag legat i soffan framför bonde söker fru och X-factor. Jag ska snart dra mig mot sängen för att sova, upp tidigt imorgon för att åka till Linköping för att spendera resten av helgen hos Jonas mamma. Det blir mysigt, var så länge sen jag träffade dom!

21 november 20:43

Kom hem sent inatt efter att ha träffat Angelica, vilket resulterade i att jag vaknade runt ett! Spinning vid halv sex, lax med pressad potatis efteråt, massage av systeryster och fika som jag och Jonas bakade ihop förut innan jag åkte till friskis! Bra dag.




20 november 18:52

Dags för det andra passet för idag, körde cirkelgym i förmiddags och nu blir det ett spinningpass. Tror att jag kommer somna ganska gott ikväll eftersom att jag körde två pass igår också.

När jag kommer hem blir det att ta en efterlängtad dusch och sen ska jag nog träffa Angelica eller se någon film!

20 november 13:56

Helgen spenderades i Tjällmo tillsammans med min mor, far och Jonas. Det är så att min systers pojkvän har ärvt sitt barndomshem av sin mormor! Min familj samt min systers pojkvän och hans bror har nu det tillsammans och det kommer användas som året runt-landställe.
 
Detta är en bild från i somras då vi var där och röjde och fixade iordning! Det är mycket kvar att göra dock. Den röda lilla stugan kommer nog mestadels användas som gäststuga, det är det större huset längst bort på bilden som vi bor i när vi är där. Verkligen supermysigt! Allt syns inte på bilden, vi har även en stor gammal lada, skog runt omkring och en "liten" åker.
 

16 november 23:08

Valde att se Winter's Bone som jag länge velat se! Tog en paus i mitten av filmen för att gå ut och gå med Angelica. Nu är jag hemma igen och ska se vidare på filmen. Hoppas alla har en skön fredagkväll!

16 november 20:14

Idag har jag fått rummet städat och golvet torkat, älskar när det är fräscht och ordning och reda runt omkring mig! På eftermiddagen har jag varit på friskis för ett sista pass för denna vecka, hårdträning 6 av 7 dagar så i helgen får kroppen men framförallt mitt knä vila.

Nu tänkte jag leta fram en bra film som kan bli min fredagsunderhållning.

Drömmar

Att volontärresa är något jag länge velat göra, jag vill komma ut i världen och uppleva saker samt hjälpa till. Det finns mängder av olika sorters volontärarbeten, allt från att bo och leva med stamfolk i regnskogen till barnhem till att bevara utrotningshotade arter. Det finns en volontärresa jag har bestämt mig för att göra och detta gjorde jag i tvåan på gymnasiet, det är ett lejonprojekt i Zambia där man jobbar för att introducera lejon som är födda i fångenskap till det vilda för att så småningom kunna släppa dom fria. Detta är något jag verkligen vill göra och ska försöka lägga undan pengar till!
 
Ett annat ställe jag drömt om att iallafall besöka, men helst av allt genom en volontärresa är Borneo. Igår anmälde jag mig till en tävling där priset är just en volontärresa till Borneo. Ofta tänker man att "det är ingen idé, varför skulle jag vinna?", men förmodligen tänker alla likadant och det är faktiskt någon utav dessa människor som får den här fantastiska chansen. Men att motivera varför just jag är värd att åka, det är så förbannat svårt! Men nu är det gjort och det är bara att hoppas på det bästa!
 
 

15 november 00:08

Sitter och söker jobb såhär på kvällskvisten. Har sökt två jobb hittils och ett av dem är jag riktigt sugen på, det verkar kul! Det är dock bara ett extrajobb men det är bättre än inget, och för mig som fortfarande bor hemma behövs det inte så mycket pengar i månaden!
 
Tidigare ikväll drog Angelica med mig på en promenad till maxi, och tur var väl det då jag missade träningen pga råttburs-sanering! Min sista av mina 3 gerbiler bestämde sig nämligen för att avlida idag. Saknar dom små liven men i januari gör jag plats för ett nytt liv!
 
 

12 november 19:57

Idag har jag varit på arbetsintervju och efter den stötte jag på Malin och vi gick upp till stan för att käka lunch. Halv fem var det dags för friskis och det var step som stog på schemat, andra gången för mig och har redan fastnat för det, tycker att det är ett riktigt riktigt roligt pass!

Jonas har varit hos en kompis i Udevalla i en vecka och kom hem ikväll, så jag tog bilen till Linköping för att träffa honom så fort som möjligt! Så nu sitter vi framför fotbollsgalan och efter det blir det nog någon film. Så skönt och mysigt att ha honom hemma igen!


12 november 01:08

Spinning klockan fem och sen har kvällen spenderats hos Malin med monopol och filmen die welle!

Har precis kommit hem och ska gå och lägga mig nu. Imorgon väntar frukost/lunch hos Angelica och en arbetsintervju klockan två. Glad. Nervös.


11 november 11:56

Ligger framför TV'n med en kopp te. När den är slut måste jag promenera till ingelsta för att köpa frukost! Är nog bäst att jag skyndar mig för nu börjar jag bli hungrig.




10 november 21:07

Kvällen har bestått av middag och spel med mamma och pappa. Jag kom precis in från en promenad och nu funderar jag på om jag ska se filmen "Knocked up" som visas på TV eller o jag ska se ett par avsnitt av American horror story. Svårt val!

10 november 11:52

Blev ett tidigt spinningpass på friskis idag, är så skönt att ha det avklarat så att man med gott samvete kan vara hemma och dega resten av dagen!

Det känns som om att hela jag är en enda stor svettdroppe så ska släpa mig in i duschen nu. Efteråt landar jag nog i sängen med en kopp te för att se ett par avsnitt av American horror story.

9 november 17:35

Precis hemkommen efter en fartfylld dag i Linköping med SRF, synskadades riksförbund. Har hjälpt till med servering och varit

ledsagare åt de synskadade. Det har varit en riktigt bra och trevlig dag, tycker att det är så kul att hjälpa människor som verkligen är i behov av det.

Ikväll ska jag inte göra många knop, är supertrött. Middag med pappa och sen mys framför TV'n får göra min kväll!




..

Kikade runt i mina mappar på datorn och hittade dessa otroligt vackra foton. Dom hade jag glömt bort!

8 november 23:11

 
De här bilderna säger ganska mycket om min dag, eller kanske mina senaste dagar.
It really sucks.

RSS 2.0