i'm in love with a fairytale

idag blev det att gå upp redan klockan nio för att ta halvelva bussen in till cg. jobbade från 11 till halv fyra och det går bara bättre och bättre. har blivit lite säkrare och det är ju alltid kul. efter det blev det att byta om för att springa hem. var alldeles för varmt men klarade hela vägen hem. känns som om det är 50 grader ute. nu sitter jag här nyduschad och väntar på att bror min ska komma hem från sthlm för jag tycker han ska hjälpa mig att plugga. får väl se om han också tycker det.

annars idag lär det väl inte hända mycket. ska som sagt plugga, färdigställa mvgdelen som jag höll på med för några dagar sen men inte fick mycket gjort på.


besviken över att jarmo inte vann igår faktist.
men ändå, bästa jarmo!

Peace.

hold me like you used to, hold me like you did


efter skolan igår blev det att gyma lite me jennifer och tilda. kvällen spenderades sedan me emil :)
käkade och glodde på film osv.

idag så blev det att gå upp skapligt för att komma iväg och jobbträna på citygross. lite trist  när det är så jäkla härligt väder!
men vad gör man inte för pengar ;) iallafall så gick det det helt okej, ska dit en sväng imorn också. slutade sedan vid tre och åkte direkt ut till emil.

sen jag kom hit har vi legat i solen en stund. annars inte så mycket. ikväll blir det grillat och sen mys framför robinson finalen! heja jarmo.

Peace.

du är min hjälte för du vågar vara rak

hoppade över specialiceringen imorse och tog sovmorgon till tio. det var skönt och var lagom utvilad efter det.
skolan gick fort och efter det blev det en sväng till badet för att simma. simmade en halvtimme och runt fem träffade jag mor på stan, gick och hämtade ut ny mobil :) blev en samsung touchwiz. fick även med mig ett par sandaler hem!

nu har jag precis ätit och ska väl snart försöka förstå mig på den nya fonen. 


peace.


det är varning för ras

ännu en dag som har flugit förbi. dagen har bland annat bestått av två nationella prov, muntligt matte och laboration no. tror det gick hyffsat bra. har även fått ett egentligen tre veckors arbete i fysik, biologi och kemi som jag ska göra något bra av nu fram tills nästa fredag för att kunna höja mig i de ämnena. så ännu en grej att känna stress över.

kom hem från skolan för ett tag sen så nu ska jag sätta igång att komplettera en mvgdel i religion. ska ju bli roligt...
sen ska jag nog ut och springa lite, benhinnorna är faktist bättre idag. tog ett varv me jennifer i skogen på idrotten och det gick kanon. bästa ormsalva!

förresten, på språvagnen påväg hem från skolan fick jag en känsla av att jag ville döda en tant. fast det var ingen tant, för det var en jävla kärring. en sån som tror sig kan slänga ur sig vad som helst och har mer rättigheter än alla andra bara för att man är gammal, en sån som man vill dräpa för hon var så himla otrevlig. men den incidenten skulle bli jobbig att förklara här. det räcker nog med att säga att hon var så pass otrevlig så hon fick en hel bunt med människor och tycka illa om henne och få en pojke i åttårsåldern att bli jätteledsen.

Peace.

du har så lätt att stampa sönder när du väl fått in en fot

skolan börjar bli förjävla seg nu alltså.
händer inte speciellt mycket och det ända jag tänker på är sommarlov!
har kompletteringar hit och dit för att höja mig i vissa ämnen, men ingenting jag tagit tag i än.
men kanske vore en smart idé eftersom betygen sätts någon gång nästa vecka.

idag har det inte hänt så mycket i mitt liv, kanske upptäckt att limerick är min och mallats grej, jag vet att vi skulle kunna tjäna stålar på det! iallafall så kom jag hem från skolan vid fyra och somna i någon timme direkt. efter det har jag bara ätit och suttit här vid datorn och fördrivit tiden. men det borde jag inte gjort,  för jag borde verkligen plugga och ta tag i det sista nu. men icke.. dessutom borde jag motionerat, men benhinnorna säger ifrån. får hoppas att det är bättre imorn, antagligen inte men hoppas kan man alltid.

saknar min älskling!!

Peace.

och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

första dagen i skolan efter långhelgen. inte riktigt lika segt som jag trodde det skulle vara men nog var det segt! längtar redan till den kommande helgen.. iallafall, var i skolan till fyra nångång och var väl hemma till fem. käkade mat framför televisionen och fastnade där ett tag. var ute och sprang en sväng efter det också, mötte älsklingen en bit bortanför maxi och sen tillbaka igen. blev även lite styrketräning på det när jag kom hem. resten har kvällen har gått åt till lite plugg, har även suttit vid datorn ett bra tag. nu blir det att borsta gaddarna och sedan sussa!

Peace.

Välkommen till min nya blogg!

har länge funderat över att skaffa en blogg, saknar att skriva av mig ibland.
dessutom blir bilddagboken tristare och tristare för varje dag som går.. så tänkte att
det var väl dags att skaffa mig en. bara att hoppas på att min blogg ska bli tillräckligt intressant för att någon ska läsa :)

RSS 2.0