31 januari

när jag äntligen fick en invite till voddler och har installerat det så kan jag inte använda det, vet inte riktigt varför men det var tydligen många som hade samma problem. mycket dåligt..


31 januari

har precis blivit klar med städandet som har underhållt mig de senaste två timmarna. nu ska jag och mamsen ta en promenad ner till maxi för att inhandla en ny sport bh och käka lite. senare sen blir det en sväng ner till gymet!

30 januari

har precis sett på robinson finalen och nu ska jag sätta på tjenare kungen och dregla lite över joel. började kolla på den förut idag men somnade ifrån den. det var "dåligt" av mig att gå upp vid nio idag, för fy fan vad trött jag har varit. somnade ju som sagt ifrån filmen förut och sov i flera timmar så dagen försvann. imorn är det söndag och då ska jag väl försöka göra lite mer nytta än vad jag gjort idag!



30 januari

det är rätt sällsynt att jag är uppe redan vid nio på helger, men idag var jag det. var pigg till en början men efter bara en kvart blev jag trött igen och ville gå och lägga mig, men det känns rätt onödigt.

idag ska jag och mamma runt lite överallt och fixa lite ärenden, det är det enda jag har planerat, sen får vi se vart resten av dagen och kvällen tar vägen. kanske i min säng med en bra film.

snabba cash

kom hem för en stund sen. var och såg snabba cash med malin som vi så länge velat se. den var riktigt bra, och joel kinnaman.. hur snygg är han inte? mums.



29 januari

ikväll blir det nog bio, igen..

har gjort av med över 2000 denna månad, känns rätt hemskt men samtidigt okej eftersom att jag inte slösat bort dom på onödiga saker. bara gymkortet och medlemskapet, nya träningskläder och bikinisarna gick ju på runt 1500. och ikväll blir det 200 till som bara flyger iväg. i februari ska jag överleva på 700 har jag bestämt mig för, önska mig lycka till.

inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen, jag fick aldrig nån chans.

ingen aning om varför jag ens klickade mig hit.. kanske önskar jag att jag hade miljontals vettiga och intressanta saker att skriva eller berätta om. men det har jag inte. som om jag någonsin har det, jag tror faktist inte det.

undrar varför jag ens trycker på att publicera inlägget.

27 januari

jag har tyvärr inte plockat fram böckerna idag heller, men känner mig inte lika stressad som igår eftersom jag fick reda på tidsplanen idag.

istället har jag glott lite på paradise hotel och jagat en utav mina råttor som föredrog golvet istället för sängen. jag som var så snäll och släppte ut henne och lät henne springa på flera rått-kvadratmeter större än buren..

det var ju några som flitigt kommenterade bilderna jag la upp på mig själv och sa att mitt rum såg ut som ett bomdnedslag på grund av en liten papplåda, klaga fan inte på att sängen inte är bäddad nu ;)



26 januari

efter att ha "struntat" i att plugga i tre dagar börjar stressen tränga sig på. samtidigt känns det inte som att det finns så mycket att göra, men det gör det, känner jag nu.. matte B har precis dragit igång och där finns det en del att göra samtidigt som jag har en stor examinationsuppgift om hjärtat och lungan till det muntliga provet i anatomikursen.
så imorn är det nya tag, dumt att tappa den goda motivationen och självdisciplinen nu..

godnatt.


26 januari

det är väldigt dumt att world class hemsida inte fungerar så att jag inte kan boka in mig på corepasset ikväll. jag är verkligen sugen, hoppas det finns platser kvar när jag kommer dit..


26 januari

har lektion i djurhuset, fått ett par omöjliga frågor som vi ska svara på. men svaren finns inte nånstans, endast i ett häfte som vi inte har fått. då prioriterar man annat istället, mysa med våra bebisar till exempel.


linus!

25 januari

mina nycklar är hemma! dom låg så fint inne på expeditionen imorse när jag kom. om jag blev glad.. har haft ångest hela helgen för att jag är så klantig, men nånstans där så trodde jag att dom var i skolan, och det var dom. tur att det var någon vänlig själ som hade hittat dom och lämnat in dom också annars hade jag nog inte hittat dom.. blev åtminstone ett par färre hundralappar att slänga ut. men busskortet är borta, det finns inte. så min klantighet kostade mig 400 spänn men vad gör det om hundra år.

idag har jag inhandlat hårfärg och färgat håret samt ögonbrynen, dessutom köpte jag lite nya träningskläder. thights och linne från soc samt ett nikelinne. great.


23 januari

skapligt arg på mig själv.
upptäckte att mina nycklar var borta förut när jag skulle iväg till gymet. har vänt upp och ner på hela huset men hittar dom inte. får hoppas att dom sitter i skåpet i skolan och att ingen har tagit dom.

när jag var påväg från gymet, upptäcker jag att busskortet är borta. fick springa tillbaka till gymet och kolla om det var där, men icke. har ingen lust att slänga ut flera hundralappar på nytt busskort och nya nycklar..

22 januari

bär nog av till linköping imorn igen, svider lite i plånboken måste jag säga, men det är det värt. det är inte billigt att ha vänner i andra städer. hade jag varit smart så hade jag ju köpt ett fritidskort förra veckan så hade jag sluppit betala 275 spänn inom en vecka för att ta mig fram och tillbaka till linköping. tänka efter före är något jag borde börja med..


säger bara n o r d i n ..... det var nog många som tröttnade på den 08ans tröghet idag!






vet inte om man ska skratta eller gråta. matti har ju skaffat sig en egen liten kategori.
förstår inte riktigt vad han försökte lära oss..

21 januari

jag har inte så mycket att säga, inte om något och speciellt inte om denna dag. inte hänt något spännande alls, men jag har inget att klaga på, så en bra dag helt enkelt.

nu ska jag nog börja läsa andra boken i twilightserien, läste ut den första igår och började läsa den långt innan sommarlovet. bra jobbat av mig, haha. är ingen bokmal precis.. spelar ingen roll hur bra en bok är, jag kan ändå inte riktigt fastna och känna suget efter att jag måste läsa. kanske efter att få veta vad som händer men inte att läsa om det..

imorn är det fredag, jag älskar fredagar.

godnatt

från att ha varit en glad och positiv malin vände det på bara några minuter till en deprimerad malin. det blir nog så när man tänker på sånt man inte borde tänka på, sånt som gör en svag och nedstämd. jag tror verkligen att jag är stark och att jag har klarat mig ur det här, och det har jag, till viss del. men det ligger fortfarande och skaver.. vilket skrämmer mig, för det kan få mig att falla tillbaka till ruta ett.

det är jobbigt, men jag vill inte ens veta av det egentligen, jag klarar mig, behöver det inte och vill inte ha det heller.. allting är nog bättre utan det. men ändå vill jag resa tillbaka några månader och få allt så perfekt som det borde vara.

godnatt.






20 januari

pulkaåkning är underskattat.












det är fortfarande den artonde januari tvåtusentio.

mitt tredje inlägg för dagen, rekord. man är ju ingen superbloggare precis. antar att hela bloggen är rätt så värdelös och ointressant men det gör inte så mycket. skriver för att få skriva av mig och för att de som är intresserade av vad jag gör om dagarna ska få veta det. det är inte många men det är inte det som är vitsen med denna blogg känner jag. läser vänners och bekantas bloggar där dom berättar om sina besöksrekord på 300 pers, och här sitter jag med mina uppåt 20 eller vad det kan vara, men vad fan gör det. det är inte så noga..

godnatt!

18 januari

blev piggare till slut, efter en varm dusch. sitter nu och pluggar inför provet imorn, vilket kommer innehålla allt möjligt. bland annat könsbestämning på de djur vi har på skolan, ödlorna är kluriga, femoralporer och preanalporer hit och dit..





18 januari

jag är så trött så att jag håller på att somna ståendes. jävligt dumt och dåligt med tanke på att jag har prov imorn..
undra vad jag ska hitta på för att piggna till, kanske ställa mig i duschen och dra på iskallt vatten. nej tack. finner ingen lösning till detta, jag får nog stå ut med att vara trött. sova skulle iofs vara det bästa men tyvärr blir jag bara tröttare av power naps.

17 januari

"man får kupera svansen om det finns en lämplig anledning. exempelvis ett fel som medför lidande för djuret."

"det är förbjudet att tillföra djur hormoner eller andra ämnen för att påverka djurets egenskaper i annat syfte än att förebygga, påvisa, bota eller lindra sjukdom eller sjukdomssymtom."

"djurstallar ska vara så rymliga att samtliga djur i utrymmet kan ligga ned samtidigt och röra sig obehindrat. de ska vara utformade så att klimatet i stallet blir tillfredställande..."

bara så ni vet.

jag pluggar, det är tråkigt och jag är trött efter träningen. klockan nio ska jag se sherlock holmes på bio med malin, hoppas på att jag har piggnat till då.

17 januari

har precis anlänt från linköping, haft en väligt rolig och trevlig dag/kväll/natt hemma hos bella med malin. två människor som får en att må så himla bra.

vi har väl inte direkt ansträngt oss speciellt mycket men det är ju inte nödvändigt. pratat, pratat, pratat, ätit, ätit, ätit och sett på film. lite för mycket av det goda känner jag nu så nu är man sådär äckligt mätt, och trött för den delen så nu snart ska jag sova.



godnatt.

15 januari

äntligen helg, det ska bli så himla skönt att sova ut imorn.

idag har jag haft en väldans otur, eller så har jag bara varit klantig. när vi slutade skolan märker jag att mitt headset är borta, jag har alltså gått runt med det i jackfickan och lagt det nånstans och sen glömt den där, bra malin. grattis till den som fann det. det var väl det värsta, sen glömde jag hänglåset och nyckeln på gymmet vilket iofs inte var någon jätteförlust men känns ju lagom kul att behöva ta sig iväg och köpa ett nytt. så grattis till den som fick ett till hänglås plus nyckel. ett tag var jag väldigt upprörd men tror inte det hjälper..

är trött och utmattad efter denna vecka så nu tänker jag banne mig sova!


puss.


14 januari surprise!

jag borde egentligen plugga, men istället sitter jag här och tar oseriösa kort på mig själv som ser äckligt seriösa ut? pinsamt dåligt av mig.

men jag kan ju alltid dela med mig. jag som lovade när jag startade bloggen att jag skulle våga lägga upp mer bilder på mig själv (jag gillar inte att göra det, eller kanske till och med hatar), men vi ser ju hur det gick med det. jag kommer nog aldrig komma ifrån att ogilla bilder på mig själv eller att vara blyg för att lägga upp dom, en del har ju hängt med genom åren och vet vad jag pratar om!

och den där handen.. jag vet inte riktigt varför den har hamnat där,
den har bara det, helt okontrollerat.
seriös tjej <3


handen?


jag är fan värld en applåd.





14 januari

sicken träningsverk från fysen igår på idrotten. märks att det var ett tag man jobbade ordentligt med musklerna.. haha. både jag och malin har gått runt och sett bajsnödiga ut och klagat hela dagen. eller åtminstone malin!

imorn är det sista provet i naturkunskap A, så nu är det plugg som gäller, för ett mvg ska jag ha!

13 januari

den här veckan har jag inte speciellt mycket tid till datorn, vilket iofs inte gör så mycket eftersom jag bara är trött och inte har lust med nånting förutom att plugga, tro det eller ej men det går bra och då är det "kul" eller åtminstone inte jobbigt.

det är redan onsdag och snart helg, då ska det sovas, tränas och linköping ska hinna med att besök.

puss.

11 januari

skolan idag var väl inte direkt ansträngade och tur var väl det, för hur trött och grinig var man inte. men det var inga problem med att komma tillbaka och det var roligt att träffa alla igen.

imorgon har vi sovmorgon fram till tio men tänkte vara lite effektiv och strunta i sovmorgonen och åka ner och träna istället, så slipper jag göra det efter skolan. behöver all tid i världen som jag kan få efter skolan så det lär underlätta och kännas bättre även om jag hellre skulle vilja ligga och dra mig i sängen..

10 januari

imorn drar skolan igång igen och det känns bra. några kurser avslutas nu i veckan och andra påbörjas. både djurhållning i park och tropisk anläggning startar inom de kommande veckorna så förhoppningsvis blir det lite fler roliga och mer intressanta lektioner.

idag sov jag alldeles för länge och det kommer nog visa sig snart när jag ska sova. men var iväg och tränade förut vilket resulterade till en trött och utmattad malin efteråt, förhoppningsvis hjälper det lite..

9 februari

för det första vill jag säga att bella är en fruktansvärt bra vän och person. en båt kommer lastad med tusen ton kärlek till linköping. sen vill jag även säga att cimon är förbannat snygg, het, sexig.

det var nog allt. ciao.








ps. killar! se och lär. S T I L. ds.

9 januari

trots att det blev sent inatt, somna runt tre, så var jag uppe redan klockan halv tio imorse. inget jag skulle gjort frivilligt om det inte hade varit för att jag skulle med pappa och köpa ny fisk till akvariet. så nu ser det inte så tomt ut längre i det stora akvariet som vi köpte nu i veckan och jag är trött!

efteråt åkte jag ner till stan med johanna och mötte upp robin och där har vi spenderat de senaste timmarna. jag skulle ju inte ha något eftersom jag känner att jag inte vill lägga några pengar när jag egentligen inte är i behov av något. men fick med mig en kofta från rean som jag kollat på länge och ett par jeansshorts till sommarn. jag borde egentligen unna mig mer kläder nu när jag har gott om pengar eftersom jag oftast annars inte har så mycket pengar till det. men jag är dålig på det, fast det kanske är bra att vara sparsam..




8 januari

paradise hotel är ju väldigt omtalat för tillfället och jag har många vänner som pratar om det och säger att det är så bra. själv hade jag inte sett ett enda avsnitt eftersom att jag inte kände att det tilltalade mig så mycket. men igårkväll tänkte jag att jag ändå skulle offra mig och se ett avsnitt och se om det var bra och om jag också skulle fastna. det gjorde jag, efter tio avsnitt fick det vara nog men man kände ändå "bara ett avsnitt till". så nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och se yttligare några avsnitt av det. men vad är det som är bra egentligen? vad får en att fastna? skitsnack, sex och pakter är ju det enda innehållet, och hm. jävligt heta killar, ASD. det är väl dom som gör det intressant, annars är det fan rätt dåligt..

8 januari

har precis kommit hem från gymet och ska snart ta något att äta. kvällen är oplanerad, jag hoppas att det händer något kul men har inget emot att sitta hemma framför tv'n ikväll. inte just nu iallafall..

7 januari

i förmiddags åkte jag och tränade med malin, efteråt blev det en runda på stan. har varit hemma några timmar nu och fördrivit tiden med att äta och städa. nu ska jag ta tag i garderoben och se om det finns något som kan följa med nästa lass till lettland. det lär finnas en del som gör mer nytta där än här..

6 januari

har tagit fram naturkunskapsboken och börjat plugga lite. får inte så mycket gjort men lite är är ju faktist bättre än inget! nu känns det helt okej att komma tillbaka till skolan, till det vanliga livet och komma in i de vardagliga rutinerna igen. rutiner är något jag tycker är bra och är skönt att ha.

förra terminens vardagar var ju sjukt enformiga och tråkiga, i princip så såg varje dag ut såhär för mig; skola - plugg - data - sova, möjligtvis en liten tur i joggingskorna om jag hann med men det var ytterst sällan. jävligt tråkigt, men tyvärr så var det tvunget att se ut så för att jag skulle hinna med allt plugg. redan då ville jag hinna träna mer och ha tid till att göra vad fan jag vill men det fanns liksom inte tid till det. enformigt får jag nog leva med eftersom det är så det blir om man lägger upp en rutin på det sättet. men det blir nog mindre tråkigt om man får in saker som man tycker är roligt i sin vardagliga rutin, till exempel träning vilket jag knappt hann med då. får jag in det som en rutin så kan jag nog leva med mina enformiga vardagar. och något jag lovar mig själv för att jag ska orka och för att vardagagen inte ska bli så hemsk som jag tycker att den är utan bli lite roligare och lättare är att ibland bara lägga allting som har med skolan att göra åt sidan och göra det jag känner för. något jag har sjukt svårt med men måste lära mig att göra för att må bättre och lyckas, i think..

nu ska jag återgå till boken och försöka få något gjort.






5 december

idag har jag legat i soffan/sängen i nästan hela dagen, det har varit otroligt skönt. blev en promenad framåt eftermiddagen med syrran, samma skapligt långa runda som igår och OM man var kall om låren när man kom tillbaka. men det blir väl så när det bara är ARTON minusgrader ute.

gick förbi ica på vägen också och hämtade ut våra nya bikinisar. jag har letat länge åtminstone några år, efter en gul bikini men det finns nästan ingenstans. åtminstone inga snygga eller som passar, men på HM fanns den! den är snygg, är bekväm och sitter bra så jag funderar faktist på att beställa en likadan fast blå som knappt ser likadan ut vilket iofs bara är bra! jag hade ju beställt en till förutom den gula, en annan blå men den passade inte riktigt så får bli att skicka tillbaks den.

imorn hade jag tänkt att komma igång lite med pluggandet och jag ska även träna med malin. ska köpa gymkort. är så jävla sugen på att komma igång ordentligt nu, och verkligen sugen på annat än att springa runt i eneby med joggingskorna vilket jag iofs gör rätt ofta så träningen hålls igång men är som sagt, lite trött på det. så nu blir det andra bullar!






4 december

detta är fjärde dagen jag vaknar runt tre, inte okej. så nu är det verkligen dags att vända tillbaka på dygnet känner jag. det är ju dumt att sova bort dagarna så ikväll ska jag sova tidigt, hur jag nu ska försöka lyckas med det.

annars då förutom att sova bort halva dagen så har jag glott på tv, handlat med mamma och varit ute och gått med syrran. imorn ska jag dammsuga!

2009 i bilder.

slänger upp ett par bilder från 2009, eller ganska så många bilder. de flesta från tiden på jönsbergska men även lite annat. väldigt få på mig, dels för att jag håller mig undan och dels för att det är jag som tagit de flesta bilder :) och ingen ordning och reda här va bland årstiderna och månaderna.


malin & emil.





JBIS 9A Romme.



JBIS 9A Funäsdalen.





JBIS 9A Tältning.





JBIS 9A Skolavslutning.







Jockes land.







Himpan 1C, nya klassen.
Jag skrev i förra inlägget att tanken på att det snart är skola ger mig ångest. Men efter att ha kollat på alla faktist hundratals bilder som finns på oss så känner jag en stor saknad av vissa människor och tycker det ska bli otroligt kul och skönt och återgå till dem och det vardagliga. Och som jag längtar till vår APU!










Blandat.





Puss.

3 december

åh nej! mitt i denna tristess så börjar man tänka på att lovet snart är slut och att skolan drar igång igen. noll motivation och ingen lust alls.

.. imorn är det exakt en vecka kvar av lovet vilket betyder att jag borde börja ta tag i lite plugg eftersom två prov ligger och väntar samma vecka som vi kommer tillbaka.. men ser ganska mörkt ut på den fronten.
å n g e s t.

3 januari

jag är uttråkad. det finns inget att göra. inte finns det någon att fördriva lite tid med heller och tiden går så hur sakta som helst. det är heller ingen idé att gå och lägga sig eftersom att jag förmodligen inte kan somna. d å l i g t.



2 januari

igårkväll åkte jag ner till malin och spenderade natten där. det spelades en jävla massa crash bandicoot till och från fram till klockan fem.

den här dagen har ju inte varit allt för händelserik. traskade hem från malin runt fyra och sen jag kom hem har jag inte gjort någonting, inget roande iallafall. duschat lite, ätit lite och glott på tv.

nu ska jag stoppa in en påse popcorn i micron och sedan lägga mig i sängen och se på film. vore trevligt med sällskap men det får jag klara mig utan!


ciao.

1 januari 2010

det nya året inleddes bra med god mat, en del dricka och trevliga människor hemma hos jocke!
hade ju varit roligt att bjuda på lite foton men det blev inga.

idag har jag sovit fram till halv fyra, vilket är okej men verkligen inte känns bra, får bara ångest av att sova bort hela dagen. men.. idag får man.

snart blir det tacos och sedan är frågan om man ska rycka upp sig och hitta på något eller stanna hemma..

RSS 2.0