31 december 01:25

Precis hemkommen från Malin, har haft en lugn och trevlig kväll.

Har ångest över att jag ska jobba imorgon och på söndag. Känner redan nu hur jobbigt det kommer bli att gå upp tidigt. Men plånboken kommer må bra i januari.

30 december 19:07

Hemma igen efter en snabb visit i Linköping, åkte dit sent igår kväll för lite soffhäng med Jonas familj.

Ska snart åka och handla lite inför morgondagen som jag ser fram emot sjukt mycket. Resten av kvällen spenderas hos malin med chips och dipp framför PLL!



Nyår spenderas med dem här två idioterna plus Malin :) trerätters och mys!


29 december 16:16

14:43 stod klockan på idag när jag vaknade till liv. Ångest. Var väldigt nära att jag inte skulle hinna se dagens ljus.

Funderar på om jag ska vara duktig och plugga eller bara njuta av ledigheten och ta tag i plugget nästa vecka. Jag bara älskar att vi har fått en examensuppgift i religion över lovet.

28 december

Dagen har spenderats med Johanna på stan, kollade in mellandagsrena och fick med mig en hel del hem - skor, väska, parfym, ringar, ett buddhahuvud och hårfärg. Så nu är jag mer red head än jag var innan och jag trivs.

Nu sitter jag hemma hos Malin och pimplar vin, väntar på att Amanda ska komma hit. Ikväll blir det hugos!

22 december - Julavslutning



24 december

Julafton - firades först hemma hos mig med familjen, Jonas och lite släkt. Kvällen och natten spenderades hos Jonas mamma i Linköping.










Linköping




Bröderna Gustavsson i en av deras julklappar.





21 december 23:02

Sista skoldagen innan lovet och jag sa ju att det alltid brukar lösa sig. Muntliga förhöret på islam var enkelt, likaså diskussionen på boken Mor gifter sig och samhällsprovet gick jättebra! Imorgon är det julavslutning.

När det blir ett bra avslut på terminen känns det ännu skönare att gå på lov.

Nu har jag inhandlat dem sista juklapparna och jag är väldigt nöjd med mina köp. Fick till det riktigt bra iår!


21 december 00:10

Pluggar för fullt och har gjort större delen av dagen.. Muntligt prov på islam, samhällsprov om hur Sverige styrs samt en diskussion på en bok står på schemat imorgon. Har cirka 80 sidor kvar att läsa i boken och känner mig inte färdigpluggad inför samhällsprovet. Det ser ljust ut.. Mitt huvud har redan tagit jullov, känns hopplöst att ens försöka lära mig något. Men på något underligt sätt brukar det alltid lösa sig, det blir på något sätt bra ändå.



19 december 15:21

Blir trött på alla värdelösa skoldagar. Jag skulle få så himla mycket mer skolarbete gjort om jag slapp alla dessa dagar i skolan där man inte gör något vettigt, utan det känns som om man bara fyller ut tiden. Visserligen är det lov snart och vissa kurser tar slut, så just nu är det mer sådana dagar än vanligt. Men dem förekommer allt för ofta annars också.

18 december 22:36

Igår var jag i Stockholm med Jonas och hans familj, blev en del julklappar inhandlade. Kvällen spenderade jag hos Malin framför en bra film.

Idag har jag haft en riktigt slö dag, sov till klockan två och det ända vettiga jag gjort är att jag har slagit in julklappar!


..



Mina snyggingar! Körde sista träningspasset idag och dem är så duttiga!


17 december 00:10



Myskväll hos Jonas pappa. PLL-tittande och nu die hard 4.0! Har tidigare idag varit i skolan och efter det gått på stan Malin, blev en del julklappar men har fortfarande en hel del kvar och det stressar mig en aning.


9-11 december

Tänkte ladda upp foton från helgen i Linköping. Men nä, även fast signalstyrkan från min min mobil är "utmärkt" så går det inte att ladda upp några bilder. Dem får helt enkelt vänta! Suger ju..

13 december

Har haft en bra dag i skolan som endast bestod av att träna lamorna och skriva på projektrapporten. De allra flesta känner att det är SÅ skönt att dem är klara med sitt projekt. Jag känner tvärtom, jag vill fortsätta en termin till och lära lamorna mer och få fler resultat.

Under eftermiddagen/kvällen har jag gått på stan i Linköping med Jonas, Jocke och deras far Stefan. Nu har jag intagit liggande position och ska se på Pretty Little Liars tills jag somnar, skippar plugget idag. Jag orkar verkligen inte, är så himla skoltrött.

Världens bästa vänner










Jag älskar dig




11 december 14:06

Helgen börjar lida mot sitt slut och söndagsångesten kryper fram. Jag vill inte åka hem och jag vill absolut inte till skolan imorgon bitti.

En annan sak jag har ångest över är att jag inte hittar USB-sladden till kameran. Jag är nästan helt säker på att jag fick med mig den hit till Linköping men jag hittar den verkligen ingenstans.. Det återstå att se om den är hemma, vilket jag osäker på eftersom att pappa redan har letat åt mig därhemma. 

Nu ska jag krypa ner under täcket och se på Pretty Little Liars!

9 december 22:19

Studiedag! Tog en rejäl sovmorgon imorse och under eftermiddagen har vi varit på IKANO-huset tillsammans med Jocke och Sofia och köpte present till Sara som fyller 10 år idag. 

Nu ser vi på skräckfilmen Mirrors i väntan på att få reda på att Amanda Fondell vinner årets idol!

7 december 23:10

Känner mig färdigpluggad för ikväll. Har gått mycket bra, dessutom har jag hela förmiddagen imorgon på mig att plugga eftersom djurparkslektionen är inställd :)

Har som sagt studiedag på fredag så imorgon åker jag till Linköping och stannar där tills på söndag. Längtar otroligt mycket efter en helt oplanerad helg ute på landet, det var alldeles för länge sen.

Jonas hem ute på landet i Vreta Kloster
Betydligt vackrare på vinter, men skönare att vistas där på sommaren.


























7 december 17:54

Första snön har kommit! Fint och mysigt enligt mig, får gärna komma några decimeter till men kallare behöver det inte bli!

Ska sätta ingång med att plugga foder nu, har ett stort prov imorgon. Allt annat känns roligare än att plugga. Men jag får tänka positivt, jag har studiedag på fredag och det är ca två veckor kvar till lov!




6 december 13.15

Känns som om någon trycker ihop mitt huvud mellan händerna, som att någon hällt lim i min näsa och som att jag ligger i en het bastu med snö.

Ungefär så skulle jag vilja beskriva hur jag mår just nu.


Julpyssel

Igår hade vi det årliga julpysslet som inkluderar bakning och pyssel hemma hos oss med släkt och vänner :) Riktigt mysigt och man får igång julstämningen en aning!






Syster

Klappa!


Farbror Kent!

Kristoffer

Kusin och syster

Bror och Kristoffer

Moster Inger och mitt kusinbarn Elliot

Lille Älgen!



Kristoffer gör en alpstuga av sockerbitar!


Kajsa, Bror och Mamsen


Jonas

Bror


Me doin' hard work work

Moster och Kristoffer






Kristoffer är supernöjd efter att ha suttit i cirka 7 timmar och pillat med alpstugan!


LASERDOME

Lite mer än en vecka sedan jag skrev sist, och det har hunnit hända en hel del. Kameran har använts ganska flitigt så fotona från den får tala för det jag har gjort i veckan :) Här kommer bilder från förra lördagen och nu i fredags!

LASERDOME














SACO-mässan

Förklaras med en ända bild!




RSS 2.0